Col·lecció 2021

Les col·leccions de vestits de núvia 2021 Rosa Clará celebren el 25è aniversari de la marca nupcial amb un fabulós retrobament amb l'essència de la firma. De nou, Rosa Clará Couture, Rosa Clará, Rosa Clará Soft i Rosa Clará Boheme presenten vestits de núvia -dissenyats i confeccionats amb cura i delicadesa al taller de la casa- que fan realitat el somni de milers de núvies de tot el món.

COL·LECCIONS DE NÚVIA

Rosa Clará 2018

Rosa Clará dresses the most sensual and sophisticated brides around the world. Find your dream wedding dress and become a #rosaclarabride Discover the collections:https://goo.gl/VQHLgL

La bellesa de la simplicitat a més dels teixits de qualitat excepcional i el luxe contemporani defineixen tots els models proposats en cada una de les col·leccions Rosa Clará 2021.

Vestits de núvia Rosa Clará Couture 2021

L'arquitectura moderna inspira la col·lecció d'alta costura de la firma, que dona forma a vestits de línies netes amb trets de singularitat, creats amb gèneres i materials de la més alta qualitat; així com a vestits de núvia de màniga llarga i màniga curta amb altes dosis de dolçor i romanticisme o outfits més sofisticats, però sempre encertats: imponents vestits de núvia de tall princesa.

Vestits de núvia Rosa Clará 2021

Per la seva banda, la línia Rosa Clará es manté fidel al segell minimalista de la marca, amb un punt renovat de seducció que es plasma en vestits de núvia senzills -que realcen la figura de les dones que els vesteixen gràcies a folres modeladors-, en vestits de núvia de tall sirena amb meravelloses espatlles joia o amb efectes tattoo lace, i en detalls de tendència, com les plomes, o d'altres més delicats com les puntes.

Vestits de núvia Rosa Clará Soft

Soft 2021 és una col·lecció d'inclinació etèria, però no per això deixa de ser suggeridora. Les blondes cobren especial preeminència: entre els vestits de núvia amb blonda es descobreixen looks que conjunten cossos treballats amb faldilles vaporoses, i dissenys que inclouen obertures inesperades, que deixen entreveure la transparència de teles com el xantillí.

Vestits de núvia Rosa Clará Boheme

Per a les amants de l'artesania i la naturalitat, Rosa Clará Boheme és l'alternativa perfecta. La col·lecció 2021 de vestits de núvia boho chic disposa d'exclusius vestits d'un aire tan bohemi com luxós; un estil infundat i únic, conjugat a la perfecció per la dissenyadora.

Les #RosaClaraRealBrides lluiran impecables de cap a peus enfundant-se el seu vestit de núvia fetitxe de la col·lecció nupcial 2021, i combinant-lo amb els accessoris de núvia que sintonitzin millor amb la seva aposta per consolidar el seu amor amb la unió del matrimoni!