Vestit de comunió d'estil clàssic, en organza; escot rodó amb bodoques, màniga curta; faixí amb bodoques; faldilla amb tavelles acabada amb ondes als baixos. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió d'estil clàssic, en organza; escot rodó amb bodoques, màniga curta; faixí amb bodoques; faldilla amb tavelles acabada amb ondes als baixos. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió d'estil clàssic amb tavelles, en estoreta de seda; escot rodó amb bodoques, màniga francesa amb puntes; faixí amb bodoques; faldilla amb tavelles acabada amb ondes als baixos. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió d'estil clàssic amb tavelles, en estoreta de seda; escot rodó amb bodoques, màniga francesa amb puntes; faixí amb bodoques; faldilla amb tavelles acabada amb ondes als baixos. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió d'estil clàssic amb tavelles, en estoreta; amb escot quadrat, màniga curta; faixí amb tavelles i puntes; faldilla amb tavelles i puntes als baixos. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió d'estil clàssic amb tavelles, en estoreta; amb escot quadrat, màniga curta; faixí amb tavelles i puntes; faldilla amb tavelles i puntes als baixos. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió d'estil romàntic en tul brodat de tall imperi; escot rodó, màniga francesa amb volant de blonda; faldilla frunzida amb ondes de blonda verticals. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió d'estil romàntic en tul brodat de tall imperi; escot rodó, màniga francesa amb volant de blonda; faldilla frunzida amb ondes de blonda verticals. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió d'estil romàntic en tul brodat; escot quadrat, màniga curta acampanada de blonda; faldilla frunzida amb ondes de blonda verticals. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió d'estil romàntic en tul brodat; escot quadrat, màniga curta acampanada de blonda; faldilla frunzida amb ondes de blonda verticals. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió d'estil clàssic amb tavelles, en estoreta de seda; amb escot rodó amb entredosos, màniga curta; faixí amb llaç i adornament de flors; faldilla amb tavelles i puntes als baixos. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió d'estil clàssic amb tavelles, en estoreta de seda; amb escot rodó amb entredosos, màniga curta; faixí amb llaç i adornament de flors; faldilla amb tavelles i puntes als baixos. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió d'estil romàntic en tul plumeti; escot quadrat i esquena tancada, màniga curta i garlanda de flors a la cintura; faldilla frunzida amb puntes. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió d'estil romàntic en tul plumeti; escot quadrat i esquena tancada, màniga curta i garlanda de flors a la cintura; faldilla frunzida amb puntes. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió d'estil romàntic en tul plumeti; escot rodó i esquena en pic amb puntes, màniga curta i llaçada de tul plumeti a l'esquena; faldilla amb puntes. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió d'estil romàntic en tul plumeti; escot rodó i esquena en pic amb puntes, màniga curta i llaçada de tul plumeti a l'esquena; faldilla amb puntes. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió estil fantasia en brocat; amb escot rodó i esquena pic, sense màniga amb volant a l'espatlla, faixí ample amb flor de solapa multicolor i llaçada a l'esquena; faldilla de tavelles. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió estil fantasia en brocat; amb escot rodó i esquena pic, sense màniga amb volant a l'espatlla, faixí ample amb flor de solapa multicolor i llaçada a l'esquena; faldilla de tavelles. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió d'estil romàntic en tul plumeti; escot quadrat i esquena en pic, màniga llarga bollada i faixí amb pom de flors i llaçada a l'esquena; faldilla amb puntes. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió d'estil romàntic en tul plumeti; escot quadrat i esquena en pic, màniga llarga bollada i faixí amb pom de flors i llaçada a l'esquena; faldilla amb puntes. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió d'estil romàntic en tul; escot quadrat i esquena tancada, màniga francesa amb volants de blonda; faldilla amb puntes i onda als baixos. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió d'estil romàntic en tul; escot quadrat i esquena tancada, màniga francesa amb volants de blonda; faldilla amb puntes i onda als baixos. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió d'estil clàssic amb tavelles, en estoreta fina de seda; amb escot quadrat amb entredosos, màniga curta; faixí amb adornament de flors i faldilla llisa. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió d'estil clàssic amb tavelles, en estoreta fina de seda; amb escot quadrat amb entredosos, màniga curta; faixí amb adornament de flors i faldilla llisa. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió d'estil clàssic amb tavelles, en estoreta fina de seda; amb escot quadrat, màniga francesa amb volants i adornament de puntes; faixí amb adornament de flors i faldilla amb puntes als baixos. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió d'estil clàssic amb tavelles, en estoreta fina de seda; amb escot quadrat, màniga francesa amb volants i adornament de puntes; faixí amb adornament de flors i faldilla amb puntes als baixos. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió d'estil romàntic en lli amb bodoques i tall imperi; escot rodó, màniga francesa amb volants i adornament de flors; faixí amb llaçada a l'esquena i faldilla amb tavelles. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió d'estil romàntic en lli amb bodoques i tall imperi; escot rodó, màniga francesa amb volants i adornament de flors; faixí amb llaçada a l'esquena i faldilla amb tavelles. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió d'estil romàntic en tul; escot quadrat i esquena en pic, màniga francesa amb volants de blonda i pom de flors; faldilla amb puntes i onda als baixos. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió d'estil romàntic en tul; escot quadrat i esquena en pic, màniga francesa amb volants de blonda i pom de flors; faldilla amb puntes i onda als baixos. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió d'estil romàntic en tul plumeti amb escot arrodonit, esquena quadrada amb puntes i botons; màniga curta i faixí amb puntes; faldilla faldilla llisa amb puntes verticals. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió d'estil romàntic en tul plumeti amb escot arrodonit, esquena quadrada amb puntes i botons; màniga curta i faixí amb puntes; faldilla faldilla llisa amb puntes verticals. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió estil clàssic amb tavelles en estoreta de seda; amb escot rodó, màniga curta amb adornament de puntes; faldilla amb puntes als baixos. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió estil clàssic amb tavelles en estoreta de seda; amb escot rodó, màniga curta amb adornament de puntes; faldilla amb puntes als baixos. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió estil fantasia en estoreta rustica; amb escot rodó, màniga curta amb adornament de bodoques. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió estil fantasia en estoreta rustica; amb escot rodó, màniga curta amb adornament de bodoques. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió d'estil romàntic en tul brodat; escot pic, tall imperi i màniga francesa amb puntes; faldilla amb puntes als baixos. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió d'estil romàntic en tul brodat; escot pic, tall imperi i màniga francesa amb puntes; faldilla amb puntes als baixos. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió d'estil romàntic en tul plumeti; escot redondeado, màniga francesa amb puntes i pom de flors; faldilla amb puntes i volant. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió d'estil romàntic en tul plumeti; escot redondeado, màniga francesa amb puntes i pom de flors; faldilla amb puntes i volant. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit clàssic de comunió amb tavelles, en estoreta fina de seda; escot rodó amb puntes, esquena pic i màniga francesa amb puntes. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit clàssic de comunió amb tavelles, en estoreta fina de seda; escot rodó amb puntes, esquena pic i màniga francesa amb puntes. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió d'estil romàntic en tul, amb puntes, escot rodó , màniga francesa de tul piquets i faldilla amb puntes. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió d'estil romàntic en tul, amb puntes, escot rodó , màniga francesa de tul piquets i faldilla amb puntes. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió d'estil fantasia amb cos de crepè, tall a cintura, escot rodó, màniga curta i faldilla de tul piquets midi. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió d'estil fantasia amb cos de crepè, tall a cintura, escot rodó, màniga curta i faldilla de tul piquets midi. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió d'estil fantasia en tul piquets , amb coll rodó, sense mànigues amb llaçades de tul i faldilla midi. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió d'estil fantasia en tul piquets , amb coll rodó, sense mànigues amb llaçades de tul i faldilla midi. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió d'estil romàntic en tul brodat ; amb escot davanter i esquena rodons, màniga francesa amb puntes i gran llaçada de tul a l'esquena. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió d'estil romàntic en tul brodat ; amb escot davanter i esquena rodons, màniga francesa amb puntes i gran llaçada de tul a l'esquena. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió estil clàssic amb tavelles en estoreta fina de seda; amb escot rodó i esquena pic, màniga curta i gran llaçada a l'esquena. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió estil clàssic amb tavelles en estoreta fina de seda; amb escot rodó i esquena pic, màniga curta i gran llaçada a l'esquena. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió fantasia en organza ratllada; escot rodó i màniga francesa amb volants. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió fantasia en organza ratllada; escot rodó i màniga francesa amb volants. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.
Vestit de comunió estil romàntic en tul plumeti; escot i esquena quadrat, màniga tres quarts; faixí de tul amb pom de flors i faldilla frunzida. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ. Vestit de comunió estil romàntic en tul plumeti; escot i esquena quadrat, màniga tres quarts; faixí de tul amb pom de flors i faldilla frunzida. Model de Rosa Clara First. ROSA_CLARÁ.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita