Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria, amb escot de cor i esquena de blonda. Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria, amb escot de cor i esquena de blonda.
Vestit de núvia boho tres peces en georgette i blonda pedreria amb body bandeau. Vestit de núvia boho tres peces en georgette i blonda pedreria amb body bandeau.
Vestit de núvia boho tres peces en tul de cotó i blonda pedreria amb body bandeau. Vestit de núvia boho tres peces en tul de cotó i blonda pedreria amb body bandeau.
Vestit de núvia estil boho en gasa de seda, d’escot en V amb adorn de pedreria. Vestit de núvia estil boho en gasa de seda, d’escot en V amb adorn de pedreria.
Vestit de núvia tall sirena en crepe amb flors de cristall brodades. Vestit de núvia tall sirena en crepe amb flors de cristall brodades.
Vestit de núvia lleuger de mussolina de seda, escot de pic i esquena joia de pedreria frost, de color natural. Vestit de núvia lleuger de mussolina de seda, escot de pic i esquena joia de pedreria frost, de color natural.
Vestit de núvia lleuger amb funda de pedreria i gasa de seda, cos en brusa; de color natural/plata i marfil. Vestit de núvia lleuger amb funda de pedreria i gasa de seda, cos en brusa; de color natural/plata i marfil.
Vestit de núvia estil línia A en tul i blonda pedreria. Vestit de núvia estil línia A en tul i blonda pedreria.
Vestit de núvia lleuger, cos en brusa de pedreria, de color natural. Vestit de núvia lleuger, cos en brusa de pedreria, de color natural.

UGO

Vestit de núvia tall sirena en pedreria amb escot hàlter. Vestit de núvia tall sirena en pedreria amb escot hàlter.
Vestit de núvia boho tres peces en crepe i pedreria amb body bandeau. Vestit de núvia boho tres peces en crepe i pedreria amb body bandeau.

LEA

Vestit de núvia de tall recte de crep amb escot de pic i màniga caiguda, amb obertura frontal, color natural Vestit de núvia de tall recte de crep amb escot de pic i màniga caiguda, amb obertura frontal, color natural
Vestit de núvia tall sirena en crepe amb escot a l’esquena. Vestit de núvia tall sirena en crepe amb escot a l’esquena.
Vestit de núvia tall sirena en pedreria amb cos en brusa. Vestit de núvia tall sirena en pedreria amb cos en brusa.
Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot a l’esquena. Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot a l’esquena.
Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot de cor. Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot de cor.
Vestit de núvia estil boho en mussolina de seda, amb escot de cor i obertura davantera. Vestit de núvia estil boho en mussolina de seda, amb escot de cor i obertura davantera.
Vestit de núvia boho tres peces en mussolina de seda i guipur amb body bandeau. Vestit de núvia boho tres peces en mussolina de seda i guipur amb body bandeau.

LEO

Vestit de núvia tall sirena en crepe de màniga llarga i escot barca amb flors de cristall brodades. Vestit de núvia tall sirena en crepe de màniga llarga i escot barca amb flors de cristall brodades.

LAN


Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita