Col·lecció 2018


Vestit de festa llarg de pedreria escotat, de color rosa/or i nude/or. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de pedreria escotat, de color rosa/or i nude/or. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de pedreria, de color rose/or i nude/or. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de pedreria, de color rose/or i nude/or. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de pedreria amb escot a l'esquena, de color nude, plata i sorra. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de pedreria amb escot a l'esquena, de color nude, plata i sorra. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de georgette i blonda de color blau marí, vermell, cobalt, fum i aigua. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de georgette i blonda de color blau marí, vermell, cobalt, fum i aigua. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de blonda, de color cobalt, blau marí, fum, vermell i malva. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de blonda, de color cobalt, blau marí, fum, vermell i malva. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de georgette i blonda de color blau marí, vermell, cobalt, fum i aigua. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de georgette i blonda de color blau marí, vermell, cobalt, fum i aigua. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de georgette i guipur de color blau marí, vermell, fum, cobalt i aigua. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de georgette i guipur de color blau marí, vermell, fum, cobalt i aigua. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de blonda amb màniga francesa, obertura lateral i transparència a l'esquena, de color negre/nude. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de blonda amb màniga francesa, obertura lateral i transparència a l'esquena, de color negre/nude. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg, brodat de pedreria amb màniga francesa i escot en V. Disponible en color nude/rose i rose/moca. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg, brodat de pedreria amb màniga francesa i escot en V. Disponible en color nude/rose i rose/moca. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de blonda amb coll de pic i obertura davantera, de color cobalt, blau marí, fum, vermell i morat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de blonda amb coll de pic i obertura davantera, de color cobalt, blau marí, fum, vermell i morat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa amb faldilla de mikado llarga, màniga francesa i cos de crepe amb aplicacions de pedreria. Disponible en color cobalt/blau marí, negre, blau marí i beix/plata. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa amb faldilla de mikado llarga, màniga francesa i cos de crepe amb aplicacions de pedreria. Disponible en color cobalt/blau marí, negre, blau marí i beix/plata. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de blonda de contrast amb coll de pic, de color plata/nude, negre/nude i blau marí/nude. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de blonda de contrast amb coll de pic, de color plata/nude, negre/nude i blau marí/nude. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de pedreria, de color sorra, plata i nude. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de pedreria, de color sorra, plata i nude. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de pedreria amb màniga francesa i canesú transparent, de color blau marí/nude i moca. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de pedreria amb màniga francesa i canesú transparent, de color blau marí/nude i moca. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de crepe, amb l'esquena de tul i aplicacions de pedreria. Disponible en color cobalt, vermell, rosa i verd. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de crepe, amb l'esquena de tul i aplicacions de pedreria. Disponible en color cobalt, vermell, rosa i verd. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de blonda i pedreria amb coll hàlter i obertura davantera, de color cobalt, blau marí, fum, vermell i morat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de blonda i pedreria amb coll hàlter i obertura davantera, de color cobalt, blau marí, fum, vermell i morat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa curt de pedreria amb màniga francesa, de color negre/nude i nude/or. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa curt de pedreria amb màniga francesa, de color negre/nude i nude/or. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de pedreria amb màniga francesa i coll barca, de color negre i moca. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de pedreria amb màniga francesa i coll barca, de color negre i moca. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa curt i màniga francesa de georgette. Disponible en color vermell i cobalt. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa curt i màniga francesa de georgette. Disponible en color vermell i cobalt. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa curt de mikado i cos de blonda, amb màniga francesa. Disponible en color cobalt, blau marí, vermell, plata i coral. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa curt de mikado i cos de blonda, amb màniga francesa. Disponible en color cobalt, blau marí, vermell, plata i coral. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de tul suau i blonda de color cobalt, negre, vermell i safir. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de tul suau i blonda de color cobalt, negre, vermell i safir. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de crepe, amb blonda i pedreria, de color blau marí/nude. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de crepe, amb blonda i pedreria, de color blau marí/nude. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de crepe, esquena escotada, obertura al davant i amb aplicacions de pedreria. Disponible en color cobalt, rosa, vermell i verd. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de crepe, esquena escotada, obertura al davant i amb aplicacions de pedreria. Disponible en color cobalt, rosa, vermell i verd. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de crepe elàstic i pedreria bicolor amb prisat, de color blau marí/nude i fum/nude. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de crepe elàstic i pedreria bicolor amb prisat, de color blau marí/nude i fum/nude. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de crepe amb aplicacions de pedreria i esquena escotada. Disponible en color cobalt, rosa, vermell i verd. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de crepe amb aplicacions de pedreria i esquena escotada. Disponible en color cobalt, rosa, vermell i verd. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa curt i màniga llarga de blonda, de color plata/nude, negre/nude i blau marí/nude. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa curt i màniga llarga de blonda, de color plata/nude, negre/nude i blau marí/nude. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de crepe, blonda i pedreria, esquena escotada i obertura frontal, disponible en color plata, blau marí/nude i cobalt. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de crepe, blonda i pedreria, esquena escotada i obertura frontal, disponible en color plata, blau marí/nude i cobalt. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de crepe, amb esquena escotada i amb aplicacions de pedreria. Disponible en color cobalt, rosa, vermell i verd. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de crepe, amb esquena escotada i amb aplicacions de pedreria. Disponible en color cobalt, rosa, vermell i verd. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg amb màniga francesa de georgette amb aplicacions de pedreria. Disponible en color cobalt, coral i plata. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg amb màniga francesa de georgette amb aplicacions de pedreria. Disponible en color cobalt, coral i plata. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de crepe amb aplicacions pedreria a l'espatlla, amb escot al davant i esquena de tul transparent. Disponible de color blau marí, negre, plata, coral, cobalt, verd, blau i vermell. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de crepe amb aplicacions pedreria a l'espatlla, amb escot al davant i esquena de tul transparent. Disponible de color blau marí, negre, plata, coral, cobalt, verd, blau i vermell. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de gasa i pedreria, de color plata, coral i fum. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de gasa i pedreria, de color plata, coral i fum. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de georgette i pedreria de color marfil/blau marí, fum/negre i marfil/fum. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de georgette i pedreria de color marfil/blau marí, fum/negre i marfil/fum. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de georgette i blonda de color blau marí, vermell, cobalt, fum i aigua. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de georgette i blonda de color blau marí, vermell, cobalt, fum i aigua. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de georgette amb màniga llarga, pedreria als escots de davant i darrere. Disponible en color vermell, verd, coral i cobalt. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de georgette amb màniga llarga, pedreria als escots de davant i darrere. Disponible en color vermell, verd, coral i cobalt. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg d'otomà i blonda, de color cobalt, vermell, coral i plata. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg d'otomà i blonda, de color cobalt, vermell, coral i plata. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de crepe i pedreria, màniga llarga, obertura davantera i esquena oberta. Disponible en color negre, cobalt i verd. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de crepe i pedreria, màniga llarga, obertura davantera i esquena oberta. Disponible en color negre, cobalt i verd. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa curt de blonda i pedreria amb esquena escotada, de color cobalt, blau marí, fum, vermell i morat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa curt de blonda i pedreria amb esquena escotada, de color cobalt, blau marí, fum, vermell i morat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de crepe amb coll hàlter i esquena oberta amb aplicacions de pedreria. Disponible en color blau marí, negre, plata, coral, cobalt, verd, blau i vermell. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de crepe amb coll hàlter i esquena oberta amb aplicacions de pedreria. Disponible en color blau marí, negre, plata, coral, cobalt, verd, blau i vermell. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de crepe, amb escot en V, obertura al davant i aplicacions de pedreria de color. Disponible de color blau marí, negre, plata, coral, cobalt, verd, blau i vermell. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de crepe, amb escot en V, obertura al davant i aplicacions de pedreria de color. Disponible de color blau marí, negre, plata, coral, cobalt, verd, blau i vermell. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita