Sofisticació per a un look de convidada irresistible

Busques un estilisme digne d’admiració? Descobreix les propostes més exquisides per al teu proper esdeveniment de tarda o de nit i tria un look espectacular que atregui totes les mirades. A Rosa Clará confeccionem vestits de festa llargs molt versàtils i pensats especialment per a la dona actual. Els nostres vestits de festa i de còctel són ideals per potenciar la bellesa femenina i la sensualitat, sense deixar de banda l’elegància distintiva de la nostra firma.


Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Amb màniga capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot interior cor i esquena tancada. Amb màniga 3/4. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot interior cor i esquena tancada. Amb màniga 3/4. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot barca i esquena escotada. Amb màniga curta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot barca i esquena escotada. Amb màniga curta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en crepè i pedreria. Escot barca. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè i pedreria. Escot barca. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de blonda i cos de georgette. Escot tancat estil capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de blonda i cos de georgette. Escot tancat estil capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en tafetà i pedreria. Amb escot i esquena en V. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en tafetà i pedreria. Amb escot i esquena en V. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en ras i pedreria. Escot i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras i pedreria. Escot i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa en ras. Escot deep-plunge i esquena escotada amb llaç. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras. Escot deep-plunge i esquena escotada amb llaç. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot barca i esquena tancada. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot barca i esquena tancada. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de georgette. Escot en V i esquena tancada. Màniga 3/4 de blonda i drapejat amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de georgette. Escot en V i esquena tancada. Màniga 3/4 de blonda i drapejat amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot deep-plunge i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot deep-plunge i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en crepè. Escot barca i esquena en V. Amb màniga llarga amb blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè. Escot barca i esquena en V. Amb màniga llarga amb blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot barca i esquena capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot barca i esquena capa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en brocat. Escot i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en brocat. Escot i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot asimètric. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot asimètric. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en ras estampat. Escot en V, màniga curta i fermall de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras estampat. Escot en V, màniga curta i fermall de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de crepè amb blonda al cos. Escot rodó amb mànigues franceses i llaç a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb blonda al cos. Escot rodó amb mànigues franceses i llaç a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa en brocat. Escot deep-plunge i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en brocat. Escot deep-plunge i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de crepè amb pedreria al cos. Escot barca amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crepè amb pedreria al cos. Escot barca amb màniga francesa. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa en crepè. Escot barca i esquena tancada amb tul plumeti i botons. Màniga curta de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè. Escot barca i esquena tancada amb tul plumeti i botons. Màniga curta de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa de pedreria. Escot en V i esquena tancada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot en V amb mànigues transparents de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot en V amb mànigues transparents de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa en crepè i pedreria. Escot en V i esquena tancada. Faldilla amb obertura lateral. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè i pedreria. Escot en V i esquena tancada. Faldilla amb obertura lateral. Amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de georgette elàstic. Escot envoltant amb mànigues llargues. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot envoltant amb mànigues llargues. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crespó. Escot barca amb màniga llarga tipus globus. Amb flor a l’espatlla i faldilla de plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crespó. Escot barca amb màniga llarga tipus globus. Amb flor a l’espatlla i faldilla de plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa en crepè. Escot quadrat i esquena tancada. Cinturó amb plecs i flor a la part lateral. Màniga 3/4 amb obertura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè. Escot quadrat i esquena tancada. Cinturó amb plecs i flor a la part lateral. Màniga 3/4 amb obertura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de blonda. Escot il·lusió amb mànigues franceses i faixí. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de blonda. Escot il·lusió amb mànigues franceses i faixí. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa en georgette i escot de blonda i pedreria. Escot i esquena en V. Mànigues 3/4, faldilla amb obertura lateral de volant. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en georgette i escot de blonda i pedreria. Escot i esquena en V. Mànigues 3/4, faldilla amb obertura lateral de volant. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot en V amb màniga llarga. Faldilla amb drapejat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda i pedreria al cos. Escot en V amb màniga llarga. Faldilla amb drapejat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa en georgette i cos de blonda. Escot barca i esquena en V. Mànigues 3/4, faldilla amb obertura lateral de volant i flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en georgette i cos de blonda. Escot barca i esquena en V. Mànigues 3/4, faldilla amb obertura lateral de volant i flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de jacquard. Escot quadrat amb flor a la cintura i faldilla amb plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de jacquard. Escot quadrat amb flor a la cintura i faldilla amb plecs. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa en crepè i blonda amb pedreria. Amb escot barca, màniga llarga de pedreria i esquena tancada amb pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en crepè i blonda amb pedreria. Amb escot barca, màniga llarga de pedreria i esquena tancada amb pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de lúrex. Escot envoltant amb mànigues llargues. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de lúrex. Escot envoltant amb mànigues llargues. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa en ras. Escot barca i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras. Escot barca i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa en ras. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit de festa en ras. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb flor a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit de festa de georgette elàstic. Escot en V amb mànigues de mocador irregulars. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic. Escot en V amb mànigues de mocador irregulars. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita