El look de convidada amb el què sempre encertaràs

Trobar l’estilisme perfecte per a un esdeveniment és fàcil si apostes per una opció que assegura l’èxit: els vestits pantaló de festa. A Rosa Clará demostrem que hi ha un vestit pantaló per a cada convidada, amb propostes que van des de les més clàssiques a les més atrevides, per tal que cada dona trobi el model que li vagi com l’anell al dit. Les convidades més glamuroses vesteixen conjunts Rosa Clará als esdeveniments més especials.


Vestit pantaló de festa de georgette elàstic amb pedreria a les espatlles. Escot barca amb llaç a la cintura i esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit pantaló de festa de georgette elàstic amb pedreria a les espatlles. Escot barca amb llaç a la cintura i esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Mono de festa de georgette elàstic amb pedreria a les mànigues. Escot barca amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Mono de festa de georgette elàstic amb pedreria a les mànigues. Escot barca amb màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Mono de festa de georgette. Escot de pic tipus hàlter amb esquena descoberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Mono de festa de georgette. Escot de pic tipus hàlter amb esquena descoberta. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de gasa amb pedreria al cos. Escot rodó amb mànigues llargues. Amb xal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de gasa amb pedreria al cos. Escot rodó amb mànigues llargues. Amb xal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de crespó amb blonda a la cintura. Escot de pic tipus hàlter. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de crespó amb blonda a la cintura. Escot de pic tipus hàlter. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot de pic amb mànigues transparents llargues de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot de pic amb mànigues transparents llargues de blonda. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot en V amb mànigues tipus fanal. Esquena amb llaç i obertura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot en V amb mànigues tipus fanal. Esquena amb llaç i obertura. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Mono de festa de georgette elàstic amb blonda a la cintura. Escot en V girat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Mono de festa de georgette elàstic amb blonda a la cintura. Escot en V girat. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Brusa i faldilla de festa de gasa. Escot asimètric amb llaç a l’espatlla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Brusa i faldilla de festa de gasa. Escot asimètric amb llaç a l’espatlla. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot barca. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit de festa de georgette elàstic amb blonda al cos. Escot barca. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.
Vestit pantaló de festa de gasa amb pedreria al cos. Escot rodó. Amb xal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020. Vestit pantaló de festa de gasa amb pedreria al cos. Escot rodó. Amb xal. Col·lecció ROSA CLARA COCKTAIL 2020.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita