Vestit de núvia d'estil princesa, de blonda, tul royal i pedreria. Esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa, de blonda, tul royal i pedreria. Esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa, de tul i pedreria. Escot deep-plunge i faldilla d'aplicacions de pedreria. Disponible en color marfil i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa, de tul i pedreria. Escot deep-plunge i faldilla d'aplicacions de pedreria. Disponible en color marfil i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda, tul i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Disponible en color marfil. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda, tul i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Disponible en color marfil. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia de tall sirena, de blonda, crep i detall de pedreria. Amb tirants i esquena il·lusió. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall sirena, de blonda, crep i detall de pedreria. Amb tirants i esquena il·lusió. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia de tall clàssic, de blonda, tamís i pedreria. Escot en V i faldilla amb gran volum. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall clàssic, de blonda, tamís i pedreria. Escot en V i faldilla amb gran volum. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.

DOT

Vestit de núvia de tall evasé, de georgette, blonda i pedreria. Escot en V i esquena oberta. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall evasé, de georgette, blonda i pedreria. Escot en V i esquena oberta. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda, tul i pedreria. Escot en V i faldilla bicolor.  Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda, tul i pedreria. Escot en V i faldilla bicolor.  Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia de tall recte, de georgette i blonda. De tirants i capa de blonda, esquena oberta. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall recte, de georgette i blonda. De tirants i capa de blonda, esquena oberta. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia de tall clàssic, de tamís i blonda. Màniga llarga i cua de tamís. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall clàssic, de tamís i blonda. Màniga llarga i cua de tamís. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil romàntic de blonda. Escot barca i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil romàntic de blonda. Escot barca i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i tul. Escot de cor i sobrefaldilla de tul. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i tul. Escot de cor i sobrefaldilla de tul. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia de tall sirena de blonda. Escot de cor i tirants. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall sirena de blonda. Escot de cor i tirants. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa, de tul amb aplicacions de blonda i pedreria. Escot en V i tirants. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa, de tul amb aplicacions de blonda i pedreria. Escot en V i tirants. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia de tall recte, de blonda i pedreria. Escot hàlter i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall recte, de blonda i pedreria. Escot hàlter i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil romàntic de blonda i pedreria. Escot deep-plunge i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil romàntic de blonda i pedreria. Escot deep-plunge i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil romàntic de blonda. Escot deep-plunge i màniga de tirants. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil romàntic de blonda. Escot deep-plunge i màniga de tirants. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria i tul suau, amb escot en V de color nude i natural, amb esquena tancada. Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria i tul suau, amb escot en V de color nude i natural, amb esquena tancada.
Vestit de núvia de tall sirena, de blonda i pedreria. Escot de cor profund i esquena de blonda. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall sirena, de blonda i pedreria. Escot de cor profund i esquena de blonda. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa, de blonda, tul i pedreria. Escot en V i sobrefaldilla de tul. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa, de blonda, tul i pedreria. Escot en V i sobrefaldilla de tul. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia de tall clàssic, de tamís, blonda i pedreria. Escot en V i màniga llarga. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall clàssic, de tamís, blonda i pedreria. Escot en V i màniga llarga. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia de tall clàssic, de tamís, blonda i pedreria. Escot hàlter i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall clàssic, de tamís, blonda i pedreria. Escot hàlter i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil fantasia, de tul i blonda pedreria. Escot en V i volants al maluc. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil fantasia, de tul i blonda pedreria. Escot en V i volants al maluc. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil romàntic de blonda, tul i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil romàntic de blonda, tul i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil vintage amb blonda i pedreria. Esquena escotada i mànigues de volants. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil vintage amb blonda i pedreria. Esquena escotada i mànigues de volants. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia de tall clàssic, de tamís, blonda i pedreria. Sense mànigues i esquena il·lusió. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall clàssic, de tamís, blonda i pedreria. Sense mànigues i esquena il·lusió. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa, de blonda, tul i pedreria. Escot rodó i màniga curta. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa, de blonda, tul i pedreria. Escot rodó i màniga curta. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa, de tul royal, blonda i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa, de tul royal, blonda i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda, tul i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda, tul i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia de tall evasé, d'organza, blonda i pedreria. Màniga de tirant i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall evasé, d'organza, blonda i pedreria. Màniga de tirant i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda, georgette i tul. Màniga llarga i sobrefaldilla de tul. Disponible natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda, georgette i tul. Màniga llarga i sobrefaldilla de tul. Disponible natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa, de blonda, tul i pedreria. Escot barca i màniga llarga. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa, de blonda, tul i pedreria. Escot barca i màniga llarga. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia de tall recte, de blonda i georgette. Escot en V i màniga llarga. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall recte, de blonda i georgette. Escot en V i màniga llarga. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia de tall sirena, de blonda i pedreria. Escot en V amb caigudes de tul i blonda. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall sirena, de blonda i pedreria. Escot en V amb caigudes de tul i blonda. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil línia A, de georgette, blonda i pedreria. De màniga curta i esquena oberta. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil línia A, de georgette, blonda i pedreria. De màniga curta i esquena oberta. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil vintage amb blonda i pedreria. Escot en V, mànigues de volants i obertura davantera. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil vintage amb blonda i pedreria. Escot en V, mànigues de volants i obertura davantera. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil romàntic de blonda. Escot il·lusió. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil romàntic de blonda. Escot il·lusió. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia estil princesa de blonda i pedreria, amb escot paraula d’honor i aplicacions de blonda. Vestit de núvia estil princesa de blonda i pedreria, amb escot paraula d’honor i aplicacions de blonda.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita