Un homenatge a la feminitat

Els esdeveniments, casaments o celebracions que exigeixen certa formalitat són les ocasions perfectes per tal que les convidades portin vestits de festa vermells, exhibint el seu caràcter més femení i apostant per un look immillorable. A Rosa Clará retem homenatge a les confeccions clàssiques amb detalls contemporanis, i això fa que els nostres vestits siguin sempre una aposta idònia per destacar, amb l’equilibri perfecte entre elegància i seducció.


Vestit de festa de georgette elàstic. Escot en V amb mànigues de mocador irregulars. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot en V amb mànigues de mocador irregulars. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Mono de festa de georgette elàstic amb pedreria a les mànigues. Escot barca amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Mono de festa de georgette elàstic amb pedreria a les mànigues. Escot barca amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de mussolina amb blonda al cos. Escot de pic amb transparència. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de mussolina amb blonda al cos. Escot de pic amb transparència. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de blonda. Escot envoltant amb mànigues tipus fanal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de blonda. Escot envoltant amb mànigues tipus fanal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria a la cintura. Escot barca amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria a la cintura. Escot barca amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita