Una oda a la costura i al romanticisme


Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Col·lecció ROSA CLARA 2020. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot de cor i esquena efecte tattoo. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot de cor i esquena efecte tattoo. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia recte de blonda amb pedreria. Suau escot barca, esquena quadrada i màniga llarga. Amb godets de tul plumeti i xantillí. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Vestit de núvia recte de blonda amb pedreria. Suau escot barca, esquena quadrada i màniga llarga. Amb godets de tul plumeti i xantillí. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Vestit de núvia estil princesa de blonda. Cos brodat amb pedreria, escot deep-plunge, esquena quadrada amb transparències de plumeti i màniga raglan. Amb adorns de puntes. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Vestit de núvia estil princesa de blonda. Cos brodat amb pedreria, escot deep-plunge, esquena quadrada amb transparències de plumeti i màniga raglan. Amb adorns de puntes. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Vestit de núvia estil línia A de tul i blonda pedreria. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit de núvia estil línia A de tul i blonda pedreria. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia recte de blonda amb pedreria. Coll alt i esquena quadrada amb tul plumeti. Amb adorn de guipur a la cisa quadrada. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Vestit de núvia recte de blonda amb pedreria. Coll alt i esquena quadrada amb tul plumeti. Amb adorn de guipur a la cisa quadrada. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Col·lecció ROSA CLARA 2020. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia estil línia A de tul i blonda pedreria. Escot de cor i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit de núvia estil línia A de tul i blonda pedreria. Escot de cor i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia estil línia A de tul i blonda pedreria. Escot i esquena V. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit de núvia estil línia A de tul i blonda pedreria. Escot i esquena V. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot rodó amb màniga llarga de tul i pedreria i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot rodó amb màniga llarga de tul i pedreria i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit i sobrefaldilla de núvia estil clàssic de blonda i pedreria. Escot deep-plunge efecte il·lusió amb esquena tancada de blonda. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit i sobrefaldilla de núvia estil clàssic de blonda i pedreria. Escot deep-plunge efecte il·lusió amb esquena tancada de blonda. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Col·lecció ROSA CLARA 2020. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot deep-plunge i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot deep-plunge i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia estil princesa de blonda. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb adorn de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Vestit de núvia estil princesa de blonda. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb adorn de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Col·lecció ROSA CLARA 2020. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia estil princesa curt de blonda i pedreria. Escot rodó i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit de núvia estil princesa curt de blonda i pedreria. Escot rodó i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot de cor amb mànigues de tul i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot de cor amb mànigues de tul i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit de núvia estil línia A de blonda i pedreria. Escot i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA 2020.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita