Col·lecció Rosa Clará Cocktail

L’elegància defineix cadascun dels vestits de festa Rosa Clará. Els models de la firma són ideals per vestir les ocasions més especials amb estilismes clàssics no exempts de modernitat; una fusió amb la què proposem una àmplia línia de dissenys perfectes per a cada dona. Vestits de còctel, vestits llargs i vestits pantaló plens de detalls femenins i amb acabats singulars sobre una atractiva paleta de colors.


Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè amb blonda al cos. Escot rodó amb mànigues franceses i llaç a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb blonda al cos. Escot rodó amb mànigues franceses i llaç a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè amb pedreria al cos. Escot barca amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb pedreria al cos. Escot barca amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot en V amb mànigues transparents de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot en V amb mànigues transparents de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic. Escot envoltant amb mànigues llargues. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot envoltant amb mànigues llargues. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crespó. Escot barca amb màniga llarga tipus globus. Amb flor a l’espatlla i faldilla de plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crespó. Escot barca amb màniga llarga tipus globus. Amb flor a l’espatlla i faldilla de plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de blonda. Escot il·lusió amb mànigues franceses i faixí. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de blonda. Escot il·lusió amb mànigues franceses i faixí. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot en V amb màniga llarga. Faldilla amb drapejat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot en V amb màniga llarga. Faldilla amb drapejat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit pantaló de festa de georgette elàstic amb pedreria a les espatlles. Escot barca amb llaç a la cintura i esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit pantaló de festa de georgette elàstic amb pedreria a les espatlles. Escot barca amb llaç a la cintura i esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de jacquard. Escot quadrat amb flor a la cintura i faldilla amb plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de jacquard. Escot quadrat amb flor a la cintura i faldilla amb plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de lúrex. Escot envoltant amb mànigues llargues. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de lúrex. Escot envoltant amb mànigues llargues. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot il·lusió amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot il·lusió amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic. Escot en V amb mànigues de mocador irregulars. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot en V amb mànigues de mocador irregulars. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Brusa i faldilla de festa de crespó. Escot camiser amb faixí i flor a l’espatlla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Brusa i faldilla de festa de crespó. Escot camiser amb faixí i flor a l’espatlla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa curt de pedreria. Escot en V amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa curt de pedreria. Escot en V amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crespó. Escot i esquena en V i faldilla de plecs. Amb flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crespó. Escot i esquena en V i faldilla de plecs. Amb flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa curt de jacquard. Escot rodó amb mànigues tipus globus. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa curt de jacquard. Escot rodó amb mànigues tipus globus. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de lúrex. Escot hàlter amb esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de lúrex. Escot hàlter amb esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de jacquard. Escot envoltant amb flor a l’escot. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de jacquard. Escot envoltant amb flor a l’escot. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de mussolina. Escot en V amb llaç a la cintura. Esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de mussolina. Escot en V amb llaç a la cintura. Esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic. Escot barca amb màniga llarga i llaç a la cintura de gran volum. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot barca amb màniga llarga i llaç a la cintura de gran volum. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de tafetà amb pedreria al cos. Escot de pic amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de tafetà amb pedreria al cos. Escot de pic amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot barca amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot barca amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè amb blonda al cos. Escot rodó amb màniga curta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb blonda al cos. Escot rodó amb màniga curta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè. Escot V amb mànigues llargues i llaç a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè. Escot V amb mànigues llargues i llaç a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de blonda. Escot de pic amb transparència i mànigues tipus fanal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de blonda. Escot de pic amb transparència i mànigues tipus fanal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot V amb màniga llarga tipus globus. Obertura davantera a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot V amb màniga llarga tipus globus. Obertura davantera a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè amb blonda i pedreria al cos. Escot de pic amb mànigues franceses de blonda i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb blonda i pedreria al cos. Escot de pic amb mànigues franceses de blonda i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de tafetà amb pedreria al cos. Escot de pic amb transparència i faldilla amb plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de tafetà amb pedreria al cos. Escot de pic amb transparència i faldilla amb plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Mono de festa de georgette elàstic amb pedreria a les mànigues. Escot barca amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Mono de festa de georgette elàstic amb pedreria a les mànigues. Escot barca amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa curt de blonda. Escot barca. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa curt de blonda. Escot barca. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Mono de festa de georgette. Escot de pic tipus hàlter amb esquena descoberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Mono de festa de georgette. Escot de pic tipus hàlter amb esquena descoberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic. Escot rodó i esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot rodó i esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot il·lusió amb mànigues llargues i llaç a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot il·lusió amb mànigues llargues i llaç a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de gasa amb pedreria al cos. Escot rodó amb mànigues llargues. Amb xal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de gasa amb pedreria al cos. Escot rodó amb mànigues llargues. Amb xal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de blonda. Escot envoltant amb mànigues curtes. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de blonda. Escot envoltant amb mànigues curtes. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Brusa i faldilla de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot creuat amb llaç a la cintura i mànigues llargues tipus globus. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Brusa i faldilla de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot creuat amb llaç a la cintura i mànigues llargues tipus globus. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crespó amb blonda a la cintura. Escot de pic tipus hàlter. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crespó amb blonda a la cintura. Escot de pic tipus hàlter. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa curt de crespó. Escot en V amb màniga llarga tipus globus. Amb flor a la cintura i faldilla amb drapejat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa curt de crespó. Escot en V amb màniga llarga tipus globus. Amb flor a la cintura i faldilla amb drapejat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de jacquard. Escot i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de jacquard. Escot i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.

Moda d’alta costura

La qualitat és la principal característica de les propostes en vestits de festa. Els teixits nobles s’adapten a la silueta de cada convidada, exhibint teles delicades i romàntiques, com ara crepè, georgette, tafetà, gasa, crespó o jacquard.

Els talls que presenten els nostres conjunts són agraïts amb la figura i segueixen les tendències actuals en vestits de festa. Podràs triar entre vestits de línia A amb patrons purs i afavoridors; referències de vestits de festa llargs estil sirena que dibuixen el cos de la dona; vestits de tall princesa que aconsegueixen una presència inigualable; o bé models de dues peces que desprenen altes dosis de distinció. La col·lecció Rosa Clará Cocktail transmet la bellesa més pura.

Els escots es presenten en diferents versions entre les què regnen el coll hàlter, l’escot de pic o l’escot embolcallant, que omplen de sensualitat els looks i aporten un toc d’allò més actual. La blonda i les puntes afegeixen un punt romàntic als vestits de festa curts o de tall midi, i els volants  ̶ integrats a manera de detalls laterals o sobre l’escot‒ aporten un aire sofisticat als sobris vestits de festa negres i també als jovials vestits pantaló de festa. La pedreria és un dels elements estrella de la selecció, atès que es presenta en la seva versió multicolor i que aporta passió a looks que esdevenen autentiques joies.

Vestits de festa llisos: apostes monocromàtiques ideals

Oferim una àmplia diversitat per tal que cada dona pugui vestir tal com desitja: els conjunts monocromàtics reten homenatge al negre, el rei dels colors atemporals, i també a colors com el cobalt, el violeta, el rosa pal, el mint i el gerd, oferint una variada gamma d’opcions a les convidades a esdeveniments o celebracions. I no ens oblidem dels vestits de festa vermells, que asseguren un outfit d’allò més suggeridor. Els vestits de festa blaus són ideals per a dones que troben la màgia en els tons freds, i els vestits de festa verds són la barreja perfecta entre encant i tradició.

Vestits de festa estampats: flors i piquets

Els estampats de flors i de piquets són les dues grans apostes de Rosa Clará per a les convidades que no es conformen amb models llisos. Els vestits estampats amb flors adopten colors suaus, i es presenten com opcions idònies per a les dones que busquen un look que transmeti lluminositat. Per tal de crear estilismes més atrevits, presentem barreges de tons com el fúcsia i el negre o el blau i el blanc. I per a les dones més actuals, presentem els nostres vestits de festa amb piquets.

Tendències de vestits de núvia Rosa Clará

Els vestits de festa Rosa Clará Cocktail se sumen a la tendència de les mànigues i les doten d’un gran protagonisme. Les mànigues ranglan, de tall francès o acampanades són molt presents en un elevat número de dissenys, i sens dubte afegeixen el toc just d’estil contemporani.

D’aquesta manera, la col·lecció de vestits de festa Rosa Clará és el resultat de la combinació equilibrada de detalls artesanals, teles exclusives, patrons senzills i una excel·lent elegància en confecció, creant models adreçats a dones amb personalitat pròpia.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita