Peces excepcionals que creen estilismes atemporals

Vols fer impressió amb la teva aposta d’estilisme? Els vestits de festa verds són propostes sensacionals que et faran gaudir quan les vesteixis en el teu proper casament o esdeveniment. A Rosa Clará oferim peces que són una oda a la sensualitat i a l’elegància, i que potencien aquestes qualitats en la figura de la convidada. Sens dubte enlluernaràs amb cada passa que donis amb els nostres vestits de festa curts i llargs en tons verds.


Vestit de festa en brocat. Escot barca i esquena en V. Amb flor a la cintura. Amb màniga 3/4. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en brocat. Escot barca i esquena en V. Amb flor a la cintura. Amb màniga 3/4. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de brocat. Escot deep-plunge, faldilla high-low i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de brocat. Escot deep-plunge, faldilla high-low i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en ras estampat. Escot paraula d’honor embolcallant, faldilla high-low i fermall de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras estampat. Escot paraula d’honor embolcallant, faldilla high-low i fermall de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en crepè. Escot barca i esquena tancada amb tul plumeti i botons. Màniga curta de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè. Escot barca i esquena tancada amb tul plumeti i botons. Màniga curta de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en ras. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en crepè. Escot quadrat i esquena tancada. Cinturó amb plecs i flor a la part lateral. Màniga 3/4 amb obertura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè. Escot quadrat i esquena tancada. Cinturó amb plecs i flor a la part lateral. Màniga 3/4 amb obertura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en ras estampat. Escot en V, màniga curta i fermall de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras estampat. Escot en V, màniga curta i fermall de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en crepè i cos de blonda. Escot en V i esquena tancada amb botons. Màniga 3/4 de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè i cos de blonda. Escot en V i esquena tancada amb botons. Màniga 3/4 de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en crepè. Escot barca i esquena en V. Amb màniga llarga amb blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè. Escot barca i esquena en V. Amb màniga llarga amb blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en brocat. Escot camiser hàlter i esquena escotada. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en brocat. Escot camiser hàlter i esquena escotada. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit pantaló de festa en crepè i cos de blonda. Escot en V i esquena tancada amb botons. Màniga 3/4 i cinturó i sivella de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit pantaló de festa en crepè i cos de blonda. Escot en V i esquena tancada amb botons. Màniga 3/4 i cinturó i sivella de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de blonda i cos de georgette. Escot tancat estil capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de blonda i cos de georgette. Escot tancat estil capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot deep-plunge i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot deep-plunge i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de georgette elàstic. Escot de pic amb blonda i mànigues llargues amb pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot de pic amb blonda i mànigues llargues amb pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot rodó amb mànigues franceses i drapejat a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot rodó amb mànigues franceses i drapejat a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb pedreria a mànigues i cintura. Escot barca amb mànigues llargues i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb pedreria a mànigues i cintura. Escot barca amb mànigues llargues i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot de pic amb esquena escotada en forma quadrada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot de pic amb esquena escotada en forma quadrada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot rodó amb transparència. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot rodó amb transparència. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita