Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Vestit de comunió estil vintage de tul brodat. Escot rodó i cossatge curt. Màniga francesa i faldilla de tul brodat i blonda. Faixí de tul amb flor. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Vestit de comunió estil vintage de tul brodat. Escot rodó i cossatge curt. Màniga francesa i faldilla de tul brodat i blonda. Faixí de tul amb flor. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Vestit de comunió estil clàssic amb plecs d’estoreta de seda. Escot rodó, cossatge curt i faixí de flors. Màniga francesa amb punta i faldilla de plecs amb ona als baixos. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Vestit de comunió estil clàssic amb plecs d’estoreta de seda. Escot rodó, cossatge curt i faixí de flors. Màniga francesa amb punta i faldilla de plecs amb ona als baixos. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Vestit de comunió estil clàssic amb plecs d’estoreta de seda. Escot rodó amb dos canonets, cossatge curt amb bodoques brodats i faixí de flors. Màniga francesa i faldilla de plecs amb ona als baixos. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Vestit de comunió estil clàssic amb plecs d’estoreta de seda. Escot rodó amb dos canonets, cossatge curt amb bodoques brodats i faixí de flors. Màniga francesa i faldilla de plecs amb ona als baixos. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Vestit de comunió estil clàssic amb plecs d’estoreta de seda. Escot rodó amb tres canonets, cossatge curt i faixí de flors. Màniga francesa amb punta i faldilla de plecs amb puntes. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Vestit de comunió estil clàssic amb plecs d’estoreta de seda. Escot rodó amb tres canonets, cossatge curt i faixí de flors. Màniga francesa amb punta i faldilla de plecs amb puntes. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Vestit de comunió estil clàssic amb plecs d’estoreta de seda. Escot rodó amb tres canonets, cossatge curt i faixí de flors. Màniga francesa i faldilla de plecs amb puntes. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Vestit de comunió estil clàssic amb plecs d’estoreta de seda. Escot rodó amb tres canonets, cossatge curt i faixí de flors. Màniga francesa i faldilla de plecs amb puntes. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Vestit de comunió estil clàssic d’estoreta fina de seda. Escot rodó amb dos canonets, cossatge curt i faixí de flors. Màniga francesa i faldilla de plecs amb ona als baixos. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Vestit de comunió estil clàssic d’estoreta fina de seda. Escot rodó amb dos canonets, cossatge curt i faixí de flors. Màniga francesa i faldilla de plecs amb ona als baixos. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Vestit de comunió estil vintage de tul de piquets. Escot rodó, tall imperi i faixí. Màniga francesa amb punta i faldilla arrissada brodada de tul de piquets amb puntes. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Vestit de comunió estil vintage de tul de piquets. Escot rodó, tall imperi i faixí. Màniga francesa amb punta i faldilla arrissada brodada de tul de piquets amb puntes. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Vestit de comunió estil romàntic de tul. Escot rodó. Màniga tres quarts. Tall imperi i faldilla arrissada. Faixí amb flors. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Vestit de comunió estil romàntic de tul. Escot rodó. Màniga tres quarts. Tall imperi i faldilla arrissada. Faixí amb flors. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Vestit de comunió estil romàntic de tul brodat. Escot rodó i cossatge curt. Sense mànigues i faldilla arrissada. Faixí de tul amb flor. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Vestit de comunió estil romàntic de tul brodat. Escot rodó i cossatge curt. Sense mànigues i faldilla arrissada. Faixí de tul amb flor. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Vestit de comunió estil vintage de tul brodat de bodoques. Escot rodó amb punta arrissada, tall imperi tocat amb flors. Màniga francesa amb punta i faldilla arrissada amb puntes als baixos. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Vestit de comunió estil vintage de tul brodat de bodoques. Escot rodó amb punta arrissada, tall imperi tocat amb flors. Màniga francesa amb punta i faldilla arrissada amb puntes als baixos. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Vestit de comunió estil romàntic de tul de piquets. Escot rodó amb punta arrissada, tall imperi i faixí de tul amb flors. Màniga francesa amb punta i faldilla brodada de tul de piquets amb puntes. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Vestit de comunió estil romàntic de tul de piquets. Escot rodó amb punta arrissada, tall imperi i faixí de tul amb flors. Màniga francesa amb punta i faldilla brodada de tul de piquets amb puntes. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Vestit de comunió estil fantasia amb plecs d’estoreta rústica. Escot rodó amb punta arrissada, cossatge curt i faixí de tul amb flors. Màniga curta amb punta i faldilla de plecs llisa. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Vestit de comunió estil fantasia amb plecs d’estoreta rústica. Escot rodó amb punta arrissada, cossatge curt i faixí de tul amb flors. Màniga curta amb punta i faldilla de plecs llisa. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Vestit de comunió estil vintage de tul. Escot rodó i punta amb fil daurat. Màniga tres quarts. Tall imperi i faldilla arrissada. Faixí amb flors. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Vestit de comunió estil vintage de tul. Escot rodó i punta amb fil daurat. Màniga tres quarts. Tall imperi i faldilla arrissada. Faixí amb flors. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Vestit de comunió estil vintage de tul brodat. Escot quadrat amb punta. Tall imperi i faldilla arrissada. Faixí amb flors. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Vestit de comunió estil vintage de tul brodat. Escot quadrat amb punta. Tall imperi i faldilla arrissada. Faixí amb flors. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Vestit de comunió estil vintage de tul brodat. Escot amb punta arrissada. Tall imperi i faldilla arrissada. Faixí amb flors. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Vestit de comunió estil vintage de tul brodat. Escot amb punta arrissada. Tall imperi i faldilla arrissada. Faixí amb flors. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Vestit de comunió estil vintage en tul brodat. Escot davanter rodó i esquena de pic. Cossatge curt i faldilla arrissada. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Vestit de comunió estil vintage en tul brodat. Escot davanter rodó i esquena de pic. Cossatge curt i faldilla arrissada. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Vestit de comunió estil clàssic amb plecs d’estoreta de seda i blonda. Escot rodó amb ones, cossatge curt i faixí amb blonda i flor. Màniga curta i faldilla de plecs. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Vestit de comunió estil clàssic amb plecs d’estoreta de seda i blonda. Escot rodó amb ones, cossatge curt i faixí amb blonda i flor. Màniga curta i faldilla de plecs. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Vestit de comunió estil clàssic amb plecs d’estoreta de seda. Escot rodó amb un canonet, cossatge curt i faixí amb flor. Màniga francesa i faldilla de plecs. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Vestit de comunió estil clàssic amb plecs d’estoreta de seda. Escot rodó amb un canonet, cossatge curt i faixí amb flor. Màniga francesa i faldilla de plecs. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Vestit de comunió estil clàssic amb plecs d’estoreta de seda. Escot quadrat amb puntes, cossatge curt i faixí de flors. Màniga francesa i faldilla de plecs. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Vestit de comunió estil clàssic amb plecs d’estoreta de seda. Escot quadrat amb puntes, cossatge curt i faixí de flors. Màniga francesa i faldilla de plecs. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Vestit de comunió estil clàssic amb plecs d’estoreta de seda. Escot rodó amb tres canonets, cossatge curt i faixí de flors. Màniga francesa i faldilla de plecs. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Vestit de comunió estil clàssic amb plecs d’estoreta de seda. Escot rodó amb tres canonets, cossatge curt i faixí de flors. Màniga francesa i faldilla de plecs. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.
Vestit de comunió estil clàssic amb plecs d’estoreta de seda. Escot rodó, cossatge curt i faixí de flors. Màniga francesa i faldilla de plecs. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020. Vestit de comunió estil clàssic amb plecs d’estoreta de seda. Escot rodó, cossatge curt i faixí de flors. Màniga francesa i faldilla de plecs. Col·lecció ROSA CLARA FIRST 2020.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita