El look de convidada amb el què sempre encertaràs

Trobar l’estilisme perfecte per a un esdeveniment és fàcil si apostes per una opció que assegura l’èxit: els vestits pantaló de festa. A Rosa Clará demostrem que hi ha un vestit pantaló per a cada convidada, amb propostes que van des de les més clàssiques a les més atrevides, per tal que cada dona trobi el model que li vagi com l’anell al dit. Les convidades més glamuroses vesteixen conjunts Rosa Clará als esdeveniments més especials.


Vestit pantaló de festa de georgette elàstic amb pedreria a les espatlles. Escot barca amb llaç a la cintura i esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit pantaló de festa de georgette elàstic amb pedreria a les espatlles. Escot barca amb llaç a la cintura i esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit pantaló de festa en crepè i cos de blonda. Escot en V i esquena tancada amb botons. Màniga 3/4 i cinturó i sivella de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit pantaló de festa en crepè i cos de blonda. Escot en V i esquena tancada amb botons. Màniga 3/4 i cinturó i sivella de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Mono de festa de georgette. Escot de pic tipus hàlter amb esquena descoberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Mono de festa de georgette. Escot de pic tipus hàlter amb esquena descoberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crespó amb blonda a la cintura. Escot de pic tipus hàlter. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crespó amb blonda a la cintura. Escot de pic tipus hàlter. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot de pic amb mànigues transparents llargues de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot de pic amb mànigues transparents llargues de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot en V amb mànigues tipus fanal. Esquena amb llaç i obertura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot en V amb mànigues tipus fanal. Esquena amb llaç i obertura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Mono de festa de georgette elàstic amb blonda a la cintura. Escot en V girat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Mono de festa de georgette elàstic amb blonda a la cintura. Escot en V girat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit pantaló de festa en crepè. Escot rodó, cos de blonda pedreria i esquena creuada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit pantaló de festa en crepè. Escot rodó, cos de blonda pedreria i esquena creuada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita