Com puc conèixer el preu i / o la disponibilitat d’un producte?

Si vols consultar el preu i / o disponibilitat d’algun dels nostres productes et suggerim posar-te en contacte amb la botiga Rosa Clará més propera o qualsevol dels nostres punts de venda autoritzats.


Amb quants mesos d’antelació he de sol·licitar la meva primera cita?

Estarem encantats d’atendre’t a les nostres botigues en qualsevol moment. La nostra recomanació és demanar cita 6 mesos abans de la data del casament. Pots demanar cita a través de la nostra pàgina web i la mateixa botiga es posarà en contacte amb tu per confirmar.


Puc adquirir un vestit d’una col·lecció anterior?

Si t’has enamorat d’un vestit d’una col·lecció anterior a la que actualment està al nostre web, et recomanem posar-te en contacte amb la botiga més propera.


Com sol·licito una cita en una botiga Rosa Clará?

Pots demanar cita a través de la nostra pàgina web i la botiga en la qual sol·licites la cita es posarà en contacte amb tu per confirmar la cita.


Ens encantaria obtenir el teu feedback sobre la teva experiència de compra a les nostres botigues

Et convidem a compartir-ho escrivint-nos a customerservice@rosaclara.es.


Métodes de pagament

Pots consultar el métode de pagament posant-te en contacte amb la botiga més propera. Resoldran tots els teus dubtes en la màxima brevetat possible.


Com rentar el meu vestit

Seguint les instruccions que trobaràs a l’etiqueta interior del vestit, que a més t’informa de la seva composició i de les recomanacions de rentat en cada cas.


Com conservar del meu vestit després del casament / esdeveniment

Un cop rentat, et recomanem guardar el vestit embolicat en paper de seda i guardat en una caixa de cartró, en un lloc sec i sense humitat, i que no estigui exposat a llum directa; així es conservarà de la millor manera possible.


Vull compartir les fotos i història del meu casament al blog de Rosa Clará!

I nosaltres estarem encantats de que ho facis! Així que si vols aparèixer al nostre blog com una #rosaclarabride no dubtis a posar-te en contacte escrivint-nos a blog@rosaclara.es. En quant hàgim rebut la teva sel·lecció de fotos del teu dia especial ens posarem en contacte amb tu per explicar-te els passos a seguir.Posa’t en contacte amb nosaltres si tens alguna altra consulta.