Brusa i faldilla de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot creuat amb llaç a la cintura i mànigues llargues tipus globus. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Brusa i faldilla de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot creuat amb llaç a la cintura i mànigues llargues tipus globus. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa curt de crepè amb blonda i pedreria. Escot barca amb màniga curta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa curt de crepè amb blonda i pedreria. Escot barca amb màniga curta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Brusa i faldilla de festa de crespó. Escot camiser amb mànigues llargues i flor a l’escot. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Brusa i faldilla de festa de crespó. Escot camiser amb mànigues llargues i flor a l’escot. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de mussolina amb blonda a la cintura. Escot en V i caigudes. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de mussolina amb blonda a la cintura. Escot en V i caigudes. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda a l’escot. Escot de pic amb llaç i drapejats laterals a la faldilla. Mànigues llargues tipus globus. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda a l’escot. Escot de pic amb llaç i drapejats laterals a la faldilla. Mànigues llargues tipus globus. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita