L’eterna seducció d’una esquena descoberta

Cada vegada són més les núvies que aposten per convertir l’esquena descoberta en la protagonista del seu vestit de núvia. Un look inesperat que trenca amb la imatge de la núvia tradicional i que, sovint, serveix per donar un aire diferent i seductor a vestits amb la part davantera coberta. Si vols que el teu vestit combini la sensualitat i l’elegància, l’esquena descoberta és un recurs que sempre funciona i que, a més, afavoreix la majoria de siluetes.


Vestit de núvia d'estil fluid de tall princesa, fet amb tul suau, crepè i cintura de blonda i pedreria. Model ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil fluid de tall princesa, fet amb tul suau, crepè i cintura de blonda i pedreria. Model ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia romàntic, de tall princesa, de crepè elàstic, amb cos de blonda i pedreria; d'escot deep-plunge amb acabat d'ona, esquena llàgrima i màniga llarga de blonda i pedreria. Model Rosa Clará Boheme de somni elaborat amb crepè elàstic combinat amb blonda i pedreria. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia romàntic, de tall princesa, de crepè elàstic, amb cos de blonda i pedreria; d'escot deep-plunge amb acabat d'ona, esquena llàgrima i màniga llarga de blonda i pedreria. Model Rosa Clará Boheme de somni elaborat amb crepè elàstic combinat amb blonda i pedreria. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil vintage de tall sirena de tul brodat; amb escot deep-plunge i esquena amb tirants encreuats i detall d'aplicació. Model ROSA_CLARÁ Gatsby únic. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil vintage de tall sirena de tul brodat; amb escot deep-plunge i esquena amb tirants encreuats i detall d'aplicació. Model ROSA_CLARÁ Gatsby únic. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil clàssic de tall evasé, confeccionat íntegrament amb muss combinada amb aplicacions de guipur. Look ROSA_CLARÁ Soft amb escot i esquena en V amb detall de botons. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil clàssic de tall evasé, confeccionat íntegrament amb muss combinada amb aplicacions de guipur. Look ROSA_CLARÁ Soft amb escot i esquena en V amb detall de botons. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia romàntic i estil princesa amb cos en crepè amb faixí creuat i faldilla en tul suau; escot deep-plunge, esquena escotada i tirants. Model ROSA_CLARÁ_COUTURE d'alta costura. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Vestit de núvia romàntic i estil princesa amb cos en crepè amb faixí creuat i faldilla en tul suau; escot deep-plunge, esquena escotada i tirants. Model ROSA_CLARÁ_COUTURE d'alta costura. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, fet amb tul suau i blonda. Look ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena quadrada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, fet amb tul suau i blonda. Look ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena quadrada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia de tall evasé, confeccionat amb un delicat teixit de chantilly enriquit amb pedreria; amb escot i esquena en V amb detall de botons, conjuntat amb llaços de tul i plomes a les espatlles. Outfit ROSA_CLARÁ Gatsby de somni. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia de tall evasé, confeccionat amb un delicat teixit de chantilly enriquit amb pedreria; amb escot i esquena en V amb detall de botons, conjuntat amb llaços de tul i plomes a les espatlles. Outfit ROSA_CLARÁ Gatsby de somni. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil sexi de tall recte, confeccionat amb crepè elàstic combinat amb blonda i pedreria amb estructura de cotilla amb push-up. Look ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena quadrada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil sexi de tall recte, confeccionat amb crepè elàstic combinat amb blonda i pedreria amb estructura de cotilla amb push-up. Look ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena quadrada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia modern i de tall recte en crepè alisa; escot V amb nus-drapejat al davanter, esquena oberta i màniga llarga. Amb obertura al davanter. Vestit de ROSA_CLARÁ_COUTURE de tendència. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Vestit de núvia modern i de tall recte en crepè alisa; escot V amb nus-drapejat al davanter, esquena oberta i màniga llarga. Amb obertura al davanter. Vestit de ROSA_CLARÁ_COUTURE de tendència. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, confeccionat amb tul, blonda i pedreria amb màniga llarga. Look ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena en V. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, confeccionat amb tul, blonda i pedreria amb màniga llarga. Look ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena en V. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil vintage de tall recte, confeccionat íntegrament amb tul brodat amb pedreria; d'escot deep-plunge i esquena oberta amb escot rodó conjuntat amb tirants de pedreria i botons de perla. Vestit ROSA_CLARÁ Gatsby exclusiu. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil vintage de tall recte, confeccionat íntegrament amb tul brodat amb pedreria; d'escot deep-plunge i esquena oberta amb escot rodó conjuntat amb tirants de pedreria i botons de perla. Vestit ROSA_CLARÁ Gatsby exclusiu. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil barroc de tall princesa, confeccionat amb tul amb aplicacions de pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb estructura de cotilla amb push-up, escot paraula d'honor i esquena descoberta amb efecte il·lusió conjuntat amb mànigues desmuntables. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil barroc de tall princesa, confeccionat amb tul amb aplicacions de pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb estructura de cotilla amb push-up, escot paraula d'honor i esquena descoberta amb efecte il·lusió conjuntat amb mànigues desmuntables. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia elegant de tall evasé, fet amb crepè elàstic sense mànigues. Look Rosa Clará amb escot quadrat i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia elegant de tall evasé, fet amb crepè elàstic sense mànigues. Look Rosa Clará amb escot quadrat i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia romàntic de tall sirena, de guipur, que inclou mànigues fluides del mateix teixit; d'estructura de cotilla amb push-up i escot de cor, esquena botonada i màniga fluida. Outfit ROSA_CLARÁ Boheme exclusiu elaborat amb guipur. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia romàntic de tall sirena, de guipur, que inclou mànigues fluides del mateix teixit; d'estructura de cotilla amb push-up i escot de cor, esquena botonada i màniga fluida. Outfit ROSA_CLARÁ Boheme exclusiu elaborat amb guipur. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia romàntic de línia A, de tul, i faldilla amb transparències; d'escot deep-plunge i esquena en V amb detall de botons de perla i llaços de tul que combina amb plomes a les espatlles. Look ROSA_CLARÁ Gatsby de somni confeccionat amb tul enriquit amb pedreria. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia romàntic de línia A, de tul, i faldilla amb transparències; d'escot deep-plunge i esquena en V amb detall de botons de perla i llaços de tul que combina amb plomes a les espatlles. Look ROSA_CLARÁ Gatsby de somni confeccionat amb tul enriquit amb pedreria. ROSA_CLARÁ.
Col·lecció  2022. Col·lecció  2022.
ROSA_CLARÁ. ROSA_CLARÁ.
Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2022. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2022.
Vestit de núvia d'estil senzill de tall evasé, confeccionat amb crepè elàstic, blonda i pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb escot quadrat i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil senzill de tall evasé, confeccionat amb crepè elàstic, blonda i pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb escot quadrat i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia bohemi, de mussolina de seda, especial pel seu cos prisat i faldilla amb obertura al davant; d'escot deep-plunge, esquena i laterals en V i llaç a la cintura. Look ROSA_CLARÁ Boheme de somni íntegrament de mussolina de seda i detalls de puntes de blonda. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia bohemi, de mussolina de seda, especial pel seu cos prisat i faldilla amb obertura al davant; d'escot deep-plunge, esquena i laterals en V i llaç a la cintura. Look ROSA_CLARÁ Boheme de somni íntegrament de mussolina de seda i detalls de puntes de blonda. ROSA_CLARÁ.

UMA

Col·lecció  2022. Col·lecció  2022.
Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2022. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2022.
Vestit de núvia d'estil romàntic de línia A confeccionat amb tul amb aplicacions de pedreria i faldilla enriquida amb capa de glitter i obertura lateral. Model ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena descoberta. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil romàntic de línia A confeccionat amb tul amb aplicacions de pedreria i faldilla enriquida amb capa de glitter i obertura lateral. Model ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena descoberta. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia elegant de tall evasé, fet amb crepè elàstic amb màniga llarga i detall de blonda. Look ROSA_CLARÁ amb escot en V i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia elegant de tall evasé, fet amb crepè elàstic amb màniga llarga i detall de blonda. Look ROSA_CLARÁ amb escot en V i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit pantaló de núvia fluid de tall recte, de crepè suau; d'escot en V, esquena amb obertura i detall de punta de blonda i màniga ratpenat. Look ROSA_CLARÁ Boheme únic íntegrament de crepè suau. ROSA_CLARÁ. Vestit pantaló de núvia fluid de tall recte, de crepè suau; d'escot en V, esquena amb obertura i detall de punta de blonda i màniga ratpenat. Look ROSA_CLARÁ Boheme únic íntegrament de crepè suau. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil vintage de tall sirena, de tul brodat amb adorns de pedreria; amb escot deep-plunge, esquena encreuada amb aplicació i detall de plomes a les espatlles. Vestit Rosa Clara Gatsby de somni. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil vintage de tall sirena, de tul brodat amb adorns de pedreria; amb escot deep-plunge, esquena encreuada amb aplicació i detall de plomes a les espatlles. Vestit Rosa Clara Gatsby de somni. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia juvenil de tall evasé fet de tul plumetis amb aplicacions de blonda i transparències. Vestit ROSA_CLARÁ amb escot hàlter i esquena amb obertura. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia juvenil de tall evasé fet de tul plumetis amb aplicacions de blonda i transparències. Vestit ROSA_CLARÁ amb escot hàlter i esquena amb obertura. ROSA_CLARÁ.
Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2022. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2022.
Vestit de núvia de dues peces, elegant i línia A en crepè, amb cua extraïble en crepè, especial pels acabats d'ondes; amb escot barca, esquena amb obertura i màniga llarga. Conjunt de Rosa Clara Couture delicat. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Vestit de núvia de dues peces, elegant i línia A en crepè, amb cua extraïble en crepè, especial pels acabats d'ondes; amb escot barca, esquena amb obertura i màniga llarga. Conjunt de Rosa Clara Couture delicat. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Vestit de núvia d'estil sexi de tall sirena, confeccionat amb blonda, tul i pedreria als tirants i les cises. Model ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil sexi de tall sirena, confeccionat amb blonda, tul i pedreria als tirants i les cises. Model ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia bohemi, de mussolina de seda, especial pel seu cos prisat; d'escot deep-plunge, esquena escotada i laterals de blonda. Look ROSA_CLARÁ Boheme exclusiu elaborat amb mussolina de seda i blonda. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia bohemi, de mussolina de seda, especial pel seu cos prisat; d'escot deep-plunge, esquena escotada i laterals de blonda. Look ROSA_CLARÁ Boheme exclusiu elaborat amb mussolina de seda i blonda. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil vintage de tall sirena, confeccionat íntegrament amb tul brodat combinat amb volants de tul llis a la faldilla; amb escot deep-plunge i esquena descoberta, amb llaços de tul i plomes a les espatlles. Look ROSA_CLARÁ exclusiu. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil vintage de tall sirena, confeccionat íntegrament amb tul brodat combinat amb volants de tul llis a la faldilla; amb escot deep-plunge i esquena descoberta, amb llaços de tul i plomes a les espatlles. Look ROSA_CLARÁ exclusiu. ROSA_CLARÁ.
Col·lecció  2022. Col·lecció  2022.
Vestit de núvia senzill i fluid de tall recte, confeccionat amb muss i brodat de pedreria. Look ROSA_CLARÁ Soft amb escot barca i esquena en V de blonda i pedreria. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia senzill i fluid de tall recte, confeccionat amb muss i brodat de pedreria. Look ROSA_CLARÁ Soft amb escot barca i esquena en V de blonda i pedreria. ROSA_CLARÁ.
Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2022. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2022.
Vestit de núvia d'estil sexi de tall sirena, confeccionat amb crepè elàstic combinat amb blonda i pedreria i cua de trèvol. Model ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil sexi de tall sirena, confeccionat amb crepè elàstic combinat amb blonda i pedreria i cua de trèvol. Model ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil vintage de línia A, de georgette, amb faldilla oberta; d'escot quadrat i esquena descoberta amb botons de perla i detall de plomes a les espatlles. Outfit ROSA_CLARÁ Gatsby de somni. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil vintage de línia A, de georgette, amb faldilla oberta; d'escot quadrat i esquena descoberta amb botons de perla i detall de plomes a les espatlles. Outfit ROSA_CLARÁ Gatsby de somni. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia sexi de línia A de tul amb transparències. Outfit ROSA_CLARÁ Soft amb escot i esquena en V amb aplicacions de blonda i efecte il·lusió. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia sexi de línia A de tul amb transparències. Outfit ROSA_CLARÁ Soft amb escot i esquena en V amb aplicacions de blonda i efecte il·lusió. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia fluid d'estil romàntic, de muss, amb faldilla amb obertura al davant; amb escot paraula d'honor i delicat detall de pedreria, esquena de blonda amb botons perla i màniga bollada de tul i pedreria. Outfit ROSA_CLARÁ Boeheme delicat confeccionat amb muss, combinat amb blonda. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia fluid d'estil romàntic, de muss, amb faldilla amb obertura al davant; amb escot paraula d'honor i delicat detall de pedreria, esquena de blonda amb botons perla i màniga bollada de tul i pedreria. Outfit ROSA_CLARÁ Boeheme delicat confeccionat amb muss, combinat amb blonda. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia sexi de tall sirena, de blonda enriquida amb aplicacions de pedreria a l'escot, la cisa i la cintura; amb escot de cor i esquena descoberta, conjuntat amb mànigues desmuntables. Model ROSA_CLARÁ Gatsby exclusiu. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia sexi de tall sirena, de blonda enriquida amb aplicacions de pedreria a l'escot, la cisa i la cintura; amb escot de cor i esquena descoberta, conjuntat amb mànigues desmuntables. Model ROSA_CLARÁ Gatsby exclusiu. ROSA_CLARÁ.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita