Un homenatge a la feminitat

Els esdeveniments, casaments o celebracions que exigeixen certa formalitat són les ocasions perfectes per tal que les convidades portin vestits de festa vermells, exhibint el seu caràcter més femení i apostant per un look immillorable. A Rosa Clará retem homenatge a les confeccions clàssiques amb detalls contemporanis, i això fa que els nostres vestits siguin sempre una aposta idònia per destacar, amb l’equilibri perfecte entre elegància i seducció.


Vestit de festa en ras. Escot asimètric amb detall a l’espatlla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras. Escot asimètric amb detall a l’espatlla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en ras. Escot barca i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras. Escot barca i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria a la cintura. Escot barca amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria a la cintura. Escot barca amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita