Vestits de Comunió

Rosa Clará First presenta vestits de primera comunió i vestits d’arres per al seguici nupcial. La nostra firma ofereix la mateixa excel·lència en disseny i confecció que plantegen tant els vestits de núvia com els looks de còctel i els vestits de festa, que són adients per a cerimònies i ocasions especials. Amb l’objectiu de satisfer tots els públics, es poden escollir des de conjunts de comunió tradicionals fins a dissenys moderns.

Tots els vestits que agrupa la col·lecció Rosa Clará First estan confeccionats en teixits exclusius, com la seda o el tul brodat, entre d’altres. I en tots aquests casos es combina la bellesa i el romanticisme, aconseguint models exquisits. Tots els conjunts desprenen delicadesa a cada costura! És per això que la nostra emblemàtica marca de moda nupcial també imprimeix el seu univers de feminitat i elegància a la moda infantil.

Tant els outfits de comunió Rosa Clará com els vestits d’arres aposten per unes línies d’estil definides i estudiades al detall, que aconsegueixen emfatitzar la bellesa natural de les més petites. Així, es consideren senyes de Rosa Clarà First: les diverses tonalitats de blanc, que van des del to natural fins al marfil; les mànigues curtes i mànigues al colze –sense arribar a considerar-se de tall francès–, en la majoria dels casos rematades als extrems per aconseguir un extra de sofisticació; els colls rodons o caixa, i també els elegants colls quadrats; les cintures amb detalls florals cosits a mà –que poden combinar-se amb tocats o diademes, apostant per un total look harmònic–, els faixins estructurats i les esquenes refinades per botonades perlades, o bé singulars per les dosis d’espectacularitat que confereixen les generoses llaçades.

Vestits de comunió clàssics

D’entre els vestits de comunió de tall clàssic hi predominen els de tall curt i els de línia imperi, que poden incloure a la seva confecció tavelles d’estoreta fina de seda o cossos llisos de teixits estructurats, amb aplicacions de blonda cosides a mà. D’aquesta manera, l’originalitat i la sofisticació defineixen els vestits de la firma, pensats perquè les petites protagonistes celebrin la seva primera comunió.

Vestits de comunió vintage

D’altra banda, d’entre les propostes més actuals i més d’acord amb les tendències, els vestits de comunió d’estil vintage són els més destacats. De tall imperi principalment, estan confeccionats en gasa de seda o tul amb brodats, i són representatius per les capes superposades a diferents nivells, que aconsegueixen un efecte visual que remet a la moda d’anys passats.

Vestits de comunió romàntics

Així mateix, tampoc no passen desapercebuts els vestits d’aire romàntic, que són molt més fantasiosos que els anteriors i presenten delicades confeccions de tul plumeti, majestuosos llaços, contrastos amb teles en tons empolsats, etc.

Vestits d’arres Rosa Clará

Altrament, els vestits d’arres per a les dames més petites aconseguiran que el seguici llueixi amb gran distinció. Els vestits d’arres Rosa Clará permeten gaudir de la suavitat del seus acabats!

Primera experiència Rosa Clará!

Demana cita a una de les nostres botigues i descobreix la meravellosa col·lecció de vestits de comunió Rosa Clarà First. Triar la nostra línia de vestits de comunió i d’arres és garantia d’èxit! Localitzaràs el punt de venda Rosa Clarà més pròxim al nostre cercador de botigues.