Intensitat per a un vibrant estilisme de convidada

Les convidades sempre busquen vestits amb els què sentir-se segures i decidides. Un dels colors que més trien les dones per als seus looks més formals és el blau, perquè es tracta d’un to intens que aporta una elegància incomparable. Els vestits de festa blaus Rosa Clará combinen aquestes característiques amb la qualitat de les seves confeccions, oferint propostes dignes d’admiració i que són una garantia d’èxit.


Vestit de festa en georgette i escot de blonda i pedreria. Escot i esquena en V. Mànigues 3/4, faldilla amb obertura lateral de volant. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en georgette i escot de blonda i pedreria. Escot i esquena en V. Mànigues 3/4, faldilla amb obertura lateral de volant. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en brocat. Escot en V i esquena escotada amb tirants creuats. Obertura central a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en brocat. Escot en V i esquena escotada amb tirants creuats. Obertura central a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en brocat. Escot hàlter amb esquena escotada amb tirants creuats. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en brocat. Escot hàlter amb esquena escotada amb tirants creuats. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa en brocat. Escot barca esquena en V. Màniga 3/4. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en brocat. Escot barca esquena en V. Màniga 3/4. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa en tafetà i pedreria. Amb escot i esquena en V. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en tafetà i pedreria. Amb escot i esquena en V. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en georgette i cos de blonda. Escot barca i esquena tancada. Màniga 3/4 acabada en trompeta. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en georgette i cos de blonda. Escot barca i esquena tancada. Màniga 3/4 acabada en trompeta. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en brocat. Escot i esquena embolcallant. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en brocat. Escot i esquena embolcallant. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa en mussolina. Escot quadrat i esquena tancada amb botons. Mànigues de blonda amb plomes a l’espatlla. Cinturó amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en mussolina. Escot quadrat i esquena tancada amb botons. Mànigues de blonda amb plomes a l’espatlla. Cinturó amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de georgette. Escot en V i esquena tancada. Màniga 3/4 de blonda i drapejat amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de georgette. Escot en V i esquena tancada. Màniga 3/4 de blonda i drapejat amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en georgette i cos de blonda. Escot barca i esquena en V. Mànigues 3/4, faldilla amb obertura lateral de volant i flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en georgette i cos de blonda. Escot barca i esquena en V. Mànigues 3/4, faldilla amb obertura lateral de volant i flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en mussolina. Escot en V i esquena escotada. Cinturó amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en mussolina. Escot en V i esquena escotada. Cinturó amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa en crepè i pedreria. Escot barca. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè i pedreria. Escot barca. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot barca i esquena escotada. Amb màniga curta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot barca i esquena escotada. Amb màniga curta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en ras estampat. Escot i esquena embolcallant. Amb flor a la cintura. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en ras estampat. Escot i esquena embolcallant. Amb flor a la cintura. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa en brocat. Escot i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en brocat. Escot i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en brocat. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en brocat. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en crepè i pedreria. Escot en V i esquena tancada. Faldilla amb obertura lateral. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè i pedreria. Escot en V i esquena tancada. Faldilla amb obertura lateral. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de crepè amb blonda i pedreria al cos. Escot rodó amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb blonda i pedreria al cos. Escot rodó amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic. Escot en V amb flors a l’espatlla. Obertura davantera a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot en V amb flors a l’espatlla. Obertura davantera a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè amb pedreria a les mànigues. Escot en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb pedreria a les mànigues. Escot en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de vellut. Escot en V i esquena escotada amb tirants. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de vellut. Escot en V i esquena escotada amb tirants. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita