Vestit de núvia tall sirena en crepe i esquena amb flors de cristall. Vestit de núvia tall sirena en crepe i esquena amb flors de cristall.
Vestit de núvia estil boho en mussolina de seda i blonda pedreria. Vestit de núvia estil boho en mussolina de seda i blonda pedreria.
Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria, amb escot de cor i esquena de blonda. Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria, amb escot de cor i esquena de blonda.
Vestit de núvia estil línia A en tul i blonda pedreria, amb escot a l’esquena. Vestit de núvia estil línia A en tul i blonda pedreria, amb escot a l’esquena.
Vestit de núvia boho tres peces en georgette i blonda pedreria amb body bandeau. Vestit de núvia boho tres peces en georgette i blonda pedreria amb body bandeau.
Vestit de núvia boho tres peces en tul de cotó i blonda pedreria amb body bandeau. Vestit de núvia boho tres peces en tul de cotó i blonda pedreria amb body bandeau.
Vestit de núvia estil boho en gasa de seda, d’escot en V amb adorn de pedreria. Vestit de núvia estil boho en gasa de seda, d’escot en V amb adorn de pedreria.
Vestit de núvia estil línia A en tul i blonda pedreria, amb escot a l’esquena. Vestit de núvia estil línia A en tul i blonda pedreria, amb escot a l’esquena.
Vestit de núvia de tall recte de crepe amb escot barca i esquena joia de pedreria frost, de color natural. Vestit de núvia de tall recte de crepe amb escot barca i esquena joia de pedreria frost, de color natural.
Vestit de núvia tall sirena en crepe amb escot a l’esquena i adorn de pedreria. Vestit de núvia tall sirena en crepe amb escot a l’esquena i adorn de pedreria.
Vestit de núvia tall sirena en crepe amb flors de cristall brodades. Vestit de núvia tall sirena en crepe amb flors de cristall brodades.
Vestit de núvia tall sirena en crepe i pedreria amb esquena joia. Vestit de núvia tall sirena en crepe i pedreria amb esquena joia.

LUA

Vestit de núvia lleuger de mussolina de seda, escot de pic i esquena joia de pedreria frost, de color natural. Vestit de núvia lleuger de mussolina de seda, escot de pic i esquena joia de pedreria frost, de color natural.
Vestit de núvia estil línia A en tul i blonda pedreria, escot paraula d’honor. Vestit de núvia estil línia A en tul i blonda pedreria, escot paraula d’honor.
Vestit de núvia tall sirena en pedrera i esquena brodada amb pedreria. Vestit de núvia tall sirena en pedrera i esquena brodada amb pedreria.
Vestit de núvia boho tres peces en gasa de seda i guipur amb body transparent. Vestit de núvia boho tres peces en gasa de seda i guipur amb body transparent.

LEN

Vestit de núvia estil línia A en tul i blonda pedreria, de màniga llarga. Vestit de núvia estil línia A en tul i blonda pedreria, de màniga llarga.
Vestit de núvia estil boho en gasa de seda, amb l’esquena brodada de pedreria. Vestit de núvia estil boho en gasa de seda, amb l’esquena brodada de pedreria.

LIA

Vestit de núvia lleuger amb funda de pedreria i gasa de seda, cos en brusa; de color natural/plata i marfil. Vestit de núvia lleuger amb funda de pedreria i gasa de seda, cos en brusa; de color natural/plata i marfil.
Vestit de núvia estil boho en mussolina de seda i blonda pedreria, de màniga llarga. Vestit de núvia estil boho en mussolina de seda i blonda pedreria, de màniga llarga.
Vestit de núvia estil línia A en tul i blonda pedreria. Vestit de núvia estil línia A en tul i blonda pedreria.
Vestit de núvia tall sirena en georgette amb màniga curta i adorn de pedreria. Vestit de núvia tall sirena en georgette amb màniga curta i adorn de pedreria.
Vestit de núvia de tall recte en crepe i blonda pedreria. Vestit de núvia de tall recte en crepe i blonda pedreria.
Vestit de núvia tall sirena en crepe amb esquena en V. Vestit de núvia tall sirena en crepe amb esquena en V.
Vestit de núvia lleuger, cos en brusa de pedreria, de color natural. Vestit de núvia lleuger, cos en brusa de pedreria, de color natural.

UGO

Vestit de núvia boho tres peces en georgette i guipur amb body bandeau. Vestit de núvia boho tres peces en georgette i guipur amb body bandeau.
Vestit de núvia tall sirena en crepe i esquena paillette. Obertura davantera i flors de cristall brodades a les butxaques. Vestit de núvia tall sirena en crepe i esquena paillette. Obertura davantera i flors de cristall brodades a les butxaques.
Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria amb escot de cor. Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria amb escot de cor.
Vestit de núvia tall sirena en pedreria amb escot hàlter. Vestit de núvia tall sirena en pedreria amb escot hàlter.
Vestit de núvia tall sirena en pedreria, amb escot de cor i esquena escotada. Vestit de núvia tall sirena en pedreria, amb escot de cor i esquena escotada.
Vestit de núvia tall sirena en georgette i blonda pedreria, de màniga francesa amb escot barca. Vestit de núvia tall sirena en georgette i blonda pedreria, de màniga francesa amb escot barca.
Vestit de núvia boho tres peces en crepe i pedreria amb body bandeau. Vestit de núvia boho tres peces en crepe i pedreria amb body bandeau.

LEA

Vestit de núvia de tall recte de crep amb escot de pic i màniga caiguda, amb obertura frontal, color natural Vestit de núvia de tall recte de crep amb escot de pic i màniga caiguda, amb obertura frontal, color natural
Vestit de núvia tall sirena en crepe amb escot a l’esquena. Vestit de núvia tall sirena en crepe amb escot a l’esquena.
Vestit de núvia tall sirena en pedreria amb escot a l’esquena. Vestit de núvia tall sirena en pedreria amb escot a l’esquena.
Vestit de núvia tall sirena en pedreria amb cos en brusa. Vestit de núvia tall sirena en pedreria amb cos en brusa.
Vestit de núvia tall sirena en pedreria, de màniga llarga amb obertura davantera. Vestit de núvia tall sirena en pedreria, de màniga llarga amb obertura davantera.
Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot a l’esquena. Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot a l’esquena.
Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot de cor. Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot de cor.
Vestit de núvia tall sirena de blonda, amb escot hàlter de color rosé. Vestit de núvia tall sirena de blonda, amb escot hàlter de color rosé.

LIZ


Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita