Avanç col·lecció 2020

Creating memories

La dissenyadora proposa recuperar la màxima sofisticació en moda nupcial. Sense abandonar el fidel compromís amb la feminitat, els vestits de núvia Rosa Clará 2020 fan realitat els somnis de les dones actuals. Amb línies depurades, delicats acabats i detalls d’alta costura tan únics com exclusius, els estilismes que componen les col·leccions Rosa Clará Couture, Rosa Clará y Rosa Clará Soft són sensuals, eteris i minuciosos.

col·leccions de núvia

vestits de núvia Rosa Clará Couture 2020

Col·lecció Rosa Clará Couture

Amb la nova col·lecció d’alta costura, el luxe elegant s’actualitza: s’introdueixen nous teixits i patrons per tal de presentar peces amb esperit avantguardista i molt estil.

Vestits de núvia Rosa Clará

Col·lecció Rosa Clará

Sofisticació, estil clàssic, elegància i qualitat. Les referències que integren la col·lecció de vestits de núvia Rosa Clará representen l’estil més intrínsec de la firma des dels seus inicis fins avui. Siluetes netes, vestits princesa, dissenys de tall sirena, looks amb blonda...

vestits de núvia Rosa Clará Soft 2020

Col·lecció Rosa Clará Soft

Com és habitual, la línia de vestits de núvia Rosa Clará Soft es presenta plena de feminitat i sensualitat. De la mà de caigudes de tul, llaçades, blondes i brodats de pedreria, les referències nupcials Soft són romàntiques per excel·lència, i a la vegada són suggeridores pels seus talls i escots predominants.

Col·lecció Rosa Clará Boheme

Rosa Clará equilibra a la perfecció la tradició nupcial amb el disseny de tendència en la seva línia de vestits de núvia Boheme. Els models de la col·lecció bohèmia distingiran les núvies d’esperit lliure que decideixin segellar el seu amor vestides amb un estilisme de qualitat fidel a la seva identitat.


Els afavoridors vestits de núvia tall sirena es reinventen amb un plus de volum evasé i s’adapten a les corbes de la dona com una segona pell. Els tradicionals vestits de núvia princesa amb efectes 3D llueixen sobris i estructurats a la vegada. D’altra banda, els vestits de núvia línia A amb faldilles de capes de tul o gasa aporten vaporositat i moviment, sense renunciar a la distinció.

Destaca la introducció de nous teixits com el ras de seda i un modern cloqué, que aporten aires nous al look més clàssic. Els vestits de núvia amb blonda, puntes i passamaneria posen en evidencia l’excepcional treball de tècnica i artesania a cada puntada. Els dissenys de línies suaus s’enriqueixen amb blondes florals i tuls plumeti, que aporten un toc de delicadesa.

Sens dubte, aquelles núvies que esdevinguin #RosaClaraRealBrides destacaran sense necessitat de coronar les seves apostes amb pentinats excessivament elaborats, maxi rams de núvia o altres complements cridaners. S’ha de tenir en compte la importància del total look, així com la de triar els accessoris de núvia que aconsegueixin una millor harmonia. Serà un encert si l’outfit és el principal protagonista, atès que brillarà per si mateix amb la seva selecta essència.