Una oda a la costura i al romanticisme

Delicada, sensual i molt romàntica, la blonda és un dels teixits estrella del vestit de núvia somiat. A més, en el cas de Rosa Clará, la blonda evoca l’alta costura. Cadascuna de les nostres col·leccions presenta vestits de blonda plens de detalls que reflecteixen l’excel·lència d’una obra artesanal i minuciosa que respon a anys de tradició i savoir-faire.

La delicadesa de la blonda i el seu enorme poder d’atracció fan que aquests vestits siguin uns dels més buscats per les núvies d’avui. Tria el tall sirena si vols marcar les teves corbes, combina’l amb una esquena tattoo per aconseguir un extra de sensualitat o aposta per un cos de màniga llarga de blonda i faldilla princesa per assolir un look elegant i atemporal que deixarà tothom bocabadat. I si vols sorprendre de veritat, canvia el blanc per un subtil to rosé. L’encant de la blonda et farà triomfar en qualsevol de les seves versions. Paraula de Rosa Clará.


Col·lecció ROSA CLARA 2020. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot de cor i esquena efecte tattoo. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot de cor i esquena efecte tattoo. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia estil princesa de blonda. Cos brodat amb pedreria, escot deep-plunge, esquena quadrada amb transparències de plumeti i màniga raglan. Amb adorns de puntes. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Vestit de núvia estil princesa de blonda. Cos brodat amb pedreria, escot deep-plunge, esquena quadrada amb transparències de plumeti i màniga raglan. Amb adorns de puntes. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Vestit de núvia estil línia A de tul i blonda pedreria. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit de núvia estil línia A de tul i blonda pedreria. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Col·lecció ROSA CLARA 2020. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia estil línia A de tul i blonda pedreria. Escot de cor i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit de núvia estil línia A de tul i blonda pedreria. Escot de cor i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia estil línia A de tul i blonda pedreria. Escot i esquena V. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit de núvia estil línia A de tul i blonda pedreria. Escot i esquena V. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot rodó amb màniga llarga de tul i pedreria i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot rodó amb màniga llarga de tul i pedreria i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit i sobrefaldilla de núvia estil clàssic de blonda i pedreria. Escot deep-plunge efecte il·lusió amb esquena tancada de blonda. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit i sobrefaldilla de núvia estil clàssic de blonda i pedreria. Escot deep-plunge efecte il·lusió amb esquena tancada de blonda. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Col·lecció ROSA CLARA 2020. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot deep-plunge i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot deep-plunge i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia recte de blonda amb pedreria. Suau escot barca, esquena quadrada i màniga llarga. Amb godets de tul plumeti i xantillí. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Vestit de núvia recte de blonda amb pedreria. Suau escot barca, esquena quadrada i màniga llarga. Amb godets de tul plumeti i xantillí. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Vestit de núvia recte de blonda amb pedreria. Coll alt i esquena quadrada amb tul plumeti. Amb adorn de guipur a la cisa quadrada. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Vestit de núvia recte de blonda amb pedreria. Coll alt i esquena quadrada amb tul plumeti. Amb adorn de guipur a la cisa quadrada. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Vestit de núvia estil princesa de blonda. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb adorn de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Vestit de núvia estil princesa de blonda. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb adorn de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Col·lecció ROSA CLARA 2020. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia estil princesa curt de blonda i pedreria. Escot rodó i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit de núvia estil princesa curt de blonda i pedreria. Escot rodó i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot de cor amb mànigues de tul i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot de cor amb mànigues de tul i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA 2020.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita