Tocat de granadura acompanyat amb fulles de metall. Amb pinta doble. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Tocat de granadura acompanyat amb fulles de metall. Amb pinta doble. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Tocat de flors i fulles petites de metall. Amb granadura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Tocat de flors i fulles petites de metall. Amb granadura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Tocat de porcellana amb flors i fulles petites. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Tocat de porcellana amb flors i fulles petites. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Tocat de porcellana amb flors i pistils. Intercalats amb flors naturals. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Tocat de porcellana amb flors i pistils. Intercalats amb flors naturals. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Corona de flors naturals petites. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2022. Corona de flors naturals petites. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2022.
Diadema alta en blanc. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Diadema alta en blanc. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Tocat de flors nude. Amb detalls de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2022. Tocat de flors nude. Amb detalls de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2022.
Corona joia rígida de plata. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Corona joia rígida de plata. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Tocat amb fulles de guipur i detalls de pistils. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Tocat amb fulles de guipur i detalls de pistils. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Pinta joia núvia de plata. Amb fulles grans. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Pinta joia núvia de plata. Amb fulles grans. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Pack de 2 agulles de ganxo joia de flors de cinc pètals. Amb cristalls. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Pack de 2 agulles de ganxo joia de flors de cinc pètals. Amb cristalls. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Tocat de roses. Amb detall de petites fulles metàl·liques. Amb pinta doble. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2022. Tocat de roses. Amb detall de petites fulles metàl·liques. Amb pinta doble. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2022.
Diadema turbant de núvia de crepè. Amb adornament de perles naturals. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Diadema turbant de núvia de crepè. Amb adornament de perles naturals. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Mitja corona de flors i fulles. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2022. Mitja corona de flors i fulles. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2022.
Tocat de núvia de flors de paper. Amb adorn de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Tocat de núvia de flors de paper. Amb adorn de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Tocat de núvia de flors de paper. Amb adorn de pedreria i cintes d’organza. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Tocat de núvia de flors de paper. Amb adorn de pedreria i cintes d’organza. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Corona de núvia de flors d’organza. Amb adorn de pedreria, metall i cintes d’organza. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Corona de núvia de flors d’organza. Amb adorn de pedreria, metall i cintes d’organza. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Tocat de núvia de flor natural i tul plumeti. Amb cintes d’organza. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Tocat de núvia de flor natural i tul plumeti. Amb cintes d’organza. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Diadema de núvia amb floretes naturals. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Diadema de núvia amb floretes naturals. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Pinta de núvia de flors naturals. Amb adorn de flors de porcellana. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Pinta de núvia de flors naturals. Amb adorn de flors de porcellana. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Tocat de núvia de flors naturals. Amb adorn de flors de porcellana. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Tocat de núvia de flors naturals. Amb adorn de flors de porcellana. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Diadema de núvia amb flors de paper i llavors naturals. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Diadema de núvia amb flors de paper i llavors naturals. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Agulla joia de núvia de plata en forma de flor, 3 unitats. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Agulla joia de núvia de plata en forma de flor, 3 unitats. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Pinta de núvia de polivinil i cristall. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Pinta de núvia de polivinil i cristall. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Corona de núvia de fulles de porcellana nacrada. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Corona de núvia de fulles de porcellana nacrada. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Pinta de núvia de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2022. Pinta de núvia de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2022.
Corona de núvia amb tires, pistils i fulles de porcellana. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Corona de núvia amb tires, pistils i fulles de porcellana. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Tocat joia de núvia de plata. Amb adorn de flors de metall i granadura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Tocat joia de núvia de plata. Amb adorn de flors de metall i granadura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Tocat de núvia amb flor, adorn de pedreria i metall. Amb vel de tul i adorn de blonda. Disponible en color rosa. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Tocat de núvia amb flor, adorn de pedreria i metall. Amb vel de tul i adorn de blonda. Disponible en color rosa. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Tocat de núvia amb flors, adorn de pedreria i metall. Disponible multicolor. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Tocat de núvia amb flors, adorn de pedreria i metall. Disponible multicolor. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Pinta de núvia amb flors, adorn de pedreria i metall. Disponible multicolor. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Pinta de núvia amb flors, adorn de pedreria i metall. Disponible multicolor. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Pinta de núvia amb flors. Disponible en color natural, nude, blau i rosa. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Pinta de núvia amb flors. Disponible en color natural, nude, blau i rosa. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Pinta de núvia amb flors i adorn de pedreria. Disponible en color natural, nude, blau i rosa. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Pinta de núvia amb flors i adorn de pedreria. Disponible en color natural, nude, blau i rosa. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Pinta de núvia amb flors i adorn de pedreria. Disponible en color natural, natural/nude, natural/blau i natural/rosa. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Pinta de núvia amb flors i adorn de pedreria. Disponible en color natural, natural/nude, natural/blau i natural/rosa. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Pinta de núvia amb flors. Disponible en color natural, nude, blau i rosa. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Pinta de núvia amb flors. Disponible en color natural, nude, blau i rosa. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Pinta de núvia amb flors, llavors i adorn de pedreria. Disponible en color rosa. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Pinta de núvia amb flors, llavors i adorn de pedreria. Disponible en color rosa. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Pinta de núvia amb flors i fulles de pedreria. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Pinta de núvia amb flors i fulles de pedreria. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Pinta de núvia amb fulles de pedreria. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Pinta de núvia amb fulles de pedreria. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Punxó de núvia amb flor de pedreria. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Punxó de núvia amb flor de pedreria. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Tocat llarg de núvia de fulles teixides en plata i cristall. Disponible en color plata. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Tocat llarg de núvia de fulles teixides en plata i cristall. Disponible en color plata. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita