Vestits de Festa

Els vestits de festa de la col·lecció Rosa Clará Cocktail reten homenatge a la feminitat i a l’elegància oferint moda per a aquelles convidades que volen lluir un look immillorable en festes, celebracions i esdeveniments.

Rosa Clará vesteix les ocasions especials

En general, quan les dones es troben amb una invitació a un esdeveniment especial, les assalta el dubte de com anar vestides. Llevat que no hi hagi un dress code específic, normalment el protocol dicta les claus de vestimenta.

Aleshores, quan seran els vestits de festa curts els millors candidats? Només en esdeveniments diürns que exigeixen certa formalitat, com podria ser un lliurament de premis, un acte d’inauguració, un bateig o una comunió. Ara bé, serà determinant el llarg de la faldilla: el més encertat serà que, com a molt curta, arribi a l’altura dels genolls. D’aquesta manera, els vestits de festa llargs seran aptes exclusivament al vespre i a la nit, així com en esdeveniments d’alt nivell cerimonial.

Al seu torn, els vestits de festa llargs són els que hauran de triar les madrines de boda, segons el protocol més estricte; no obstant això, en la pràctica, es recomanen els vestits de festa llargs per als casaments celebrats al vespre o a la nit, en tonalitats fosques que no siguin estridents, i els vestits de festa curts o midi per als casaments de dia, en tons rosats, malves, terres, etc., però mai en blanc o negre. En qualsevol cas, és important que la tria sigui sòbria, sense excés de brocats, volants, granadures o passamaneries, que funcioni com un reflex de la personalitat i, per descomptat, que estigui en consonància amb l’etiqueta i l’estil de la celebració. Per últim, el més idoni serà combinar els vestits de madrina amb joies poc recarregades, calçat de taló -tenint present que en cap cas s’ha de sobrepassar l’alçada del nuvi-, complements per al cabell i carteres de mà o clutchs discrets.

Si bé els vestits de dames d’honor que vesteixin les amigues o parents escollides acapararan mirades, no s’ha d’oblidar que el look de la madrina serà un dels més admirats després del de la núvia, que sens dubte serà la protagonista del dia.

I els vestits de còctel podran dur-se tant de dia com de nit, sempre que sigui en esdeveniments formals. D’aquesta forma, serà important que els teixits conjuguin la qualitat i el glamur.

Identitat de firma

L’àmplia varietat que proveeix Rosa Clará fa que l’edat, els gustos i l’estil no puguin considerar-se una barrera per trobar l’outfit ideal. Proposem tant dissenys de tendència com confeccions clàssiques actualitzades amb detalls de caràcter romàntic -com delicats brodats artesanals o altres remats suggeridors, que fan que la selecció sigui molt més contemporània.

Els vestits de festa i de còctel tenen personalitat pròpia. Els talls, els escots, les mànigues... i la perfecta combinació d’aquests aconsegueix com a resultat uns patrons que evidencien el mestratge en confeccions equilibrades. Al seu torn, sovint l’exclusivitat arriba de la mà dels treballs de pedreria; els cristalls cosits a mà fan dels vestits joia autèntiques meravelles amb atractives disposicions geomètriques, jocs multicolor, degradats...

Per la seva part, el ventall de colors de les referències és ampli. Si bé els vestits de festa negres sempre figuren entre les nostres referències perquè són els reis de la seducció femenina, juntament amb els explosius vestits de festa vermells s’incorporen any rere any tonalitats més arriscades, així com tons diferents de gammes atemporals: és el cas dels vestits de festa blaus, on hi conviuen, entre d’altres, el blau cobalt, el blau marí, el celeste o el turquesa, que es troba a mig camí dels vestit de festa verds. Per la seva part, les apostes monocromàtiques són magnífiques per aquelles dones que volen desmarcar-se sense caure en l’absoluta extravagància. I els conjunts en colors pastel solen captivar el públic més jove.

De tota manera, si t’avorreixen els vestits de festa llisos, també podràs optar per vestits de festa estampats. Hi destaquen els florals, garantia d’èxit per casaments o altres esdeveniments a la primavera o l’estiu, i els de piquets, que són alhora sobris i atemporals.