L'estil orgànic defineix la segona col·lecció de vestits de núvia Rosa Clará Boheme. Artesania, fluïdesa i romanticisme!


Vestit i sobrecua de núvia estil línia A de georgette i blonda amb escot barca, esquena en V amb blonda i màniga curta de blonda. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit i sobrecua de núvia estil línia A de georgette i blonda amb escot barca, esquena en V amb blonda i màniga curta de blonda. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit i sobrecua de núvia estil línia A de georgette i blonda amb escot en V i esquena tancada amb botons i tul plumeti. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit i sobrecua de núvia estil línia A de georgette i blonda amb escot en V i esquena tancada amb botons i tul plumeti. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia estil línia A de pell d’àngel i blonda amb escot en V i esquena oberta amb màniga llarga estil brusa . Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia estil línia A de pell d’àngel i blonda amb escot en V i esquena oberta amb màniga llarga estil brusa . Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit i sobrecua de núvia estil línia A de georgette i blonda amb pedreria. Escot en V amb obertura a l’esquena i màniga llarga estil brusa i blonda pedreria al puny. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit i sobrecua de núvia estil línia A de georgette i blonda amb pedreria. Escot en V amb obertura a l’esquena i màniga llarga estil brusa i blonda pedreria al puny. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia de mussolina i blonda, escot i esquena en V amb obertura a la faldilla amb chantilly i caigudes de mussolina en espatlles. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia de mussolina i blonda, escot i esquena en V amb obertura a la faldilla amb chantilly i caigudes de mussolina en espatlles. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria en escot i cisa amb escot exterior hàlter i interior cor esquena escotada i caigudes a l’esquena. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria en escot i cisa amb escot exterior hàlter i interior cor esquena escotada i caigudes a l’esquena. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia estil línia A de tul plumeti amb escot en V i esquena escotada amb aplicacions de blonda a la faldilla. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia estil línia A de tul plumeti amb escot en V i esquena escotada amb aplicacions de blonda a la faldilla. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot deep-plunge i esquena escotada. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot deep-plunge i esquena escotada. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia estil línia A de crepè elàstic, blonda i pedreria en cos, escot i cinturilla. Escot barca i esquena escotada amb màniga estil brusa de georgette amb blonda i pedreria. Amb cua desmuntable de georgette. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia estil línia A de crepè elàstic, blonda i pedreria en cos, escot i cinturilla. Escot barca i esquena escotada amb màniga estil brusa de georgette amb blonda i pedreria. Amb cua desmuntable de georgette. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia estil línia A de tul i blonda amb escot deep-plunge i esquena escotada amb màniga 3/4 de tul plumeti. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia estil línia A de tul i blonda amb escot deep-plunge i esquena escotada amb màniga 3/4 de tul plumeti. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia tall recte de blonda amb escot asimètric i màniga 3/4. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia tall recte de blonda amb escot asimètric i màniga 3/4. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia estil línia A de tul plumeti blonda i pedreria en cos amb escot deep-plunge i esquena escotada amb mànigues 3/4. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia estil línia A de tul plumeti blonda i pedreria en cos amb escot deep-plunge i esquena escotada amb mànigues 3/4. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia tall recte de pell d’àngel i blonda amb pedreria en escot cisa i cintura. Escot i esquena en V. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia tall recte de pell d’àngel i blonda amb pedreria en escot cisa i cintura. Escot i esquena en V. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia estil línia A de georgette i blonda amb caigudes curtes en espatlles, escot i esquena en V. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia estil línia A de georgette i blonda amb caigudes curtes en espatlles, escot i esquena en V. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit i sobrecua de núvia estil línia A de georgette i blonda en cos, amb escot rodó i esquena de blonda i màniga ranglan estil brusa. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit i sobrecua de núvia estil línia A de georgette i blonda en cos, amb escot rodó i esquena de blonda i màniga ranglan estil brusa. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia estil línia A de mussolina amb blonda en cintura, escot i cises. Esquena en V amb caigudes de mussolina en espatlles. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia estil línia A de mussolina amb blonda en cintura, escot i cises. Esquena en V amb caigudes de mussolina en espatlles. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia estil línia A de tul plumeti i blonda amb escot i esquena en V de tirants. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia estil línia A de tul plumeti i blonda amb escot i esquena en V de tirants. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit i sobrecua de núvia de tall recte de mussolina i blonda amb pedreria en escot i cintura, amb escot en V i esquena tancada amb tul plumeti. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit i sobrecua de núvia de tall recte de mussolina i blonda amb pedreria en escot i cintura, amb escot en V i esquena tancada amb tul plumeti. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia estil línia A de tul plumeti i blonda amb escot i esquena en V amb aplicacions de blonda a la faldilla. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia estil línia A de tul plumeti i blonda amb escot i esquena en V amb aplicacions de blonda a la faldilla. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia estil línia A de crepè elàstic i blonda, escot barca i esquena amb obertura a l’esquena i mànigues 3/4. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia estil línia A de crepè elàstic i blonda, escot barca i esquena amb obertura a l’esquena i mànigues 3/4. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia estil línia A de tul plumeti amb blonda i pedreria en cos, amb escot paraula d’honor. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia estil línia A de tul plumeti amb blonda i pedreria en cos, amb escot paraula d’honor. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia estil línia A de pell d’àngel i blonda pedreria amb escot hàlter i escot cor interior i esquena de tul amb aplicacions. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia estil línia A de pell d’àngel i blonda pedreria amb escot hàlter i escot cor interior i esquena de tul amb aplicacions. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia tall recte de blonda amb escot barca exterior i escot cor interior amb esquena escotada i mànigues 3/4. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia tall recte de blonda amb escot barca exterior i escot cor interior amb esquena escotada i mànigues 3/4. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot en V i esquena amb obertura i mànigues 3/4. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot en V i esquena amb obertura i mànigues 3/4. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit i sobrecua de núvia estil línia A de crepè elàstic i blonda amb escot en V i esquena tancada amb aplicacions de blonda i màniga 3/4 acabat amb volants tul plumeti. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit i sobrecua de núvia estil línia A de crepè elàstic i blonda amb escot en V i esquena tancada amb aplicacions de blonda i màniga 3/4 acabat amb volants tul plumeti. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot en V amb obertura triangular a l’esquena. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot en V amb obertura triangular a l’esquena. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia estil línia A de tul plumeti amb escot tancat i escot cor interior amb esquena tancada tul plumeti i màniga curta. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia estil línia A de tul plumeti amb escot tancat i escot cor interior amb esquena tancada tul plumeti i màniga curta. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia línia A de blonda amb escot en V i esquena escotada sense mànigues. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia línia A de blonda amb escot en V i esquena escotada sense mànigues. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit i sobrecua de núvia estil línia A de georgette i blonda amb escot tancat, esquena en V i màniga llarga amb transparències. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit i sobrecua de núvia estil línia A de georgette i blonda amb escot tancat, esquena en V i màniga llarga amb transparències. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia estil línia A de georgette i blonda amb escot i esquena en V. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia estil línia A de georgette i blonda amb escot i esquena en V. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit i sobrecua de núvia estil línia A de georgette i blonda amb escot barca i esquena amb obertura i màniga llarga. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit i sobrecua de núvia estil línia A de georgette i blonda amb escot barca i esquena amb obertura i màniga llarga. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit i sobrecua de núvia estil línia A de pell d’àngel amb blonda. Escot tancat amb esquena escotada i màniga llarga. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit i sobrecua de núvia estil línia A de pell d’àngel amb blonda. Escot tancat amb esquena escotada i màniga llarga. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia línia A de blonda amb escot en V i esquena escotada amb tirants i butxaques a la faldilla. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia línia A de blonda amb escot en V i esquena escotada amb tirants i butxaques a la faldilla. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Col·lecció ROSA CLARA 2020. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit de núvia estil boho tall línia A de blonda. Escot en V i esquena amb escot rodó. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit de núvia estil boho tall línia A de blonda. Escot en V i esquena amb escot rodó. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Col·lecció ROSA CLARA 2020. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Vestit i cua de núvia estil boho faldilla A de crepè elàstic. Escot deep-plunge amb màniga curta i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA 2020. Vestit i cua de núvia estil boho faldilla A de crepè elàstic. Escot deep-plunge amb màniga curta i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Col·lecció ROSA CLARA 2020. Col·lecció ROSA CLARA 2020.

Els looks fluids per excel·lència de la firma són els models Rosa Clará Boheme. Vestits de núvia boho chic amb detalls d'artesania que fan somiar les núvies que senten debilitat per les faldilles de capes vaporoses i la cura pels acabats de confecció, que representen els cossos de blonda provençal rematats amb puntes petit poe. Un estil boho i, alhora, luxós que fa evident la identitat de la marca en la seva versió més romàntica!

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita