Sofisticació per a un look de convidada irresistible

Busques un estilisme digne d’admiració? Descobreix les propostes més exquisides per al teu proper esdeveniment de tarda o de nit i tria un look espectacular que atregui totes les mirades. A Rosa Clará confeccionem vestits de festa llargs molt versàtils i pensats especialment per a la dona actual. Els nostres vestits de festa i de còctel són ideals per potenciar la bellesa femenina i la sensualitat, sense deixar de banda l’elegància distintiva de la nostra firma.


Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria a la cintura. Escot barca amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria a la cintura. Escot barca amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot de pic amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot de pic amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot rodó amb màniga de ratpenat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot rodó amb màniga de ratpenat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot rodó amb transparència. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot rodó amb transparència. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot de pic amb esquena escotada en forma quadrada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot de pic amb esquena escotada en forma quadrada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot rodó amb mànigues franceses i drapejat a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot rodó amb mànigues franceses i drapejat a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè amb blonda al cos. Escot rodó amb mànigues franceses i llaç a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb blonda al cos. Escot rodó amb mànigues franceses i llaç a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè amb pedreria al cos. Escot barca amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb pedreria al cos. Escot barca amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga curta i esquena de V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga curta i esquena de V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot en V amb mànigues transparents de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot en V amb mànigues transparents de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic. Escot envoltant amb mànigues llargues. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot envoltant amb mànigues llargues. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb pedreria a mànigues i cintura. Escot barca amb mànigues llargues i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb pedreria a mànigues i cintura. Escot barca amb mànigues llargues i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crespó. Escot barca amb màniga llarga tipus globus. Amb flor a l’espatlla i faldilla de plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crespó. Escot barca amb màniga llarga tipus globus. Amb flor a l’espatlla i faldilla de plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè amb pedreria a les mànigues. Escot en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb pedreria a les mànigues. Escot en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic. Escot de pic amb blonda i mànigues llargues amb pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot de pic amb blonda i mànigues llargues amb pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de blonda. Escot il·lusió amb mànigues franceses i faixí. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de blonda. Escot il·lusió amb mànigues franceses i faixí. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot en V amb màniga llarga. Faldilla amb drapejat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot en V amb màniga llarga. Faldilla amb drapejat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè amb blonda i pedreria al cos. Escot rodó amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb blonda i pedreria al cos. Escot rodó amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de jacquard. Escot quadrat amb flor a la cintura i faldilla amb plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de jacquard. Escot quadrat amb flor a la cintura i faldilla amb plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic. Escot en V amb flors a l’espatlla. Obertura davantera a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot en V amb flors a l’espatlla. Obertura davantera a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de lúrex. Escot envoltant amb mànigues llargues. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de lúrex. Escot envoltant amb mànigues llargues. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic. Escot en V amb mànigues de mocador irregulars. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot en V amb mànigues de mocador irregulars. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de vellut. Escot en V i esquena escotada amb tirants. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de vellut. Escot en V i esquena escotada amb tirants. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Brusa i faldilla de festa de crespó. Escot camiser amb faixí i flor a l’espatlla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Brusa i faldilla de festa de crespó. Escot camiser amb faixí i flor a l’espatlla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crespó. Escot i esquena en V i faldilla de plecs. Amb flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crespó. Escot i esquena en V i faldilla de plecs. Amb flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de lúrex. Escot hàlter amb esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de lúrex. Escot hàlter amb esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de jacquard. Escot envoltant amb flor a l’escot. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de jacquard. Escot envoltant amb flor a l’escot. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de mussolina. Escot en V amb llaç a la cintura. Esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de mussolina. Escot en V amb llaç a la cintura. Esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic. Escot barca amb màniga llarga i llaç a la cintura de gran volum. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot barca amb màniga llarga i llaç a la cintura de gran volum. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga llarga i faixí. Faldilla amb drapejat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot en V amb màniga llarga i faixí. Faldilla amb drapejat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de tafetà amb pedreria al cos. Escot de pic amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de tafetà amb pedreria al cos. Escot de pic amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot barca amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot barca amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè. Escot V amb mànigues llargues i llaç a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè. Escot V amb mànigues llargues i llaç a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè amb pedreria a les mànigues. Escot barca. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb pedreria a les mànigues. Escot barca. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de blonda. Escot de pic amb transparència i mànigues tipus fanal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de blonda. Escot de pic amb transparència i mànigues tipus fanal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de pedreria. Escot de pic amb màniga llarga. Amb xal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de pedreria. Escot de pic amb màniga llarga. Amb xal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crepè amb blonda i pedreria al cos. Escot de pic amb mànigues franceses de blonda i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb blonda i pedreria al cos. Escot de pic amb mànigues franceses de blonda i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de tafetà amb pedreria al cos. Escot de pic amb transparència i faldilla amb plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de tafetà amb pedreria al cos. Escot de pic amb transparència i faldilla amb plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita