Col·lecció 2020

L’elegància defineix cadascun dels vestits de festa Rosa Clará 2020. Els models d’aquesta temporada són ideals per vestir les ocasions més especials amb estilismes clàssics no exempts de modernitat; una fusió amb la què proposem una àmplia línia de dissenys perfectes per a cada dona. Vestits de còctel, vestits llargs i vestits pantaló plens de detalls femenins i amb acabats singulars sobre una atractiva paleta de colors.

Moda d’alta costura

La qualitat és la principal característica de les noves propostes. Els teixits nobles s’adapten a la silueta de cada convidada, exhibint teles delicades i romàntiques, com ara crepè, georgette, tafetà, gasa, crespó o jacquard.

Els talls que presenten els nostres conjunts són agraïts amb la figura i segueixen les tendències actuals en vestits de festa. Podràs triar entre vestits de línia A amb patrons purs i afavoridors; referències de vestits de festa llargs estil sirena que dibuixen el cos de la dona; vestits de tall princesa que aconsegueixen una presència inigualable; o bé models de dues peces que desprenen altes dosis de distinció. La col·lecció Rosa Clará Cocktail 2020 transmet la bellesa més pura.

Els escots es presenten en diferents versions entre les què regnen el coll hàlter, l’escot de pic o l’escot embolcallant, que omplen de sensualitat els looks i aporten un toc d’allò més actual. La blonda i les puntes afegeixen un punt romàntic als vestits de festa curts o de tall midi, i els volants  ̶ integrats a manera de detalls laterals o sobre l’escot‒ aporten un aire sofisticat als sobris vestits de festa negres i també als jovials vestits pantaló de festa. La pedreria és l’element estrella de la selecció, atès que es presenta en la seva versió multicolor i que aporta passió a looks que esdevenen autentiques joies. 

Vestits de festa llisos: apostes monocromàtiques ideals

Oferim una àmplia diversitat per tal que cada dona pugui vestir tal com desitja: els conjunts monocromàtics reten homenatge al negre, el rei dels colors atemporals, i també a colors com el cobalt, el violeta, el rosa pal, el mint i el gerd, oferint una variada gamma d’opcions a les convidades a esdeveniments o celebracions. I no ens oblidem dels vestits de festa vermells, que asseguren un outfit d’allò més suggeridor. Els vestits de festa blaus són ideals per a dones que troben la màgia en els tons freds, i els vestits de festa verds són la barreja perfecta entre encant i tradició.

Vestits de festa estampats: flors i piquets

Les flors i els piquets són les dues grans apostes de Rosa Clará per a les convidades de 2020 que no es conformen amb models llisos. Els vestits estampats amb flors adopten colors suaus, i es presenten com opcions idònies per a les dones que busquen un look que transmeti lluminositat. Per tal de crear estilismes més atrevits, presentem barreges de tons com el fúcsia i el negre o el blau amb el blanc. I per a les dones més actuals, presentem els nostres vestits de festa amb piquets.

Tendències de vestits de festa Rosa Clará

Els vestits de festa 2020 se sumen a la tendència de les mànigues i les doten d’un gran protagonisme. Les mànigues ranglan, de tall francès o acampanades són molt presents en un elevat número de dissenys, i sens dubte afegeixen el toc just d’estil contemporani.

D’aquesta manera, la col·lecció de vestits de festa Rosa Clará 2020 és el resultat de la combinació equilibrada de detalls artesanals, teles exclusives, patrons senzills i una excel·lent elegància en confecció, creant models adreçats a dones amb personalitat pròpia.