Col·lecció 2020

Creating memories

La dissenyadora proposa recuperar la màxima sofisticació en moda nupcial. Sense abandonar el fidel compromís amb la feminitat, els vestits de núvia Rosa Clará 2020 fan realitat els somnis de les dones actuals. Amb línies depurades, delicats acabats i detalls d’alta costura tan únics com exclusius, els estilismes que componen les col·leccions Rosa Clará Couture, Rosa Clará y Rosa Clará Soft són sensuals, eteris i minuciosos.

col·leccions de núvia


Els afavoridors vestits de núvia tall sirena es reinventen amb un plus de volum evasé i s’adapten a les corbes de la dona com una segona pell. Els tradicionals vestits de núvia princesa amb efectes 3D llueixen sobris i estructurats a la vegada. D’altra banda, els vestits de núvia línia A amb faldilles de capes de tul o gasa aporten vaporositat i moviment, sense renunciar a la distinció.

Destaca la introducció de nous teixits com el ras de seda i un modern cloqué, que aporten aires nous al look més clàssic. Els vestits de núvia amb blonda, puntes i passamaneria posen en evidencia l’excepcional treball de tècnica i artesania a cada puntada. Els dissenys de línies suaus s’enriqueixen amb blondes florals i tuls plumeti, que aporten un toc de delicadesa.

Sens dubte, aquelles núvies que esdevinguin #RosaClaraRealBrides destacaran sense necessitat de coronar les seves apostes amb pentinats excessivament elaborats, maxi rams de núvia o altres complements cridaners. S’ha de tenir en compte la importància del total look, així com la de triar els accessoris de núvia que aconsegueixin una millor harmonia. Serà un encert si l’outfit és el principal protagonista, atès que brillarà per si mateix amb la seva selecta essència.