El look de convidada amb el què sempre encertaràs

Trobar l’estilisme perfecte per a un esdeveniment és fàcil si apostes per una opció que assegura l’èxit: els vestits pantaló de festa. A Rosa Clará demostrem que hi ha un vestit pantaló per a cada convidada, amb propostes que van des de les més clàssiques a les més atrevides, per tal que cada dona trobi el model que li vagi com l’anell al dit. Les convidades més glamuroses vesteixen conjunts Rosa Clará als esdeveniments més especials.


Vestit pantaló de festa en crepè. Escot rodó, cos de blonda pedreria i esquena creuada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit pantaló de festa en crepè. Escot rodó, cos de blonda pedreria i esquena creuada. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit pantaló de festa en crepè i cos de blonda. Escot en V i esquena tancada amb botons. Màniga 3/4 i cinturó i sivella de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021. Vestit pantaló de festa en crepè i cos de blonda. Escot en V i esquena tancada amb botons. Màniga 3/4 i cinturó i sivella de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2021.
Vestit pantaló de festa en crepè. Escot en V i esquena escotada. Amb detall de blonda a la cintura i cinturó amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022. Vestit pantaló de festa en crepè. Escot en V i esquena escotada. Amb detall de blonda a la cintura i cinturó amb sivella de pedreria. Col·lecció ROSA_CLARA_COCKTAIL 2022.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita