Vestit de núvia de tall sirena de crep i pedreria. Escot en V y flors de cristall a l'esquena. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Vestit de núvia de tall sirena de crep i pedreria. Escot en V y flors de cristall a l'esquena. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Vestit de núvia tall recte de blonda i pedreria a l’escot i a la faldilla de mussolina de seda. Escot deep-plunge amb caiguda de mussolina i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Vestit de núvia tall recte de blonda i pedreria a l’escot i a la faldilla de mussolina de seda. Escot deep-plunge amb caiguda de mussolina i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Vestit de núvia estil línia A de tul plumeti i blonda pedreria. Escot barca i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Vestit de núvia estil línia A de tul plumeti i blonda pedreria. Escot barca i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.

RED

Vestit de núvia estil línia A de tul i blonda pedreria. Escot barca i esquena escotada amb tirants. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Vestit de núvia estil línia A de tul i blonda pedreria. Escot barca i esquena escotada amb tirants. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Vestit de núvia estil línia A de tul plumeti i blonda pedreria. Escot deep-plunge i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Vestit de núvia estil línia A de tul plumeti i blonda pedreria. Escot deep-plunge i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Vestit de núvia estil línia A de tul i blonda pedreria. Escot deep-plunge amb caigudes de tul i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Vestit de núvia estil línia A de tul i blonda pedreria. Escot deep-plunge amb caigudes de tul i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Vestit de núvia d'estil línia A de blonda, tul i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Vestit de núvia d'estil línia A de blonda, tul i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Vestit de núvia estil línia A de tul amb malla elàstica i blonda pedreria. Escot deep-plunge amb caigudes de tul i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Vestit de núvia estil línia A de tul amb malla elàstica i blonda pedreria. Escot deep-plunge amb caigudes de tul i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Vestit de núvia tall sirena de blonda. Escot de cor amb tirants de pedreria, esquena de tirants creuats. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Vestit de núvia tall sirena de blonda. Escot de cor amb tirants de pedreria, esquena de tirants creuats. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Vestit de núvia estil línia A de pell d’àngel, blonda i pedreria. Escot de cor i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Vestit de núvia estil línia A de pell d’àngel, blonda i pedreria. Escot de cor i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.

Els vestits de núvia línia A i evasé, amb vaporoses faldilles de tul i cossos amb blondes, juguen amb un look eteri. Els vestits confeccionats amb gasa, mussolina de seda i altres teixits nobles lleugers seran un somni per a les núvies que busquen un look per presumir de moviment a cada pas. No obstant això, aquelles que desitgen realçar les formes del seu cos sucumbiran als vestits de núvia sirena i podran escollir entre delicats vestits de núvia amb blonda i motius florals o looks sense floritures que, allunyant-se de l’exuberància, esdevenen únics per la seva categòrica elegància.

Entre els models Soft destaquen els vestits de núvia amb escot en V i deep-plunge, que realcen el bust, així com els suggeridors vestits de núvia amb esquena descoberta, que reserven l’espectacularitat per a la part posterior amb pronunciats escots de pic i cowl.

L’afany de la mà creativa per fondre la seducció amb la bellesa femenina es reflecteix als dissenys que integren sublims caigudes de tul i llaços a les espatlles que són pur romanticisme, així com blondes de fi xantillí o guipur, entre d’altres. Els outfits nupcials amb brodats de pedres envidrades són l’alternativa sofisticada per a les núvies que volen brillar com mai en el seu gran dia.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita