Sensualitat per a ser la convidada més atractiva

Els vestits de festa Rosa Clará aporten a les convidades el toc de misteri i de glamur que tot esdeveniment requereix. Els nostres vestits de festa negres són els clàssics més adients per a les celebracions nocturnes. Aquestes requereixen un look de gala amb el què voldràs impressionar, i per això apostem en cada model per la majestuositat dels detalls, que mostren la faceta més sensual de la dona.


Vestit de festa de pedreria. Escot barca i esquena capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot barca i esquena capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot asimètric. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot asimètric. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit pantaló de festa de georgette elàstic amb pedreria a les espatlles. Escot barca amb llaç a la cintura i esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit pantaló de festa de georgette elàstic amb pedreria a les espatlles. Escot barca amb llaç a la cintura i esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de tafetà amb pedreria al cos. Escot de pic amb transparència i faldilla amb plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de tafetà amb pedreria al cos. Escot de pic amb transparència i faldilla amb plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot de pic amb mànigues transparents llargues de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot de pic amb mànigues transparents llargues de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de jacquard. Escot rodó amb mànigues llargues. Flor a l’espatlla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de jacquard. Escot rodó amb mànigues llargues. Flor a l’espatlla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Brusa i faldilla curta de festa de gasa. Escot barca amb màniga francesa i plomes. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Brusa i faldilla curta de festa de gasa. Escot barca amb màniga francesa i plomes. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè amb blonda a l’esquena. Escot rodó tipus hàlter. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb blonda a l’esquena. Escot rodó tipus hàlter. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Mono de festa de georgette elàstic amb blonda a la cintura. Escot en V girat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Mono de festa de georgette elàstic amb blonda a la cintura. Escot en V girat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa llarg de lúrex. Escot barca amb plomes a les espatlles i esquena descoberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa llarg de lúrex. Escot barca amb plomes a les espatlles i esquena descoberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit pantaló de festa en crepè. Escot rodó, cos de blonda pedreria i esquena creuada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit pantaló de festa en crepè. Escot rodó, cos de blonda pedreria i esquena creuada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot de pic amb màniga llarga. Amb xal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot de pic amb màniga llarga. Amb xal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè amb pedreria a les mànigues. Escot barca. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb pedreria a les mànigues. Escot barca. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga llarga i faixí. Faldilla amb drapejat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga llarga i faixí. Faldilla amb drapejat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga curta i esquena de V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga curta i esquena de V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita