Sofisticació per a un look de convidada irresistible

Busques un estilisme digne d’admiració? Descobreix les propostes més exquisides per al teu proper esdeveniment de tarda o de nit i tria un look espectacular que atregui totes les mirades. A Rosa Clará confeccionem vestits de festa llargs molt versàtils i pensats especialment per a la dona actual. Els nostres vestits de festa i de còctel són ideals per potenciar la bellesa femenina i la sensualitat, sense deixar de banda l’elegància distintiva de la nostra firma.


Vestit de còctel de dues peces llarg i elegant de tall recte amb capa extraïble; amb escot hàlter. Outfit Paloma Cuevas per a Rosa Clará exclusiu confeccionat amb mussolina de seda i pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022. Vestit de còctel de dues peces llarg i elegant de tall recte amb capa extraïble; amb escot hàlter. Outfit Paloma Cuevas per a Rosa Clará exclusiu confeccionat amb mussolina de seda i pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022.
Vestit de còctel llarg i elegant de tall recte amb transparències; amb escot barca i esquena amb obertura rodona. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará de festa elaborat amb crepè, combinat amb pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022. Vestit de còctel llarg i elegant de tall recte amb transparències; amb escot barca i esquena amb obertura rodona. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará de festa elaborat amb crepè, combinat amb pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022.
Vestit de còctel llarg i modern de tall recte i una sola màniga; amb escot caixa i cos asimètric de pedreria transparent i crepè. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará de somni fet de crepè i pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022. Vestit de còctel llarg i modern de tall recte i una sola màniga; amb escot caixa i cos asimètric de pedreria transparent i crepè. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará de somni fet de crepè i pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022.
Vestit de festa de pedreria. Escot interior cor i esquena tancada. Amb màniga 3/4. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot interior cor i esquena tancada. Amb màniga 3/4. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de còctel llarg i elegant; de tall recte; amb escot barca i brodat de pedreria a les espatlles. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará únic confeccionat amb crepè i pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022. Vestit de còctel llarg i elegant; de tall recte; amb escot barca i brodat de pedreria a les espatlles. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará únic confeccionat amb crepè i pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022.
Vestit de festa en crespó estampat. Escot en V i esquena escotada. Amb frunziment a la cintura. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en crespó estampat. Escot en V i esquena escotada. Amb frunziment a la cintura. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de còctel llarg i elegant de tall recte; amb escot embolcallant asimètric. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará exclusiu confeccionat amb crepè. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022. Vestit de còctel llarg i elegant de tall recte; amb escot embolcallant asimètric. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará exclusiu confeccionat amb crepè. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022.
Vestit de còctel llarg i elegant; de tall recte amb caiguda a l'espatlla; amb escot asimètric. Model Paloma Cuevas per a Rosa Clará exclusiu confeccionat amb crepè brodat amb pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022. Vestit de còctel llarg i elegant; de tall recte amb caiguda a l'espatlla; amb escot asimètric. Model Paloma Cuevas per a Rosa Clará exclusiu confeccionat amb crepè brodat amb pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022.
Vestit de festa en ras. Escot deep-plunge i esquena escotada amb llaç. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras. Escot deep-plunge i esquena escotada amb llaç. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de còctel llarg i elegant; de tall recte; amb escot hàlter i esquena oberta. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará elegant fet de crepè i pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022. Vestit de còctel llarg i elegant; de tall recte; amb escot hàlter i esquena oberta. Model de Paloma Cuevas per a Rosa Clará elegant fet de crepè i pedreria. Col·lecció PALOMA_CUEVAS_X_ROSA_CLARA 2022.
Vestit de festa en georgette i escot de blonda i pedreria. Escot i esquena en V. Mànigues 3/4, faldilla amb obertura lateral de volant. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en georgette i escot de blonda i pedreria. Escot i esquena en V. Mànigues 3/4, faldilla amb obertura lateral de volant. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en brocat. Escot en V i esquena escotada amb tirants creuats. Obertura central a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en brocat. Escot en V i esquena escotada amb tirants creuats. Obertura central a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en brocat. Escot deep-plunge i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en brocat. Escot deep-plunge i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en tafetà i pedreria. Amb escot i esquena en V. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en tafetà i pedreria. Amb escot i esquena en V. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en crepè. Escot en V i esquena escotada. Espatlles amb detall de volants i cinturó amb sivella. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en crepè. Escot en V i esquena escotada. Espatlles amb detall de volants i cinturó amb sivella. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa en ras i pedreria. Escot i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras i pedreria. Escot i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en crepè. Escot barca i esquena tancada amb tul plumeti i botons. Màniga curta de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè. Escot barca i esquena tancada amb tul plumeti i botons. Màniga curta de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en crepè i blonda amb pedreria. Amb escot barca, màniga llarga de pedreria i esquena tancada amb pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè i blonda amb pedreria. Amb escot barca, màniga llarga de pedreria i esquena tancada amb pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en ras. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot barca i esquena capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot barca i esquena capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en georgette i cos de blonda. Escot barca i esquena tancada. Màniga 3/4 acabada en trompeta. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en georgette i cos de blonda. Escot barca i esquena tancada. Màniga 3/4 acabada en trompeta. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa en crepè. Escot quadrat i esquena tancada. Cinturó amb plecs i flor a la part lateral. Màniga 3/4 amb obertura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè. Escot quadrat i esquena tancada. Cinturó amb plecs i flor a la part lateral. Màniga 3/4 amb obertura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en brocat. Escot i esquena embolcallant. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en brocat. Escot i esquena embolcallant. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa en ras estampat. Escot en V, màniga curta i fermall de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras estampat. Escot en V, màniga curta i fermall de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en georgette prisat i cos de blonda. Escot en V i esquena tancada. Màniga llarga amb frunziment al puny. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en georgette prisat i cos de blonda. Escot en V i esquena tancada. Màniga llarga amb frunziment al puny. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en crepè. Escot barca i esquena en V. Amb màniga llarga amb blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè. Escot barca i esquena en V. Amb màniga llarga amb blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en ras. Escot barca i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras. Escot barca i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en mussolina. Escot quadrat i esquena tancada amb botons. Mànigues de blonda amb plomes a l’espatlla. Cinturó amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en mussolina. Escot quadrat i esquena tancada amb botons. Mànigues de blonda amb plomes a l’espatlla. Cinturó amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de georgette. Escot en V i esquena tancada. Màniga 3/4 de blonda i drapejat amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de georgette. Escot en V i esquena tancada. Màniga 3/4 de blonda i drapejat amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en georgette i cos de blonda. Escot barca i esquena en V. Mànigues 3/4, faldilla amb obertura lateral de volant i flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en georgette i cos de blonda. Escot barca i esquena en V. Mànigues 3/4, faldilla amb obertura lateral de volant i flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en brocat. Escot camiser hàlter i esquena escotada. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en brocat. Escot camiser hàlter i esquena escotada. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa en mussolina. Escot en V i esquena escotada. Cinturó amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en mussolina. Escot en V i esquena escotada. Cinturó amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en crepè. Escot barca i esquena escotada amb pedreria. Màniga curta de pedreria. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit de festa en crepè. Escot barca i esquena escotada amb pedreria. Màniga curta de pedreria. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.
Vestit de festa en georgette. Escot quadrat, esquena de blonda i amb botons. Màniga llarga de blonda, cinturó amb flor a la cintura i cua a l’esquena. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en georgette. Escot quadrat, esquena de blonda i amb botons. Màniga llarga de blonda, cinturó amb flor a la cintura i cua a l’esquena. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en crepè i pedreria. Escot barca. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè i pedreria. Escot barca. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita