Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria a la cintura. Escot barca amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria a la cintura. Escot barca amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot de pic amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot de pic amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot rodó amb màniga de ratpenat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot rodó amb màniga de ratpenat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot rodó amb transparència. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot rodó amb transparència. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot de pic amb esquena escotada en forma quadrada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot de pic amb esquena escotada en forma quadrada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot rodó amb mànigues franceses i drapejat a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot rodó amb mànigues franceses i drapejat a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè amb blonda al cos. Escot rodó amb mànigues franceses i llaç a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb blonda al cos. Escot rodó amb mànigues franceses i llaç a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè amb pedreria al cos. Escot barca amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb pedreria al cos. Escot barca amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga curta i esquena de V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga curta i esquena de V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot en V amb mànigues transparents de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot en V amb mànigues transparents de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic. Escot envoltant amb mànigues llargues. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot envoltant amb mànigues llargues. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb pedreria a mànigues i cintura. Escot barca amb mànigues llargues i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb pedreria a mànigues i cintura. Escot barca amb mànigues llargues i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crespó. Escot barca amb màniga llarga tipus globus. Amb flor a l’espatlla i faldilla de plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crespó. Escot barca amb màniga llarga tipus globus. Amb flor a l’espatlla i faldilla de plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè amb pedreria a les mànigues. Escot en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb pedreria a les mànigues. Escot en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic. Escot de pic amb blonda i mànigues llargues amb pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot de pic amb blonda i mànigues llargues amb pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de blonda. Escot il·lusió amb mànigues franceses i faixí. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de blonda. Escot il·lusió amb mànigues franceses i faixí. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot en V amb màniga llarga. Faldilla amb drapejat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot en V amb màniga llarga. Faldilla amb drapejat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot barca amb màniga llarga de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot barca amb màniga llarga de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit pantaló de festa de georgette elàstic amb pedreria a les espatlles. Escot barca amb llaç a la cintura i esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit pantaló de festa de georgette elàstic amb pedreria a les espatlles. Escot barca amb llaç a la cintura i esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè amb blonda i pedreria al cos. Escot rodó amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb blonda i pedreria al cos. Escot rodó amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de jacquard. Escot quadrat amb flor a la cintura i faldilla amb plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de jacquard. Escot quadrat amb flor a la cintura i faldilla amb plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic. Escot en V amb flors a l’espatlla. Obertura davantera a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot en V amb flors a l’espatlla. Obertura davantera a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de lúrex. Escot envoltant amb mànigues llargues. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de lúrex. Escot envoltant amb mànigues llargues. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria amb blonda. Escot de pic. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria amb blonda. Escot de pic. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot il·lusió amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot il·lusió amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic. Escot en V amb mànigues de mocador irregulars. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot en V amb mànigues de mocador irregulars. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de vellut. Escot en V i esquena escotada amb tirants. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de vellut. Escot en V i esquena escotada amb tirants. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Brusa i faldilla de festa de crespó. Escot camiser amb faixí i flor a l’espatlla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Brusa i faldilla de festa de crespó. Escot camiser amb faixí i flor a l’espatlla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa curt de pedreria. Escot en V amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa curt de pedreria. Escot en V amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crespó. Escot i esquena en V i faldilla de plecs. Amb flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crespó. Escot i esquena en V i faldilla de plecs. Amb flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa curt de jacquard. Escot rodó amb mànigues tipus globus. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa curt de jacquard. Escot rodó amb mànigues tipus globus. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot barca amb màniga llarga tipus globus. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot barca amb màniga llarga tipus globus. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de lúrex. Escot hàlter amb esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de lúrex. Escot hàlter amb esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de jacquard. Escot envoltant amb flor a l’escot. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de jacquard. Escot envoltant amb flor a l’escot. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de mussolina. Escot en V amb llaç a la cintura. Esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de mussolina. Escot en V amb llaç a la cintura. Esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic. Escot barca amb màniga llarga i llaç a la cintura de gran volum. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot barca amb màniga llarga i llaç a la cintura de gran volum. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga llarga i faixí. Faldilla amb drapejat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga llarga i faixí. Faldilla amb drapejat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de tafetà amb pedreria al cos. Escot de pic amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de tafetà amb pedreria al cos. Escot de pic amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita