Vestit de núvia de tall recte de tul brodat i georgette. Escot deep-plunge. Amb transparències i sobrefaldilla maxivolum de tul royal. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia de tall recte de tul brodat i georgette. Escot deep-plunge. Amb transparències i sobrefaldilla maxivolum de tul royal. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia de tall recte de crep. Escot deep-plunge, esquena en V i màniga llarga de georgette. Amb obertura davantera, adorn de calat i passamaneria. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia de tall recte de crep. Escot deep-plunge, esquena en V i màniga llarga de georgette. Amb obertura davantera, adorn de calat i passamaneria. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.

MED

Vestit de núvia de tall recte de crep. Escot deep-plunge i esquena en V. Amb obertura davantera, adorn de calat, passamaneria i transparències. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia de tall recte de crep. Escot deep-plunge i esquena en V. Amb obertura davantera, adorn de calat, passamaneria i transparències. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia d'estil boho de guipur i tul plumetis. Escot de pic, esquena escotada i màniga curta. Amb transparències i faldilla maxivolum. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia d'estil boho de guipur i tul plumetis. Escot de pic, esquena escotada i màniga curta. Amb transparències i faldilla maxivolum. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia de tall recte de georgette i pedreria. Escot hàlter i esquena joia amb transparències. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia de tall recte de georgette i pedreria. Escot hàlter i esquena joia amb transparències. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia estil boho de blonda i gasa de piquets. Escot deep-plunge, esquena escotada i màniga llarga. Amb cua extraïble, adorn d’entredós al cos i a les mànigues i llaç a l’esquena. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia estil boho de blonda i gasa de piquets. Escot deep-plunge, esquena escotada i màniga llarga. Amb cua extraïble, adorn d’entredós al cos i a les mànigues i llaç a l’esquena. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia d'estil evasé, de blonda amb pedreria i georgette. Escot deep-plunge, esquena en V i màniga llarga. Amb transparències. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia d'estil evasé, de blonda amb pedreria i georgette. Escot deep-plunge, esquena en V i màniga llarga. Amb transparències. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa, de blonda i tul plumetis. Cos amb pedreria, escot deep-plunge i esquena escotada. Amb transparències, calats i llaços d'adorn a les espatlles. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia d'estil princesa, de blonda i tul plumetis. Cos amb pedreria, escot deep-plunge i esquena escotada. Amb transparències, calats i llaços d'adorn a les espatlles. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia de tall recte de crep. Escot barca, esquena en V i màniga fantasia. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia de tall recte de crep. Escot barca, esquena en V i màniga fantasia. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa de guipur i tul royal. Escot barca, esquena quadrada i màniga llarga. Amb transparències i faldilla maxivolum. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia d'estil princesa de guipur i tul royal. Escot barca, esquena quadrada i màniga llarga. Amb transparències i faldilla maxivolum. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia estil princesa amb cos d’aplicacions de guipur amb transparències, escot cor i esquena escotada amb faldilla maxivolum de tul royal, de color natural. Vestit de núvia estil princesa amb cos d’aplicacions de guipur amb transparències, escot cor i esquena escotada amb faldilla maxivolum de tul royal, de color natural.
Vestit de núvia estil princesa amb cos d’aplicacions de guipur amb pedreria i faldilla amb volum de tul plumetis. Escot deep-plunge, esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia estil princesa amb cos d’aplicacions de guipur amb pedreria i faldilla amb volum de tul plumetis. Escot deep-plunge, esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda. Escot deep-plunge i esquena en V. Amb adorn de calat, transparències i aplicacions de guipur. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda. Escot deep-plunge i esquena en V. Amb adorn de calat, transparències i aplicacions de guipur. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia de tall recte de crep. Escot hàlter i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia de tall recte de crep. Escot hàlter i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia de tall recte de guipur i crep. Escot deep-plunge i esquena amb obertura llàgrima. Amb transparències i obertura davantera. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia de tall recte de guipur i crep. Escot deep-plunge i esquena amb obertura llàgrima. Amb transparències i obertura davantera. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia de línia A, d'Amalfi. Escot hàlter i esquena amb obertura llàgrima. Amb adorn de calat i cua extraïble. Disponible en color rosa i natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia de línia A, d'Amalfi. Escot hàlter i esquena amb obertura llàgrima. Amb adorn de calat i cua extraïble. Disponible en color rosa i natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia de tall recte de guipur i georgette. Escot deep-plunge, esquena en V i màniga llarga. Amb transparències. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia de tall recte de guipur i georgette. Escot deep-plunge, esquena en V i màniga llarga. Amb transparències. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa, de blonda pedreria i organza de seda. Escot caixa, esquena tancada i màniga llarga. Amb transparències i faldilla amb volum. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia d'estil princesa, de blonda pedreria i organza de seda. Escot caixa, esquena tancada i màniga llarga. Amb transparències i faldilla amb volum. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia estil princesa amb cos d’aplicacions de guipur amb pedreria i faldilla amb volum de tul plumetis. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb adorn de calat. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia estil princesa amb cos d’aplicacions de guipur amb pedreria i faldilla amb volum de tul plumetis. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb adorn de calat. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia de tall recte de guipur amb pedreria i crep. Escot rodó i esquena escotada amb tirants creuats. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia de tall recte de guipur amb pedreria i crep. Escot rodó i esquena escotada amb tirants creuats. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia estil romàntic de blonda i faldilla de tul plumetis. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb tires de blonda i guipur al cos i a la faldilla. Amb màniga llarga i adorn de calat. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia estil romàntic de blonda i faldilla de tul plumetis. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb tires de blonda i guipur al cos i a la faldilla. Amb màniga llarga i adorn de calat. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia clàssic de costura, d'Amalfi. Escot en V i esquena escotada. Amb adorn de guipur a la cintura i les mànigues. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia clàssic de costura, d'Amalfi. Escot en V i esquena escotada. Amb adorn de guipur a la cintura i les mànigues. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia de línia A, d'Amalfi. Escot deep-plunge i esquena en V. Amb adorn de calat, passamaneria i cua extraïble. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia de línia A, d'Amalfi. Escot deep-plunge i esquena en V. Amb adorn de calat, passamaneria i cua extraïble. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia de tall recte de blonda i mussolina de seda. Escot hàlter. Amb transparències, aplicacions de guipur i sobrefaldilla maxivolum de tul royal. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia de tall recte de blonda i mussolina de seda. Escot hàlter. Amb transparències, aplicacions de guipur i sobrefaldilla maxivolum de tul royal. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia estil princesa de blonda i faldilla amb volum de tul plumetis. Escot barca i esquena escotada. Amb adorn de calat. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia estil princesa de blonda i faldilla amb volum de tul plumetis. Escot barca i esquena escotada. Amb adorn de calat. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia estil princesa de blonda en màniga llarga, amb escot barca, esquena en V i transparències. Vestit de núvia estil princesa de blonda en màniga llarga, amb escot barca, esquena en V i transparències.
Vestit de núvia d'estil princesa, de blonda pedreria i tul plumetis. Escot deep-plunge, esquena en V i màniga llarga. Amb transparències i faldilla maxivolum. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia d'estil princesa, de blonda pedreria i tul plumetis. Escot deep-plunge, esquena en V i màniga llarga. Amb transparències i faldilla maxivolum. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa, de blonda pedreria i tul royal. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb transparències i maneguins. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia d'estil princesa, de blonda pedreria i tul royal. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb transparències i maneguins. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa de guipur i organza de seda. Escot hàlter. Amb transparències, adorn de calat i passamaneria. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia d'estil princesa de guipur i organza de seda. Escot hàlter. Amb transparències, adorn de calat i passamaneria. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia d'estil boho de georgette i tul brodat. Frontal creuat, esquena escotada i màniga de tres quarts. Amb cua extraïble de georgette. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia d'estil boho de georgette i tul brodat. Frontal creuat, esquena escotada i màniga de tres quarts. Amb cua extraïble de georgette. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia de tall recte de blonda, pedreria i crep. Escot deep-plunge. Amb transparències i sobrefaldilla maxivolum de tul. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia de tall recte de blonda, pedreria i crep. Escot deep-plunge. Amb transparències i sobrefaldilla maxivolum de tul. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia de tall recte de blonda i crep. Escot barca, esquena tancada i màniga curta ranglan. Amb adorn d’entredós a la cintura i les mànigues. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia de tall recte de blonda i crep. Escot barca, esquena tancada i màniga curta ranglan. Amb adorn d’entredós a la cintura i les mànigues. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia estil princesa amb cos de blonda i faldilla de mussolina de seda i tul royal. Escot caixa i esquena tancada. Amb màniga llarga i adorn d’entredós. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia estil princesa amb cos de blonda i faldilla de mussolina de seda i tul royal. Escot caixa i esquena tancada. Amb màniga llarga i adorn d’entredós. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia de tall recte amb cos d’aplicacions de guipur amb pedreria i faldilla de blonda. Escot hàlter i esquena escotada. Amb sobrefaldilla amb volum de tul plumetis, blonda i adorn de calat. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia de tall recte amb cos d’aplicacions de guipur amb pedreria i faldilla de blonda. Escot hàlter i esquena escotada. Amb sobrefaldilla amb volum de tul plumetis, blonda i adorn de calat. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.
Vestit de núvia de tall recte de crep. Escot en V i esquena escotada. Amb adorn de blonda a la cintura i obertura davantera. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019. Vestit de núvia de tall recte de crep. Escot en V i esquena escotada. Amb adorn de blonda a la cintura i obertura davantera. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2019.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita