Vestits de Festa

Amb els seus vestits de festa i còctel, Rosa Clará vesteix les ocasiones més especials. Sens dubte -de la mateixa manera que ho fan els vestits de núvia- els vestits de festa de la col·lecció Rosa Clará Cocktail reten homenatge a la feminitat i a l’elegància, oferint moda de qualitat a aquelles convidades que vulguin mostrar un look immillorable a festes, celebracions i esdeveniments.

Vestits de festa Rosa Clará: per a esdeveniments de dia i de nit

Generalment, quan les dones reben una invitació per a un esdeveniment especial, arriben els dubtes sobre com s’han de vestir. Llevat que existeixi un dress code específic per a l’ocasió, el protocol en qüestió dicta les claus de la vestimenta.

Llavors, quan seran els vestits de festa curts els millors candidats? Normalment ho seran en esdeveniments diürns que impliquin formalitat, com ara un lliurament de premis, un acte d’inauguració, un bateig, una comunió o, lògicament, un casament. Ara bé, la llargada de la faldilla serà determinant: s’aconsella que, com a molt curta, arribi a l’altura dels genolls.

Els vestits de festa llargs seran adequats per a festivitats matinals, vespertines i nocturnes, tot i que en la majoria de cultures és més habitual dur-los en ocasions que tinguin lloc des de la tarda en endavant. I sempre seran els més indicats per als esdeveniments d’alt nivell cerimonial.

Igualment, els vestits de còctel i els vestits pantaló de festa seran adequats tant de dia com de nit, en esdeveniments que requereixin una certa etiqueta. Així i tot, no deixarà de ser significatiu que siguin glamurosos i estiguin confeccionats amb gèneres de qualitat, com ho són tots els models cocktail de Rosa Clará.

De tota manera, tant si s’aposta per un model curt o per un de llarg, encertar amb la tria dels accessoris de festa serà un plus en qualsevol estilisme. Hauràs de pensar en les joies i el calçat més adients, o en si voldràs dur una bossa, una cartera de mà, un clutch...

Vestits per a convidades a un casament

Desperta admiració vestida de Rosa Clará en el teu proper casament!

Rosa Clará Cocktail és sinònim de atreure totes les mirades. T’han convidat a un enllaç on tindràs el paper de madrina i, com a tal, vols enlluernar amb un vestit de madrina? Busques un vestit de mare de la núvia que sigui perfecte per celebrar la unió en matrimoni de la teva filla? T’han escollit com a dama d’honor? Entre els nostres outfits, trobaràs els vestits de dames d’honor més adients.

Identitat de la firma en moda per a convidades

La gran varietat que forneix Rosa Clará fa que l’edat, els gustos i l’estil no puguin considerar-se una barrera per trobar un outfit estrella. Proposem tant dissenys de tendència com confeccions clàssiques, actualitzats amb detalls de caràcter romàntic que afegeixen un toc molt contemporani.

Els vestits de festa i còctel tenen personalitat pròpia. La perfecta combinació de talls, escots i mànigues aconsegueix uns patrons que evidencien la mestria en confecció de moda. I molt sovint l’exclusivitat arriba de la mà dels treballs amb cristalls cosits artesanalment: els vestits de festa amb pedreria són autèntiques joies amb atractives disposicions geomètriques, jocs multicolor, degradats... Els nostres models et captivaran, especialment si tens una festa de gala o si busques un vestit de Cap d’Any d’allò més especial.

D’altra banda, el ventall de colors de les referències és molt ampli. Si bé els vestits negres de festa sempre figuren entre les nostres referències atès que són els reis de la seducció femenina –juntament amb els explosius vestits de festa vermells–, any rere any incorporem abillaments amb tonalitats més arriscades. El mateix passa amb els conjunts amb diferents tons de gammes atemporals: és el cas dels vestits de festa blaus, on hi conviuen, entre d’altres, el blau cobalt, el blau marí, el celeste o el turquesa. Aquest últim se situa a mig camí dels vestits de festa verds.

Així mateix, les apostes monocromàtiques són magnífiques per a aquelles dones que volen desmarcar-se sense caure en l’absoluta extravagància. I els estilismes en colors pastel solen captivar el públic més jove, com també els vestits de festa midi. Ara bé, si estàs cansada dels vestits de festa llisos, també podràs optar per vestits de festa estampats. A Rosa Clará hi destaquen els florals, que són garantia d’èxit per vestir a la primavera i l’estiu.

Sigues una convidada Rosa Clará!

La finalitat sempre serà que el vestit de festa reflecteixi la teva personalitat i, per descomptat, que estigui en consonància amb l’estil de la celebració.

Demana cita a una de les nostres botigues per poder emprovar-te els vestits de festa Rosa Clará que més t’agradin. Rebràs l’atenció i l’assessorament del nostre equip d’experts!

No oblidis que podràs localitzar la botiga Rosa Clará més propera al nostre cercador de botigues.