Vestit de núvia a tal recte de guipur i encaix de pedreria i escot tipus cor, en color natural Vestit de núvia a tal recte de guipur i encaix de pedreria i escot tipus cor, en color natural
Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria amb escot barca, de color perla i natural. Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria amb escot barca, de color perla i natural.

ADA

Vestit de núvia tall sirena de blonda, amb escot en V, de color nude i natural. Vestit de núvia tall sirena de blonda, amb escot en V, de color nude i natural.
Vestit de núvia estil clàssic en mikado i pedreria, amb escot a l’esquena i adorn de pedreria. Vestit de núvia estil clàssic en mikado i pedreria, amb escot a l’esquena i adorn de pedreria.
Vestit de núvia princesa amb cos de paraula d'honor brodat amb pedreria, i faldilla de tul amb gran volum de tall a cintura,  color natural. Vestit de núvia princesa amb cos de paraula d'honor brodat amb pedreria, i faldilla de tul amb gran volum de tall a cintura,  color natural.
Vestit de núvia estil clàssic en capri, amb escot paraula d’honor, esquena escotada i sobrefaldilla extraïble. Vestit de núvia estil clàssic en capri, amb escot paraula d’honor, esquena escotada i sobrefaldilla extraïble.
Vestit de núvia sirena amb encaix i pedreria amb escot tipus cor, color natural Vestit de núvia sirena amb encaix i pedreria amb escot tipus cor, color natural
Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria, amb escot i esquena en V, de color natural i nude. Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria, amb escot i esquena en V, de color natural i nude.
Vestit de núvia tall sirena en otomà i blonda amb esquena escotada i transparències. Vestit de núvia tall sirena en otomà i blonda amb esquena escotada i transparències.
Vestit de núvia estil clàssic de blonda pedreria i organza, amb màniga llarga i escot il·lusió d’esquena en V amb transparències. Vestit de núvia estil clàssic de blonda pedreria i organza, amb màniga llarga i escot il·lusió d’esquena en V amb transparències.
Vestit de núvia tall sirena en guipur i blonda, pedreria amb escot en V. Vestit de núvia tall sirena en guipur i blonda, pedreria amb escot en V.
Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria i tul, amb escot de cor i faldilla de gran volum. Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria i tul, amb escot de cor i faldilla de gran volum.
Vestit de núvia tall sirena en mikado i blonda pedreria amb transparències i llaç a la cintura. Vestit de núvia tall sirena en mikado i blonda pedreria amb transparències i llaç a la cintura.
Vestit de núvia tall sirena en cloqué i esquena escotada. Vestit de núvia tall sirena en cloqué i esquena escotada.
Vestit de núvia estil clàssic en cloqué, amb escot barca i esquena escotada. Vestit de núvia estil clàssic en cloqué, amb escot barca i esquena escotada.
Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria, amb escot en V i esquena oberta, de color perla i natural. Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria, amb escot en V i esquena oberta, de color perla i natural.
Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria i tul amb escot de cor amb volants. Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria i tul amb escot de cor amb volants.
Vestit de núvia sirena amb encaix, escot amb forma de pic i esquena joia amb pedreria frost, color nude i natural. Vestit de núvia sirena amb encaix, escot amb forma de pic i esquena joia amb pedreria frost, color nude i natural.
Vestit de núvia clàssic de costura de vainicas, coll barca i esquena pronunciada amb tall a maluc alt, color natural. Vestit de núvia clàssic de costura de vainicas, coll barca i esquena pronunciada amb tall a maluc alt, color natural.
Vestit de núvia de tul suau amb faldilla de mocadors, tall a cintura i detalls de pedreria als tirants i a la cintura, en color natural i blanc Vestit de núvia de tul suau amb faldilla de mocadors, tall a cintura i detalls de pedreria als tirants i a la cintura, en color natural i blanc
Vestit de núvia estil clàssic en capri i blonda pedreria, amb escot barca i esquena quadrada. Vestit de núvia estil clàssic en capri i blonda pedreria, amb escot barca i esquena quadrada.
Vestit de núvia estil clàssic en otomà i blonda pedreria, amb escot en V i esquena escotada amb adorn de pedreria. Vestit de núvia estil clàssic en otomà i blonda pedreria, amb escot en V i esquena escotada amb adorn de pedreria.
Vestit de núvia clàssic de costura en raso duquessa amb escot barca i esquena brodada amb encaix i pedreria, color marfil/nude Vestit de núvia clàssic de costura en raso duquessa amb escot barca i esquena brodada amb encaix i pedreria, color marfil/nude
Vestit de núvia tall sirena en guipur i pedreria, amb escot de cor, de color nude i natural. Vestit de núvia tall sirena en guipur i pedreria, amb escot de cor, de color nude i natural.
Vestit de núvia estil clàssic en otomà amb esquena escotada de llacets. Vestit de núvia estil clàssic en otomà amb esquena escotada de llacets.
Vestit de núvia estil clàssic en cloqué, amb escot paraula d’honor i esquena escotada. Vestit de núvia estil clàssic en cloqué, amb escot paraula d’honor i esquena escotada.
Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria i tul suau amb màniga llarga, escot il·lusió i esquena tancada. Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria i tul suau amb màniga llarga, escot il·lusió i esquena tancada.
Vestit de núvia estil princesa de blonda i pedreria, escot il·lusió amb esquena tancada, de color rosé i natural. Vestit de núvia estil princesa de blonda i pedreria, escot il·lusió amb esquena tancada, de color rosé i natural.
Vestit de núvia tall sirena de blonda amb màniga llarga i escot barca, de color nude i natural. Vestit de núvia tall sirena de blonda amb màniga llarga i escot barca, de color nude i natural.
Vestit de núvia estil clàssic en ras i blonda pedreria amb esquena de pedreria. Vestit de núvia estil clàssic en ras i blonda pedreria amb esquena de pedreria.
Vestit de núvia tall sirena de crepe i blonda pedreria amb escot de cor i esquena escotada. Vestit de núvia tall sirena de crepe i blonda pedreria amb escot de cor i esquena escotada.
Vestit de núvia estil clàssic en otomà i blonda pedreria, amb escot il·lusió, esquena escotada i llaç a la cintura. Vestit de núvia estil clàssic en otomà i blonda pedreria, amb escot il·lusió, esquena escotada i llaç a la cintura.
Vestit de núvia estil princesa curt de blonda i pedreria amb màniga llarga, escot il·lusió i esquena tancada. Vestit de núvia estil princesa curt de blonda i pedreria amb màniga llarga, escot il·lusió i esquena tancada.
Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria i tul, amb escot de cor amb transparències i faldilla volum, de color natural/nude. Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria i tul, amb escot de cor amb transparències i faldilla volum, de color natural/nude.
Vestit de núvia estil princesa en tul i brodat pedreria, amb escot paraula d’honor i faldilla amb volum. Vestit de núvia estil princesa en tul i brodat pedreria, amb escot paraula d’honor i faldilla amb volum.
Vestit de núvia tall sirena de blonda i tul, amb escot paraula d’honor. Vestit de núvia tall sirena de blonda i tul, amb escot paraula d’honor.
Vestit de núvia tall sirena en guipur, amb escot de cor, de color perla. Vestit de núvia tall sirena en guipur, amb escot de cor, de color perla.
Vestit de núvia tall sirena en guipur i blonda amb escot sota les espatlles i esquena escotada de color perla i natural. Vestit de núvia tall sirena en guipur i blonda amb escot sota les espatlles i esquena escotada de color perla i natural.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita