Col·lecció Paloma Cuevas x Rosa Clará

La col·lecció de vestits de festa i de còctel Paloma Cuevas X Rosa Clará destil·la elegància en cada patró i cada detall. Són vestits d’alta costura dissenyats amb teixits de qualitat per brillar i desprendre sofisticació, i que destaquen per la seva categòrica distinció. Vestits de màniga llarga, vestits de festa amb pedreria, looks amb escot asimètric, vestits de festa llisos, amb transparències, amb l’esquena descoberta o amb capa. Les propostes mostren una línia delicada que realça el cos de la dona de forma extraordinària!


Vestit de còctel de dues peces llarg i elegant de tall recte amb capa extraïble; amb escot hàlter. Outfit Paloma Cuevas per a Rosa Clará exclusiu confeccionat amb mussolina de seda i pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022. Vestit de còctel de dues peces llarg i elegant de tall recte amb capa extraïble; amb escot hàlter. Outfit Paloma Cuevas per a Rosa Clará exclusiu confeccionat amb mussolina de seda i pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022.
Vestit de còctel llarg i elegant de tall recte amb transparències; amb escot barca i esquena amb obertura rodona. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará de festa elaborat amb crepè, combinat amb pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022. Vestit de còctel llarg i elegant de tall recte amb transparències; amb escot barca i esquena amb obertura rodona. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará de festa elaborat amb crepè, combinat amb pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022.
Vestit de còctel llarg i modern de tall recte i una sola màniga; amb escot caixa i cos asimètric de pedreria transparent i crepè. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará de somni fet de crepè i pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022. Vestit de còctel llarg i modern de tall recte i una sola màniga; amb escot caixa i cos asimètric de pedreria transparent i crepè. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará de somni fet de crepè i pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022.
Vestit de còctel llarg i elegant; de tall recte; amb escot barca i brodat de pedreria a les espatlles. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará únic confeccionat amb crepè i pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022. Vestit de còctel llarg i elegant; de tall recte; amb escot barca i brodat de pedreria a les espatlles. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará únic confeccionat amb crepè i pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022.
Vestit de còctel llarg i elegant de tall recte; amb escot embolcallant asimètric. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará exclusiu confeccionat amb crepè. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022. Vestit de còctel llarg i elegant de tall recte; amb escot embolcallant asimètric. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará exclusiu confeccionat amb crepè. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022.
Vestit de còctel llarg i elegant; de tall recte amb caiguda a l'espatlla; amb escot asimètric. Model Paloma Cuevas per a Rosa Clará exclusiu confeccionat amb crepè brodat amb pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022. Vestit de còctel llarg i elegant; de tall recte amb caiguda a l'espatlla; amb escot asimètric. Model Paloma Cuevas per a Rosa Clará exclusiu confeccionat amb crepè brodat amb pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022.
Vestit de còctel llarg i elegant; de tall recte; amb escot hàlter i esquena oberta. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará elegant fet de crepè i pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022. Vestit de còctel llarg i elegant; de tall recte; amb escot hàlter i esquena oberta. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará elegant fet de crepè i pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022.

Vestits de festa llargs extremadament femenins

La col·lecció és perfecta per vestir en les ocasions més especials i per reflectir la feminitat absoluta. Els seus acabats sublims i les siluetes, que delineen amb encant la figura, són tremendament atractius per brillar en grans esdeveniments. Confeccionats en teixits nobles –com el georgette, el crepè elàstic o la mussolina de seda–, són molt adients per a una convidada contemporània!

Els vestits de festa llargs de la línia són agraïts amb el cos de la dona i conjuguen excepcionalment les tendències. Al mateix temps, procuren gran comoditat i transmeten la bellesa més pura amb altes dosis de sensualitat.

Vestits de festa amb escot asimètric i altres siluetes afavoridores

Els escots s’exhibeixen en diferents versions, i són idonis per a una gran varietat de gustos. El coll hàlter aporta sobrietat, mentre que l’escot barca configura dissenys suggeridors. I el toc actual arriba de la mà de l’escot asimètric embolcallador, que confereix al look un encant incomparable i potencia la faceta més dolça de la dona.

Vestits de festa en colors nude

Les peces de la col·lecció aposten per una paleta cromàtica suau: rosa pastel, gris perla, crema… Són molt romàntics! I no s’oblida dels grans atemporals: els vestits de festa negres.

Les teles de gran qualitat i els tons escollits formen un tàndem que busca moda i actualitat per a una dona decidida. Cada peça té un disseny imponent i integra una fantasiosa caiguda que et permetrà lluir una alternativa imperiosa.

Vestits de festa llisos amb detalls únics

Als vestits de festa llargs dominen les siluetes netes, que marquen amb complicitat les corbes més sensuals i procuren un outfit inigualable què desprendrà una llum innata.

Així, els dissenys que ha creat Paloma Cuevas juntament amb Rosa Clará són ultrafemenins pels detalls que integren –com pedres naturals, fils platejats i vidres diamantats d’efecte 3D. A més, totes aquestes aplicacions i acabats estan presents de forma estratègica i estan pensats per destacar: a les espatlles per atraure l’atenció vers el coll; a les cintures per crear un efecte estilitzat; als escots per mostrar el bust amb atreviment; i a les mànigues amb esplèndides aplicacions.

En definitiva, la col·lecció de vestits de festa Paloma Cuevas per a Rosa Clará plasma un esperit luxós que combina l’estil personal de Paloma Cuevas i l’exquisida visió de la moda femenina de Rosa Clará. Ets una dona amb personalitat que somia amb un disseny sofisticat per al teu pròxim esdeveniment especial? Deixa’t seduir per aquesta col·lecció. Demana cita i t’assessorarem per aconseguir l’estilisme perfecte per a tu!

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita