Col·lecció Rosa Clará Cocktail

L’elegància defineix cadascun dels vestits de festa Rosa Clará. Els models de la firma són ideals per vestir les ocasions més especials amb estilismes clàssics no exempts de modernitat; una fusió amb la què proposem una àmplia línia de dissenys perfectes per a cada dona. Vestits de còctel, vestits llargs i vestits pantaló plens de detalls femenins i amb acabats singulars sobre una atractiva paleta de colors.


Vestit de festa en ras. Escot asimètric amb detall a l’espatlla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras. Escot asimètric amb detall a l’espatlla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en brocat. Escot barca i esquena en V. Amb flor a la cintura. Amb màniga 3/4. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en brocat. Escot barca i esquena en V. Amb flor a la cintura. Amb màniga 3/4. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot interior cor i esquena tancada. Amb màniga 3/4. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot interior cor i esquena tancada. Amb màniga 3/4. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en crespó estampat. Escot en V i esquena escotada. Amb frunziment a la cintura. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en crespó estampat. Escot en V i esquena escotada. Amb frunziment a la cintura. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa en ras. Escot deep-plunge i esquena escotada amb llaç. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras. Escot deep-plunge i esquena escotada amb llaç. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de brocat. Escot deep-plunge, faldilla high-low i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de brocat. Escot deep-plunge, faldilla high-low i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en georgette i escot de blonda i pedreria. Escot i esquena en V. Mànigues 3/4, faldilla amb obertura lateral de volant. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en georgette i escot de blonda i pedreria. Escot i esquena en V. Mànigues 3/4, faldilla amb obertura lateral de volant. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en brocat. Escot en V i esquena escotada amb tirants creuats. Obertura central a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en brocat. Escot en V i esquena escotada amb tirants creuats. Obertura central a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en brocat. Escot hàlter amb esquena escotada amb tirants creuats. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en brocat. Escot hàlter amb esquena escotada amb tirants creuats. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa en brocat. Escot deep-plunge i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en brocat. Escot deep-plunge i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en brocat. Escot barca esquena en V. Màniga 3/4. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en brocat. Escot barca esquena en V. Màniga 3/4. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa en tafetà i pedreria. Amb escot i esquena en V. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en tafetà i pedreria. Amb escot i esquena en V. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en ras estampat. Escot paraula d’honor embolcallant, faldilla high-low i fermall de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras estampat. Escot paraula d’honor embolcallant, faldilla high-low i fermall de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en crepè. Escot en V i esquena escotada. Espatlles amb detall de volants i cinturó amb sivella. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en crepè. Escot en V i esquena escotada. Espatlles amb detall de volants i cinturó amb sivella. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa en ras i pedreria. Escot i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras i pedreria. Escot i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en crepè. Escot barca i esquena tancada amb tul plumeti i botons. Màniga curta de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè. Escot barca i esquena tancada amb tul plumeti i botons. Màniga curta de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en crepè i blonda amb pedreria. Amb escot barca, màniga llarga de pedreria i esquena tancada amb pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè i blonda amb pedreria. Amb escot barca, màniga llarga de pedreria i esquena tancada amb pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en ras. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot barca i esquena capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot barca i esquena capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en georgette i cos de blonda. Escot barca i esquena tancada. Màniga 3/4 acabada en trompeta. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en georgette i cos de blonda. Escot barca i esquena tancada. Màniga 3/4 acabada en trompeta. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa en crepè. Escot quadrat i esquena tancada. Cinturó amb plecs i flor a la part lateral. Màniga 3/4 amb obertura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè. Escot quadrat i esquena tancada. Cinturó amb plecs i flor a la part lateral. Màniga 3/4 amb obertura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en brocat. Escot i esquena embolcallant. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en brocat. Escot i esquena embolcallant. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa en georgette i cos de blonda. Escot barca i esquena tancada amb obertura tipus llàgrima al centre. Màniga 3/4 acabada en trompeta. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en georgette i cos de blonda. Escot barca i esquena tancada amb obertura tipus llàgrima al centre. Màniga 3/4 acabada en trompeta. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa en ras estampat. Escot en V, màniga curta i fermall de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras estampat. Escot en V, màniga curta i fermall de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en crepè i cos de blonda. Escot en V i esquena tancada amb botons. Màniga 3/4 de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè i cos de blonda. Escot en V i esquena tancada amb botons. Màniga 3/4 de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en georgette prisat i cos de blonda. Escot en V i esquena tancada. Màniga llarga amb frunziment al puny. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en georgette prisat i cos de blonda. Escot en V i esquena tancada. Màniga llarga amb frunziment al puny. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en crepè. Escot barca i esquena en V. Amb màniga llarga amb blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè. Escot barca i esquena en V. Amb màniga llarga amb blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en crepè. Escot en V i esquena tancada amb cinturó de pedreria. Màniga 3/4. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè. Escot en V i esquena tancada amb cinturó de pedreria. Màniga 3/4. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en ras. Escot barca i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras. Escot barca i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en mussolina. Escot quadrat i esquena tancada amb botons. Mànigues de blonda amb plomes a l’espatlla. Cinturó amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en mussolina. Escot quadrat i esquena tancada amb botons. Mànigues de blonda amb plomes a l’espatlla. Cinturó amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de georgette. Escot en V i esquena tancada. Màniga 3/4 de blonda i drapejat amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de georgette. Escot en V i esquena tancada. Màniga 3/4 de blonda i drapejat amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en georgette i cos de blonda. Escot barca i esquena en V. Mànigues 3/4, faldilla amb obertura lateral de volant i flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en georgette i cos de blonda. Escot barca i esquena en V. Mànigues 3/4, faldilla amb obertura lateral de volant i flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit pantaló de festa en crepè. Escot rodó, cos de blonda pedreria i esquena creuada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit pantaló de festa en crepè. Escot rodó, cos de blonda pedreria i esquena creuada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en brocat. Escot camiser hàlter i esquena escotada. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en brocat. Escot camiser hàlter i esquena escotada. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa en mussolina. Escot en V i esquena escotada. Cinturó amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en mussolina. Escot en V i esquena escotada. Cinturó amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.

Moda d’alta costura

La qualitat és la principal característica de les propostes en vestits de festa. Els teixits nobles s’adapten a la silueta de cada convidada, exhibint teles delicades i romàntiques, com ara crepè, georgette, tafetà, gasa, crespó o jacquard.

Els talls que presenten els nostres conjunts són agraïts amb la figura i segueixen les tendències actuals en vestits de festa. Podràs triar entre vestits de línia A amb patrons purs i afavoridors; referències de vestits de festa llargs estil sirena que dibuixen el cos de la dona; vestits de tall princesa que aconsegueixen una presència inigualable; o bé models de dues peces que desprenen altes dosis de distinció. La col·lecció Rosa Clará Cocktail transmet la bellesa més pura.

Els escots es presenten en diferents versions entre les què regnen el coll hàlter, l’escot de pic o l’escot embolcallant, que omplen de sensualitat els looks i aporten un toc d’allò més actual. La blonda i les puntes afegeixen un punt romàntic als vestits de festa curts o de tall midi, i els volants  ̶ integrats a manera de detalls laterals o sobre l’escot‒ aporten un aire sofisticat als sobris vestits de festa negres i també als jovials vestits pantaló de festa. La pedreria és un dels elements estrella de la selecció, atès que es presenta en la seva versió multicolor i que aporta passió a looks que esdevenen autentiques joies.

Vestits de festa llisos: apostes monocromàtiques ideals

Oferim una àmplia diversitat per tal que cada dona pugui vestir tal com desitja: els conjunts monocromàtics reten homenatge al negre, el rei dels colors atemporals, i també a colors com el cobalt, el violeta, el rosa pal, el mint i el gerd, oferint una variada gamma d’opcions a les convidades a esdeveniments o celebracions. I no ens oblidem dels vestits de festa vermells, que asseguren un outfit d’allò més suggeridor. Els vestits de festa blaus són ideals per a dones que troben la màgia en els tons freds, i els vestits de festa verds són la barreja perfecta entre encant i tradició.

Vestits de festa estampats: flors i piquets

Els estampats de flors i de piquets són les dues grans apostes de Rosa Clará per a les convidades que no es conformen amb models llisos. Els vestits estampats amb flors adopten colors suaus, i es presenten com opcions idònies per a les dones que busquen un look que transmeti lluminositat. Per tal de crear estilismes més atrevits, presentem barreges de tons com el fúcsia i el negre o el blau i el blanc. I per a les dones més actuals, presentem els nostres vestits de festa amb piquets.

Tendències de vestits de núvia Rosa Clará

Els vestits de festa Rosa Clará Cocktail se sumen a la tendència de les mànigues i les doten d’un gran protagonisme. Les mànigues ranglan, de tall francès o acampanades són molt presents en un elevat número de dissenys, i sens dubte afegeixen el toc just d’estil contemporani.

D’aquesta manera, la col·lecció de vestits de festa Rosa Clará és el resultat de la combinació equilibrada de detalls artesanals, teles exclusives, patrons senzills i una excel·lent elegància en confecció, creant models adreçats a dones amb personalitat pròpia.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita