Vestit de núvia d'estil boho de guipur. Escot barca de màniga llarga i esquena en V. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia d'estil boho de guipur. Escot barca de màniga llarga i esquena en V. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall sirena de blonda i pedreria. Escot deep-plunge i esquena amb tirant creuat. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall sirena de blonda i pedreria. Escot deep-plunge i esquena amb tirant creuat. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall sirena de pedreria i plomes. Escot en V i esquena escotada. Disponible en color natural/plata i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall sirena de pedreria i plomes. Escot en V i esquena escotada. Disponible en color natural/plata i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia d'estil boho de dues peces. Jaqueta de blonda i pedreria i faldilla de bambula de piquets. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia d'estil boho de dues peces. Jaqueta de blonda i pedreria i faldilla de bambula de piquets. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall recte de pedreria. Escot en V, de màniga llarga i obertura davantera. Amb màniga llarga. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall recte de pedreria. Escot en V, de màniga llarga i obertura davantera. Amb màniga llarga. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall recte, de blonda amb pedreria i faldilla de mussolina de seda. Escot barca abrusat. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall recte, de blonda amb pedreria i faldilla de mussolina de seda. Escot barca abrusat. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit d'estil boho de dues peces. Jaqueta de blonda i pedreria de màniga llarga i faldilla de blonda i mussolina de seda. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit d'estil boho de dues peces. Jaqueta de blonda i pedreria de màniga llarga i faldilla de blonda i mussolina de seda. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall recte de pedreria i serrells. Escot il·lusió amb pedreria brodada i de màniga curta. Disponible en color natural/plata i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall recte de pedreria i serrells. Escot il·lusió amb pedreria brodada i de màniga curta. Disponible en color natural/plata i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall recte de pedreria. Escot en V i serrells a la faldilla. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall recte de pedreria. Escot en V i serrells a la faldilla. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia d'estil línia A de blonda, tul i pedreria. Escot il·lusió sobre escot de cor i amb esquena efecte tattoo. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia d'estil línia A de blonda, tul i pedreria. Escot il·lusió sobre escot de cor i amb esquena efecte tattoo. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall sirena de blonda. Escot il·lusió sobre escot de cor i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall sirena de blonda. Escot il·lusió sobre escot de cor i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall recte, de blonda i pedreria. Escot profund i esquena escotada. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall recte, de blonda i pedreria. Escot profund i esquena escotada. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia d'estil boho de dues peces. Jaqueta de blonda i pedreria de màniga curta i faldilla de mussolina de seda. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia d'estil boho de dues peces. Jaqueta de blonda i pedreria de màniga curta i faldilla de mussolina de seda. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall sirena de pedreria. Escot en V i esquena amb obertura llàgrima. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall sirena de pedreria. Escot en V i esquena amb obertura llàgrima. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia d'estil boho de dues peces. Jaqueta de blonda i faldilla de bambula de piquets. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia d'estil boho de dues peces. Jaqueta de blonda i faldilla de bambula de piquets. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia d'estil línia A de blonda, tul i pedreria. Escot barca i esquena il·lusió. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia d'estil línia A de blonda, tul i pedreria. Escot barca i esquena il·lusió. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall sirena de pedreria. Escot deep-plunge i obertura davantera. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall sirena de pedreria. Escot deep-plunge i obertura davantera. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall sirena de pedreria. Abrusat de màniga curta. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall sirena de pedreria. Abrusat de màniga curta. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall recte de pedreria. Escot en V i de tirants. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall recte de pedreria. Escot en V i de tirants. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall sirena de crep i pedreria. Escot i esquena en V. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall sirena de crep i pedreria. Escot i esquena en V. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall sirena de blonda i pedreria. Escot barca i esquena en V. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall sirena de blonda i pedreria. Escot barca i esquena en V. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria, amb escot hàlter i esquena escotada. Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria, amb escot hàlter i esquena escotada.
Vestit de núvia de tall sirena, de crep, blonda i pedreria. De màniga llarga i esquena amb blonda aplicada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall sirena, de crep, blonda i pedreria. De màniga llarga i esquena amb blonda aplicada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall sirena, de crep, blonda i pedreria. Escot hàlter i esquena amb blonda aplicada.  Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall sirena, de crep, blonda i pedreria. Escot hàlter i esquena amb blonda aplicada.  Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia d'estil línia A de blonda, tul i pedreria. Escot sota espatlla de màniga llarga. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia d'estil línia A de blonda, tul i pedreria. Escot sota espatlla de màniga llarga. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia d'estil línia A de blonda, tul i pedreria. Escot de cor i esquena efecte tattoo. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia d'estil línia A de blonda, tul i pedreria. Escot de cor i esquena efecte tattoo. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia d'estil línia A de blonda, tul i pedreria. Paraula d'honor i cos sota maluc. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia d'estil línia A de blonda, tul i pedreria. Paraula d'honor i cos sota maluc. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia d'estil boho de dues peces. Cos de blonda i pedreria de màniga curta i faldilla de bambula de piquets. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia d'estil boho de dues peces. Cos de blonda i pedreria de màniga curta i faldilla de bambula de piquets. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall recte de blonda i faldilla de mussolina de seda. Escot hàlter i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall recte de blonda i faldilla de mussolina de seda. Escot hàlter i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall recte, de blonda amb pedreria i faldilla de mussolina de seda. Escot deep-plunge i màniga llarga. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall recte, de blonda amb pedreria i faldilla de mussolina de seda. Escot deep-plunge i màniga llarga. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall sirena de blonda i pedreria. Escot en V i obertura davantera. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall sirena de blonda i pedreria. Escot en V i obertura davantera. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall sirena de pedreria. Escot hàlter i esquena amb tires de pedreria. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall sirena de pedreria. Escot hàlter i esquena amb tires de pedreria. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall sirena de pedreria. Escot deep-plunge i esquena en V. Disponible en color natural/plata i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall sirena de pedreria. Escot deep-plunge i esquena en V. Disponible en color natural/plata i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall recte de seda i pedreria. Abrusat amb cinturó. Disponible en color natural/plata i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall recte de seda i pedreria. Abrusat amb cinturó. Disponible en color natural/plata i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.
Vestit de núvia de tall recte de pedreria i serrells. Escot il·lusió sobre escot de cor i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019. Vestit de núvia de tall recte de pedreria i serrells. Escot il·lusió sobre escot de cor i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2019.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita