Intensitat per a un vibrant estilisme de convidada

Les convidades sempre busquen vestits amb els què sentir-se segures i decidides. Un dels colors que més trien les dones per als seus looks més formals és el blau, perquè es tracta d’un to intens que aporta una elegància incomparable. Els vestits de festa blaus Rosa Clará combinen aquestes característiques amb la qualitat de les seves confeccions, oferint propostes dignes d’admiració i que són una garantia d’èxit.


Vestit de festa de crepè amb pedreria al cos. Escot barca amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb pedreria al cos. Escot barca amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot en V amb mànigues transparents de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot en V amb mànigues transparents de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de blonda. Escot il·lusió amb mànigues franceses i faixí. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de blonda. Escot il·lusió amb mànigues franceses i faixí. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot en V amb màniga llarga. Faldilla amb drapejat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot en V amb màniga llarga. Faldilla amb drapejat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de lúrex. Escot hàlter amb esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de lúrex. Escot hàlter amb esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic. Escot barca amb màniga llarga i llaç a la cintura de gran volum. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot barca amb màniga llarga i llaç a la cintura de gran volum. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de tafetà amb pedreria al cos. Escot de pic amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de tafetà amb pedreria al cos. Escot de pic amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot barca amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot barca amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè. Escot V amb mànigues llargues i llaç a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè. Escot V amb mànigues llargues i llaç a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot il·lusió amb mànigues llargues i llaç a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot il·lusió amb mànigues llargues i llaç a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de jacquard. Escot i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de jacquard. Escot i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de blonda. Escot rodó amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de blonda. Escot rodó amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de tafetà amb pedreria al cos. Escot en V i màniga curta. Faldilla amb plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de tafetà amb pedreria al cos. Escot en V i màniga curta. Faldilla amb plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot en V amb mànigues tipus fanal. Esquena amb llaç i obertura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot en V amb mànigues tipus fanal. Esquena amb llaç i obertura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa llarg de tafetà i pedreria. Escot caixa i faldilla amb plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa llarg de tafetà i pedreria. Escot caixa i faldilla amb plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette. Escot petit de pic amb mànigues llargues. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette. Escot petit de pic amb mànigues llargues. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria puny i escot. Escot barca amb mànigues franceses. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria puny i escot. Escot barca amb mànigues franceses. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa curt de blonda. Escot envoltant amb mànigues tipus fanal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa curt de blonda. Escot envoltant amb mànigues tipus fanal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit pantaló de festa de gasa amb pedreria al cos. Escot rodó. Amb xal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit pantaló de festa de gasa amb pedreria al cos. Escot rodó. Amb xal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic. Escot de pic tipus hàlter amb llaç a la cintura i flor a l’espatlla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot de pic tipus hàlter amb llaç a la cintura i flor a l’espatlla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa curt de blonda i pedreria. Escot barca amb esquena en V i màniga curta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa curt de blonda i pedreria. Escot barca amb esquena en V i màniga curta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de tafetà amb blonda al cos. Escot il·lusió amb esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de tafetà amb blonda al cos. Escot il·lusió amb esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa llarg de mussolina de seda i blonda pedreria. Escot en V i esquena en V amb llaç a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa llarg de mussolina de seda i blonda pedreria. Escot en V i esquena en V amb llaç a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè amb blonda i pedreria al cos. Escot rodó amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb blonda i pedreria al cos. Escot rodó amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic. Escot en V amb flors a l’espatlla. Obertura davantera a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot en V amb flors a l’espatlla. Obertura davantera a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè amb pedreria a les mànigues. Escot en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb pedreria a les mànigues. Escot en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de vellut. Escot en V i esquena escotada amb tirants. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de vellut. Escot en V i esquena escotada amb tirants. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita