Vestit de núvia estil evasé de blonda i georgette de màniga llarga, amb escot barca, esquena en V i transparències. Vestit de núvia estil evasé de blonda i georgette de màniga llarga, amb escot barca, esquena en V i transparències.
Vestit de núvia de crepe amb esquena de blonda, de color natural. Vestit de núvia de crepe amb esquena de blonda, de color natural.
Vestit de núvia de tall recte de crepe amb escot barca i esquena joia de pedreria frost molt pronunciada, de color marfil. Disponible en color natural. Vestit de núvia de tall recte de crepe amb escot barca i esquena joia de pedreria frost molt pronunciada, de color marfil. Disponible en color natural.
Vestit de núvia lleuger de crepe amb esquena joia de pedreria, de color natural. Vestit de núvia lleuger de crepe amb esquena joia de pedreria, de color natural.
Vestit de núvia de tall recte de crepe amb escot barca i esquena joia papallona de pedreria frost, de color natural o marfil. Vestit de núvia de tall recte de crepe amb escot barca i esquena joia papallona de pedreria frost, de color natural o marfil.
Vestit de núvia de tall recte en georgette de màniga llarga i escot barca, amb adorn de pedreria. Vestit de núvia de tall recte en georgette de màniga llarga i escot barca, amb adorn de pedreria.
Vestit de núvia estil boho de blonda i tul plumetis, amb escot envoltant i aplicacions de blonda. Vestit de núvia estil boho de blonda i tul plumetis, amb escot envoltant i aplicacions de blonda.
Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria i tul de màniga llarga, amb escot barca, esquena en V amb transparències i faldilla de gran volum en color natural/nude. Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria i tul de màniga llarga, amb escot barca, esquena en V amb transparències i faldilla de gran volum en color natural/nude.
Vestit de núvia clàssic de costura, cos de guipur de cotó mat i faldilla d'organza llaurada de seda, tall a maluc i faldilla de plecs, de color marfil. Vestit de núvia clàssic de costura, cos de guipur de cotó mat i faldilla d'organza llaurada de seda, tall a maluc i faldilla de plecs, de color marfil.
Vestit de núvia de tall recte en crepe i tul amb màniga llarga, escot barca amb transparències i aplicacions de guipur. Vestit de núvia de tall recte en crepe i tul amb màniga llarga, escot barca amb transparències i aplicacions de guipur.
Vestit de núvia estil evasé de blonda pedreria i gasa seda de màniga llarga, amb escot en V profund i esquena escotada. Vestit de núvia estil evasé de blonda pedreria i gasa seda de màniga llarga, amb escot en V profund i esquena escotada.
Vestit de núvia de tall recte en crepe de màniga llarga, amb escot barca, adorn de pedreria i obertura davantera. Vestit de núvia de tall recte en crepe de màniga llarga, amb escot barca, adorn de pedreria i obertura davantera.
Vestit de núvia estil boho de blonda pedreria i voile, amb escot hàlter i transparències, en color natural/nude. Vestit de núvia estil boho de blonda pedreria i voile, amb escot hàlter i transparències, en color natural/nude.
Vestit de núvia de tall recte en crepe de màniga curta amb escot de cor i obertura davantera. Vestit de núvia de tall recte en crepe de màniga curta amb escot de cor i obertura davantera.
Vestit de núvia estil línia A en jacquard, amb esquena escotada i butxaques. Vestit de núvia estil línia A en jacquard, amb esquena escotada i butxaques.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita