Tiara joia per a núvia, confeccionada amb flors, fulles de metall i granadura. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Tiara joia per a núvia, confeccionada amb flors, fulles de metall i granadura. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Tocat joia per a núvia, elaborada amb flors, fulles de metall i granadura. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Tocat joia per a núvia, elaborada amb flors, fulles de metall i granadura. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Pinta joia per a núvia, elaborada amb flors i fulles de metall, amb adornaments de granadura. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Pinta joia per a núvia, elaborada amb flors i fulles de metall, amb adornaments de granadura. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Tocat enfiladís joia per a núvia, fabricat amb flors i fulles de metall i adornat amb granadura. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Tocat enfiladís joia per a núvia, fabricat amb flors i fulles de metall i adornat amb granadura. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Tocat pinta joia per a núvia, de porcellana, amb fermall d'adornament en Swarowsky i metall. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Tocat pinta joia per a núvia, de porcellana, amb fermall d'adornament en Swarowsky i metall. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Tocat pinta joia per a núvia, de metall amb adornaments de granadura de perles. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Tocat pinta joia per a núvia, de metall amb adornaments de granadura de perles. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Tocat per a núvia amb flors i fulles de porcellana, 2 unitats. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Tocat per a núvia amb flors i fulles de porcellana, 2 unitats. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Flor opcional per a núvia en organza de seda estampada. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Flor opcional per a núvia en organza de seda estampada. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Flor opcional per a núvia en organza de seda estampada. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Flor opcional per a núvia en organza de seda estampada. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Flor opcional per a núvia en organza. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Flor opcional per a núvia en organza. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Corona de porcellana amb fulles petites. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Corona de porcellana amb fulles petites. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Corona joia rígida de plata. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Corona joia rígida de plata. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Tocat de roses. Amb detall de petites fulles metàl·liques. Amb pinta doble. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Tocat de roses. Amb detall de petites fulles metàl·liques. Amb pinta doble. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Pack de 2 agulles de ganxo joia de flors de cinc pètals. Amb cristalls. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Pack de 2 agulles de ganxo joia de flors de cinc pètals. Amb cristalls. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Tocat de roses envoltat de pètals. Amb detalls de petites fulles metàl·liques. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Tocat de roses envoltat de pètals. Amb detalls de petites fulles metàl·liques. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Mitja corona de flors i fulles. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Mitja corona de flors i fulles. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Diadema turbant de núvia de crepè. Amb adornament de perles naturals. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Diadema turbant de núvia de crepè. Amb adornament de perles naturals. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Tocat de núvia de flors de paper. Amb adorn de pedreria. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Tocat de núvia de flors de paper. Amb adorn de pedreria. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Tocat de núvia de flors de paper. Amb adorn de pedreria i cintes d’organza. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Tocat de núvia de flors de paper. Amb adorn de pedreria i cintes d’organza. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Corona de núvia de pistils de porcellana. Amb fermalls de swarovski. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Corona de núvia de pistils de porcellana. Amb fermalls de swarovski. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Tocat joia de núvia de plata. Amb adorn de flors de metall i granadura. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Tocat joia de núvia de plata. Amb adorn de flors de metall i granadura. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Corona de núvia de porcellana i metall. Disponible en color blanc i nude. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Corona de núvia de porcellana i metall. Disponible en color blanc i nude. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Tocat llarg de núvia de fulles teixides en plata i cristall. Disponible en color plata. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Tocat llarg de núvia de fulles teixides en plata i cristall. Disponible en color plata. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Pinta de núvia de resina, de color rosa. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Pinta de núvia de resina, de color rosa. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Pinta de núvia de polivinil i cristall. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Pinta de núvia de polivinil i cristall. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Tocat de núvia de resina i metall amb adorn de pedreria, de color nude. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Tocat de núvia de resina i metall amb adorn de pedreria, de color nude. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Corona joia de núvia de metall i porcellana, de color plata/natural. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Corona joia de núvia de metall i porcellana, de color plata/natural. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Corona joia de núvia de porcellana i cristall, amb adorn de fermall pedreria Swarosky de color blanc/negre. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Corona joia de núvia de porcellana i cristall, amb adorn de fermall pedreria Swarosky de color blanc/negre. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Tocat de fil de plata, de color plata. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Tocat de fil de plata, de color plata. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Pinta de pedreria, en color plata. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Pinta de pedreria, en color plata. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Tocat joia Ona de fulles en fil de plata, cristall i perles petites, en color plata. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Tocat joia Ona de fulles en fil de plata, cristall i perles petites, en color plata. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Tocat joia Olenka de fulles en fil de plata, cristall i perles petites, en color plata. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Tocat joia Olenka de fulles en fil de plata, cristall i perles petites, en color plata. ROSA_CLARÁ_COUTURE.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita