Botigues recomanades

Viure la millor experiència nupcial és possible siguis on siguis. Com també, allà on vulguis anar a viure-la! A Rosa Clará posem el luxe a l’abast de totes les núvies, independentment del punt geogràfic on es trobin. Localitza la ciutat o província que t’interessi per poder descobrir quines són les botigues recomanades, corresponents a la ubicació desitjada, on comprar els nostres exclusius vestits de núvia. L’experiència i el prestigi ens avala: confia en el nostre criteri de selecció.

Per a una dona promesa i decidida a passar per l’altar per afermar la seva relació amb l’amor de la seva vida mitjançant la unió en matrimoni, un dels punts més importants a l’hora d’organitzar el gran dia és l’elecció del seu vestit de núvia.

A Rosa Clará coneixem el nostre públic i per això tenim clar que una autèntica #RosaClaraRealBride no es conforma amb qualsevol col·lecció, i encara menys amb qualsevol disseny bridal. Una dona que se sent identificada amb la nostra firma aspira a lluir un vestit que la faci sentir radiant i especial a parts iguals, a més d’aspirar a una confecció de qualitat i totalment d’acord amb el seu estil i gustos. Un conjunt que reflecteixi com cap altre la seva personalitat en cada pas!

Perquè les nostres referències responen a l’excel·lència en l’alta costura nupcial, i perquè la nostra forma té presència a nivell internacional, hem determinat una selecció de botigues recomanades, bé siguin oficials o bé categoritzades com a Platinum Select, presents a tot el món, on poder comprar els nostres exclusius vestits de núvia.

Et convidem a descobrir quines són les ciutats i províncies on podràs visitar les nostres botigues destacades com a Platinum Select, amb venda de col·leccions de vestits de núvia Rosa Clará, i a viure una experiència nupcial incomparable. Tria en funció de quina sigui la teva ubicació o de la localització que destiges!