Vestit de festa llarg, de crepe i pedreria a les espatlles, amb esquena escotada de tul. Disponible en color cobalt, negre, vermell i verd. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg, de crepe i pedreria a les espatlles, amb esquena escotada de tul. Disponible en color cobalt, negre, vermell i verd. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de blonda. Escot en V amb màniga de cargol. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa llarg de blonda. Escot en V amb màniga de cargol. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Mono llarg de festa, de crep i pedreria. Escot profund i esquena descoberta amb cinturó de pedreria i metall. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Mono llarg de festa, de crep i pedreria. Escot profund i esquena descoberta amb cinturó de pedreria i metall. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de còctel curt de blonda. Escot en V amb màniga de cargol. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de còctel curt de blonda. Escot en V amb màniga de cargol. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de festa de crep. Escot en V i màniga de volants. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa de crep. Escot en V i màniga de volants. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de festa llarg de pedreria. Escot en V i esquena descoberta amb xal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa llarg de pedreria. Escot en V i esquena descoberta amb xal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de festa llarg de brocat, amb escot i esquena en V. Disponible en color blau marí/plata. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de brocat, amb escot i esquena en V. Disponible en color blau marí/plata. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de pedreria. Escot caixa amb màniga llarga i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa llarg de pedreria. Escot caixa amb màniga llarga i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de festa llarg de bambula de seda. Escot en V amb màniga llarga i frunzit a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa llarg de bambula de seda. Escot en V amb màniga llarga i frunzit a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de núvia de blonda i georgette. Escot il·lusió amb blonda aplicada i mànigues amb caiguda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de núvia de blonda i georgette. Escot il·lusió amb blonda aplicada i mànigues amb caiguda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de festa de crep i pedreria. Escot en V i obertura a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa de crep i pedreria. Escot en V i obertura a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de festa de crep. Escot en V i màniga llarga amb volants. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa de crep. Escot en V i màniga llarga amb volants. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de festa llarg de pedreria amb màniga llarga, de color plata, nude i sorra. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018. Vestit de festa llarg de pedreria amb màniga llarga, de color plata, nude i sorra. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2018.
Vestit de festa llarg de bambula de seda. Escot sota espatlla amb volant a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa llarg de bambula de seda. Escot sota espatlla amb volant a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de còctel curt de blonda. Escot caixa amb màniga de cargol. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de còctel curt de blonda. Escot caixa amb màniga de cargol. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de festa llarg de brocat i crep. Escot caixa amb màniga francesa i detall de flor a l'espatlla amb esquena descoberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa llarg de brocat i crep. Escot caixa amb màniga francesa i detall de flor a l'espatlla amb esquena descoberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de festa llarg de blonda. Escot caixa amb màniga de cargol. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa llarg de blonda. Escot caixa amb màniga de cargol. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit curt de festa, de blonda, crep i pedreria. Màniga curta i amb capellina. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit curt de festa, de blonda, crep i pedreria. Màniga curta i amb capellina. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de festa de blonda, crep i pedreria. Escot en V i màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa de blonda, crep i pedreria. Escot en V i màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de festa llarg de bambula de seda. Escot hàlter i llaçada a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa llarg de bambula de seda. Escot hàlter i llaçada a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de festa de blonda i crep. Escot de pic i màniga llarga de volants. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa de blonda i crep. Escot de pic i màniga llarga de volants. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de festa llarg de brocat. Escot hàlter amb plecs a la cintura i esquena descoberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa llarg de brocat. Escot hàlter amb plecs a la cintura i esquena descoberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de festa llarg de crep i pedreria. Escot barca i esquena de tul amb obertura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa llarg de crep i pedreria. Escot barca i esquena de tul amb obertura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit llarg de festa de bambula de seda. Escot barca amb llaçada a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit llarg de festa de bambula de seda. Escot barca amb llaçada a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de festa llarg de crep i pedreria. Escot en V amb màniga curta de pedreria i esquena de tul transparent. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa llarg de crep i pedreria. Escot en V amb màniga curta de pedreria i esquena de tul transparent. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de festa de crep i pedreria. Escot barca i mànigues caigudes. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa de crep i pedreria. Escot barca i mànigues caigudes. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de festa de blonda, crep i pedreria. Esquena amb obertura llàgrima. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa de blonda, crep i pedreria. Esquena amb obertura llàgrima. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de festa llarg de pedreria. Escot en V amb màniga curta i esquena de pedreria i transparències, amb xal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa llarg de pedreria. Escot en V amb màniga curta i esquena de pedreria i transparències, amb xal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de núvia de blonda, georgette i pedreria. Escot barca i màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de núvia de blonda, georgette i pedreria. Escot barca i màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de festa llarg de pedreria. Escot caixa amb màniga curta i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa llarg de pedreria. Escot caixa amb màniga curta i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Mono llarg de festa, de crep i blonda pedreria. Escot caixa amb màniga llarga de blonda i cinturó de pedreria i metall. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Mono llarg de festa, de crep i blonda pedreria. Escot caixa amb màniga llarga de blonda i cinturó de pedreria i metall. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit curt de festa, de crep. Escot en V i obertura a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit curt de festa, de crep. Escot en V i obertura a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de còctel curt de blonda. Escot barca amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de còctel curt de blonda. Escot barca amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de festa de crep i pedreria. Escot en V i mànigues caigudes. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa de crep i pedreria. Escot en V i mànigues caigudes. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.
Vestit de festa llarg de pedreria. Escot barca amb màniga curta caiguda i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019. Vestit de festa llarg de pedreria. Escot barca amb màniga curta caiguda i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2019.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita