Vestit de núvia d'estil princesa de blonda, tul i pedreria. Escot en V i esquena oberta. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda, tul i pedreria. Escot en V i esquena oberta. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa, de blonda, tul i pedreria. Escot en V i faldilla amb gran volum. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa, de blonda, tul i pedreria. Escot en V i faldilla amb gran volum. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.

DOE

Vestit de núvia d'estil princesa, d'otomà, guipur i pedreria. Sense mànigues amb esquena de guipur i pedreria. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa, d'otomà, guipur i pedreria. Sense mànigues amb esquena de guipur i pedreria. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil romàntic de blonda i tul. Escot en V i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil romàntic de blonda i tul. Escot en V i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda, tul i pedreria. Escot en V i esquena oberta. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda, tul i pedreria. Escot en V i esquena oberta. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia de tall clàssic de tamís. Llaç a la cintura i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall clàssic de tamís. Llaç a la cintura i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria i tul suau, amb escot barca amb transparències. Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria i tul suau, amb escot barca amb transparències.
Vestit de núvia d'estil princesa, de blonda, tul royal i pedreria. Esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa, de blonda, tul royal i pedreria. Esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia de tall evasé, de sienna, blonda i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Disponible en color marfil. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall evasé, de sienna, blonda i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Disponible en color marfil. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia de tall sirena, de blonda i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall sirena, de blonda i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia de tall sirena de blonda. Escot en V amb esquena de blonda. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall sirena de blonda. Escot en V amb esquena de blonda. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia de tall evasé de sienna. Escot deep-plunge i llaç a la cintura. Disponible en color marfil. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall evasé de sienna. Escot deep-plunge i llaç a la cintura. Disponible en color marfil. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa, de tul i pedreria. Escot deep-plunge i faldilla d'aplicacions de pedreria. Disponible en color marfil i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa, de tul i pedreria. Escot deep-plunge i faldilla d'aplicacions de pedreria. Disponible en color marfil i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda, tul i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Disponible en color marfil. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda, tul i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Disponible en color marfil. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria amb escot de cor i esquena amb efecte tattoo amb transparències i butxaques. Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria amb escot de cor i esquena amb efecte tattoo amb transparències i butxaques.
Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria i tul, amb escot en V amb transparències i faldilla volum, de color natural/nude. Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria i tul, amb escot en V amb transparències i faldilla volum, de color natural/nude.
Vestit de núvia estil princesa en ras duquessa i tul suau, amb escot barca, de color marfil amb faldilla volum. Vestit de núvia estil princesa en ras duquessa i tul suau, amb escot barca, de color marfil amb faldilla volum.
Vestit de núvia estil clàssic en tamís amb escot barca, obertura en V i esquena tancada. Vestit de núvia estil clàssic en tamís amb escot barca, obertura en V i esquena tancada.
Vestit de núvia tall sirena en guipur i blonda, amb escot hàlter, de color nude i natural. Vestit de núvia tall sirena en guipur i blonda, amb escot hàlter, de color nude i natural.
Vestit de núvia de tall sirena, de blonda, crep i detall de pedreria. Amb tirants i esquena il·lusió. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall sirena, de blonda, crep i detall de pedreria. Amb tirants i esquena il·lusió. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia de tall sirena de blonda i pedreria. Tirants amb caigudes de tul i blonda, escot profund. Disponibilitat en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall sirena de blonda i pedreria. Tirants amb caigudes de tul i blonda, escot profund. Disponibilitat en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria, amb escot envoltant i adorn de pedreria, de color rosé i natural. Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria, amb escot envoltant i adorn de pedreria, de color rosé i natural.
Vestit de núvia de tall clàssic, de blonda, tamís i pedreria. Escot en V i faldilla amb gran volum. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall clàssic, de blonda, tamís i pedreria. Escot en V i faldilla amb gran volum. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.

DOT

Vestit de núvia de tall evasé, de georgette, blonda i pedreria. Escot en V i esquena oberta. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall evasé, de georgette, blonda i pedreria. Escot en V i esquena oberta. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda, tul i pedreria. Escot en V i faldilla bicolor.  Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda, tul i pedreria. Escot en V i faldilla bicolor.  Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot en V. Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot en V.
Vestit de núvia de tall recte, de georgette i blonda. De tirants i capa de blonda, esquena oberta. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall recte, de georgette i blonda. De tirants i capa de blonda, esquena oberta. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia estil clàssic en mikado i blonda pedreria, amb butxaques a la faldilla i llaç al maluc. Vestit de núvia estil clàssic en mikado i blonda pedreria, amb butxaques a la faldilla i llaç al maluc.
Vestit de núvia de tall clàssic, de tamís i blonda. Màniga llarga i cua de tamís. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall clàssic, de tamís i blonda. Màniga llarga i cua de tamís. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i tul. Escot il·lusió i màniga curta. Disponible en color natural/nude. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i tul. Escot il·lusió i màniga curta. Disponible en color natural/nude. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia clàssic de costura amb cos d'encaix de cotó u faldilla de micado, amb coll barca i tall a cintura, color natural Vestit de núvia clàssic de costura amb cos d'encaix de cotó u faldilla de micado, amb coll barca i tall a cintura, color natural
Vestit de núvia d'estil romàntic de blonda. Escot barca i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil romàntic de blonda. Escot barca i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia clàssic de costura fet amb micado, escot rodó y tall a cintura, color natural Vestit de núvia clàssic de costura fet amb micado, escot rodó y tall a cintura, color natural
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i tul. Escot de cor i sobrefaldilla de tul. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i tul. Escot de cor i sobrefaldilla de tul. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia estil princesa de blonda, guipur i tul amb escot de cor. Aplicacions de guipur i faldilla volum de color nude i natural. Vestit de núvia estil princesa de blonda, guipur i tul amb escot de cor. Aplicacions de guipur i faldilla volum de color nude i natural.
Vestit de núvia de tall sirena de blonda. Escot de cor i tirants. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia de tall sirena de blonda. Escot de cor i tirants. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.
Vestit de núvia d'estil princesa, de tul amb aplicacions de blonda i pedreria. Escot en V i tirants. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019. Vestit de núvia d'estil princesa, de tul amb aplicacions de blonda i pedreria. Escot en V i tirants. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA 2019.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita