Estil i glamur per mostrar la teva millor versió

El vestit actua com una segona pell sobre el cos de la dona, convertint-se en el seu fidel còmplice. A Rosa Clará ens inspiren les dones reals, i creem els vestits de festa curts que més les afavoreixen, els que més realcen les seves qualitats i ofereixen la millor versió de cadascuna d’elles. La sofisticació que desprenen tots els nostres dissenys farà que atraguis totes les mirades als esdeveniments amb més glamur.


Vestit de festa en brocat. Escot barca i esquena en V. Amb flor a la cintura. Amb màniga 3/4. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en brocat. Escot barca i esquena en V. Amb flor a la cintura. Amb màniga 3/4. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en brocat. Escot hàlter amb esquena escotada amb tirants creuats. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en brocat. Escot hàlter amb esquena escotada amb tirants creuats. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa en brocat. Escot barca esquena en V. Màniga 3/4. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en brocat. Escot barca esquena en V. Màniga 3/4. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa en georgette i cos de blonda. Escot barca i esquena tancada amb obertura tipus llàgrima al centre. Màniga 3/4 acabada en trompeta. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en georgette i cos de blonda. Escot barca i esquena tancada amb obertura tipus llàgrima al centre. Màniga 3/4 acabada en trompeta. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa en crepè i cos de blonda. Escot en V i esquena tancada amb botons. Màniga 3/4 de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè i cos de blonda. Escot en V i esquena tancada amb botons. Màniga 3/4 de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en crepè. Escot en V i esquena tancada amb cinturó de pedreria. Màniga 3/4. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè. Escot en V i esquena tancada amb cinturó de pedreria. Màniga 3/4. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot barca amb màniga llarga de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot barca amb màniga llarga de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria amb blonda. Escot de pic. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria amb blonda. Escot de pic. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita