Sensualitat per a ser la convidada més atractiva

Els vestits de festa Rosa Clará aporten a les convidades el toc de misteri i de glamur que tot esdeveniment requereix. Els nostres vestits de festa negres són els clàssics més adients per a les celebracions nocturnes. Aquestes requereixen un look de gala amb el què voldràs impressionar, i per això apostem en cada model per la majestuositat dels detalls, que mostren la faceta més sensual de la dona.


Vestit de còctel llarg i elegant; de tall recte; amb escot hàlter i esquena oberta. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará elegant fet de crepè i pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022. Vestit de còctel llarg i elegant; de tall recte; amb escot hàlter i esquena oberta. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará elegant fet de crepè i pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022.
Vestit de festa de pedreria. Escot barca i esquena capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot barca i esquena capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit pantaló de festa en crepè. Escot rodó, cos de blonda pedreria i esquena creuada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit pantaló de festa en crepè. Escot rodó, cos de blonda pedreria i esquena creuada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot asimètric. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot asimètric. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de crepè amb pedreria a les mànigues. Escot barca. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb pedreria a les mànigues. Escot barca. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga llarga i faixí. Faldilla amb drapejat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga llarga i faixí. Faldilla amb drapejat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga curta i esquena de V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga curta i esquena de V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita