Estil i glamur per mostrar la teva millor versió

El vestit actua com una segona pell sobre el cos de la dona, convertint-se en el seu fidel còmplice. A Rosa Clará ens inspiren les dones reals, i creem els vestits de festa curts que més les afavoreixen, els que més realcen les seves qualitats i ofereixen la millor versió de cadascuna d’elles. La sofisticació que desprenen tots els nostres dissenys farà que atraguis totes les mirades als esdeveniments amb més glamur.


Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot barca amb màniga llarga de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot barca amb màniga llarga de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria amb blonda. Escot de pic. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria amb blonda. Escot de pic. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot il·lusió amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot il·lusió amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa curt de pedreria. Escot en V amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa curt de pedreria. Escot en V amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa curt de jacquard. Escot rodó amb mànigues tipus globus. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa curt de jacquard. Escot rodó amb mànigues tipus globus. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa curt de blonda. Escot barca. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa curt de blonda. Escot barca. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Brusa i faldilla curta de festa de gasa. Escot barca amb màniga francesa i plomes. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Brusa i faldilla curta de festa de gasa. Escot barca amb màniga francesa i plomes. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa curt de blonda. Escot en V, màniga curta i esquena tancada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa curt de blonda. Escot en V, màniga curta i esquena tancada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè amb pedreria a l’escot. Escot barca amb mànigues franceses. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb pedreria a l’escot. Escot barca amb mànigues franceses. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa curt de blonda. Escot en V amb màniga curta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa curt de blonda. Escot en V amb màniga curta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa curt de crepè amb blonda i pedreria. Escot barca amb màniga curta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa curt de crepè amb blonda i pedreria. Escot barca amb màniga curta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa curt de crespó. Escot envoltant amb mànigues tipus fanal. Amb flor a l’espatlla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa curt de crespó. Escot envoltant amb mànigues tipus fanal. Amb flor a l’espatlla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa curt de blonda. Escot envoltant amb mànigues tipus fanal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa curt de blonda. Escot envoltant amb mànigues tipus fanal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa curt de blonda i pedreria. Escot barca amb esquena en V i màniga curta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa curt de blonda i pedreria. Escot barca amb esquena en V i màniga curta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit curt de festa, de blonda, crep i pedreria. Màniga curta i amb capellina. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit curt de festa, de blonda, crep i pedreria. Màniga curta i amb capellina. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de còctel curt de brocat. Escot barca amb màniga francesa en forma de campana. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de còctel curt de brocat. Escot barca amb màniga francesa en forma de campana. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita