La col·lecció de vestits de núvia Rosa Clará Couture 2021 plasma l'esperit de detall i alta costura en conjunts de somni per a les futures promeses.


Vestit de núvia estil princesa de crepè i faldilla de tul plumeti. Escot de pic i esquena il·lusió de tul plumeti. Amb màniga curta i faixí amb transparències de guipur. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de crepè i faldilla de tul plumeti. Escot de pic i esquena il·lusió de tul plumeti. Amb màniga curta i faixí amb transparències de guipur. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil clàssic de costura d’amalfi. Escot rodó, esquena escotada i cises quadrades. Amb plecs des del maluc, amb butxaques i llaç d’adornament a l’esquena. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil clàssic de costura d’amalfi. Escot rodó, esquena escotada i cises quadrades. Amb plecs des del maluc, amb butxaques i llaç d’adornament a l’esquena. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de tul plumeti flocat i guipur a la cintura, de dues peces. Escot barca i màniga llarga poeta amb volants. Vestit interior de georgette amb escot i esquena de pic, i amb tirants. Amb guipur a la cintura i adornaments de calat. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de tul plumeti flocat i guipur a la cintura, de dues peces. Escot barca i màniga llarga poeta amb volants. Vestit interior de georgette amb escot i esquena de pic, i amb tirants. Amb guipur a la cintura i adornaments de calat. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de georgette. Escot de pic, esquena tancada amb transparències i màniga llarga amb adornaments de puntes. Amb cos estil brusa, faldilla amb plecs davanters i adornament de pedreria a la cintura. Amb cua extraïble de georgette amb adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de georgette. Escot de pic, esquena tancada amb transparències i màniga llarga amb adornaments de puntes. Amb cos estil brusa, faldilla amb plecs davanters i adornament de pedreria a la cintura. Amb cua extraïble de georgette amb adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de crepè i tul plumeti. Escot barca, esquena escotada en V i màniga llarga de tul flocat. Amb adornament de pedreria i guipur a la cintura i les mànigues. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de crepè i tul plumeti. Escot barca, esquena escotada en V i màniga llarga de tul flocat. Amb adornament de pedreria i guipur a la cintura i les mànigues. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de crepè. Escot de pic, esquena escotada i mànigues amb volants. Amb adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de crepè. Escot de pic, esquena escotada i mànigues amb volants. Amb adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de georgette i blonda. Escot de pic, esquena tancada i màniga globus curta. Amb adornament de blonda lineal amb pedreria a la cintura i als punys, i sense pedreria a l’escot i la faldilla. Amb obertura davantera a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de georgette i blonda. Escot de pic, esquena tancada i màniga globus curta. Amb adornament de blonda lineal amb pedreria a la cintura i als punys, i sense pedreria a l’escot i la faldilla. Amb obertura davantera a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de crepè i pedreria. Suau escot barca, esquena escotada i màniga curta. Amb brodat joia a l’esquena, les mànigues i la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de crepè i pedreria. Suau escot barca, esquena escotada i màniga curta. Amb brodat joia a l’esquena, les mànigues i la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de tul flocat. Escot hàlter i esquena escotada amb tirants creuats. Amb faldilla de volants i adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de tul flocat. Escot hàlter i esquena escotada amb tirants creuats. Amb faldilla de volants i adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de blonda pedreria i voile pell d’àngel. Escot deep-plunge, esquena il·lusió i màniga francesa de tul flocat. Amb adornament de pedreria i puntes a la cintura i mànigues. Amb cua extraïble de voile pell d’àngel. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de blonda pedreria i voile pell d’àngel. Escot deep-plunge, esquena il·lusió i màniga francesa de tul flocat. Amb adornament de pedreria i puntes a la cintura i mànigues. Amb cua extraïble de voile pell d’àngel. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de georgette i guipur a l’esquena i les mànigues. Cos estil brusa, escot barca, esquena escotada i màniga curta. Amb adornaments de calat i guipur a la cintura i als laterals de la faldilla. Amb cua extraïble. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de georgette i guipur a l’esquena i les mànigues. Cos estil brusa, escot barca, esquena escotada i màniga curta. Amb adornaments de calat i guipur a la cintura i als laterals de la faldilla. Amb cua extraïble. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de ras de cotó i tul prisat. Cos paraula d’honor. Amb faldilla maxivolum de tres volants. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de ras de cotó i tul prisat. Cos paraula d’honor. Amb faldilla maxivolum de tres volants. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de blonda rebrodé i voile pell d’àngel. Escot profund, esquena il·lusió i màniga curta. Amb adornament de blonda lineal amb pedreria i guipur a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de blonda rebrodé i voile pell d’àngel. Escot profund, esquena il·lusió i màniga curta. Amb adornament de blonda lineal amb pedreria i guipur a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de georgette. Suau escot barca, esquena escotada adornada amb microguipur i màniga llarga estil brusa. Amb plecs a la part davantera de la faldilla i al faixí, i amb adornaments de calat. Amb cua extraïble de georgette. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de georgette. Suau escot barca, esquena escotada adornada amb microguipur i màniga llarga estil brusa. Amb plecs a la part davantera de la faldilla i al faixí, i amb adornaments de calat. Amb cua extraïble de georgette. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de georgette i guipur. Escot en V, esquena il·lusió amb tul plumeti i màniga llarga amb punys de guipur. Amb obertura davantera a la faldilla, adornaments de calat i faixí a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de georgette i guipur. Escot en V, esquena il·lusió amb tul plumeti i màniga llarga amb punys de guipur. Amb obertura davantera a la faldilla, adornaments de calat i faixí a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de crepè i blonda rebrodé. Escot suau barca, esquena escotada i màniga curta. Amb faixí d’adornament de blonda lineal amb pedreria i cua extraïble. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de crepè i blonda rebrodé. Escot suau barca, esquena escotada i màniga curta. Amb faixí d’adornament de blonda lineal amb pedreria i cua extraïble. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil clàssic de costura d’amalfi. Escot barca i esquena en V amb acabat d’ondes. Amb butxaques i faixí amb ondes a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil clàssic de costura d’amalfi. Escot barca i esquena en V amb acabat d’ondes. Amb butxaques i faixí amb ondes a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de blonda amb pedreria i faldilla de tul llis i plumeti. Escot profund i esquena escotada. Amb faldilla de volants i adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de blonda amb pedreria i faldilla de tul llis i plumeti. Escot profund i esquena escotada. Amb faldilla de volants i adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de blonda i tul plumeti. Escot rodó, esquena escotada i màniga llarga poeta amb volants als punys. Amb faixí a la cintura de blonda lineal amb pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de blonda i tul plumeti. Escot rodó, esquena escotada i màniga llarga poeta amb volants als punys. Amb faixí a la cintura de blonda lineal amb pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de crepè. Escot de pic, esquena escotada i tirants. Amb acabats d’ondes al faixí i als escots, i cua extraïble amb adornaments d’ondes al contorn. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de crepè. Escot de pic, esquena escotada i tirants. Amb acabats d’ondes al faixí i als escots, i cua extraïble amb adornaments d’ondes al contorn. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de georgette. Escot i esquena en V, màniga llarga estil brusa i faldilla amb obertura. Amb decoració de tira brodada de pedreria a la cintura, la faldilla i les mànigues, i adornaments de calats. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de georgette. Escot i esquena en V, màniga llarga estil brusa i faldilla amb obertura. Amb decoració de tira brodada de pedreria a la cintura, la faldilla i les mànigues, i adornaments de calats. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de blonda rebrodé i tul plumeti. Escot barca i màniga francesa. Amb adornament de pedreria als punys i la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de blonda rebrodé i tul plumeti. Escot barca i màniga francesa. Amb adornament de pedreria als punys i la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de crepè i blonda de pedreria a la cintura, de tres peces. Escot de pic, esquena escotada i tirants. Brusa de voile pell d’àngel amb màniga capa, punys de blonda pedreria i amb esquena adornada de blonda. Amb adornaments de calat i cua extraïble de voile pell d’àngel amb adornament de blonda pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de crepè i blonda de pedreria a la cintura, de tres peces. Escot de pic, esquena escotada i tirants. Brusa de voile pell d’àngel amb màniga capa, punys de blonda pedreria i amb esquena adornada de blonda. Amb adornaments de calat i cua extraïble de voile pell d’àngel amb adornament de blonda pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de blonda rebrodé i tul plumeti. Escot deep-plunge, esquena il·lusió i màniga llarga poeta de tul flocat. Amb adornament de blonda lineal amb pedreria a la cintura i les mànigues. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de blonda rebrodé i tul plumeti. Escot deep-plunge, esquena il·lusió i màniga llarga poeta de tul flocat. Amb adornament de blonda lineal amb pedreria a la cintura i les mànigues. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de georgette i abric de blonda. Escot de pic, esquena escotada, tirants i adornament de pedreria a la cintura. Amb abric amb escot de pic, màniga francesa i botons. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de georgette i abric de blonda. Escot de pic, esquena escotada, tirants i adornament de pedreria a la cintura. Amb abric amb escot de pic, màniga francesa i botons. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de blonda amb pedreria i crepè. Escot en V sobre les espatlles, esquena tancada i màniga llarga. Amb adornament de blonda lineal amb pedreria a la cintura i als punys. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de blonda amb pedreria i crepè. Escot en V sobre les espatlles, esquena tancada i màniga llarga. Amb adornament de blonda lineal amb pedreria a la cintura i als punys. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de blonda rebrodé i crepè. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb cinturó de pedreria i cua extraïble de georgette Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de blonda rebrodé i crepè. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb cinturó de pedreria i cua extraïble de georgette Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de blonda pedreria i voile pell d’àngel. Escot barca, esquena tancada i màniga francesa. Amb adornament de puntes als punys i l’escot. Amb cua extraïble de voile pell d’àngel i blonda pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de blonda pedreria i voile pell d’àngel. Escot barca, esquena tancada i màniga francesa. Amb adornament de puntes als punys i l’escot. Amb cua extraïble de voile pell d’àngel i blonda pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia clàssic de costura de tall recte de brocat iris amb seda. Escot profund, esquena escotada i tirants. Amb sobrefaldilla i pèplum de brocat iris amb seda i llaç d’adornament a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia clàssic de costura de tall recte de brocat iris amb seda. Escot profund, esquena escotada i tirants. Amb sobrefaldilla i pèplum de brocat iris amb seda i llaç d’adornament a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia clàssic de costura de blonda rebrodé i ras milano. Escot profund, esquena il·lusió i màniga curta. Amb adornament de blonda lineal amb pedreria, guipur a la cintura i llaç a l’esquena. Amb butxaques. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia clàssic de costura de blonda rebrodé i ras milano. Escot profund, esquena il·lusió i màniga curta. Amb adornament de blonda lineal amb pedreria, guipur a la cintura i llaç a l’esquena. Amb butxaques. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil clàssic de costura de ras reial i guipur. Escot en V, esquena il·lusió de tul plumeti i màniga curta ranglan. Amb butxaques, faixí amb transparències a la cintura i llaç d’adornament a l’esquena. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil clàssic de costura de ras reial i guipur. Escot en V, esquena il·lusió de tul plumeti i màniga curta ranglan. Amb butxaques, faixí amb transparències a la cintura i llaç d’adornament a l’esquena. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia clàssic de costura de blonda amb pedreria i amalfi. Escot barca, esquena escotada quadrada, màniga francesa de tul flocat amb adornament de pedreria i guipur als punys. Amb cinturó de pedreria i butxaques. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia clàssic de costura de blonda amb pedreria i amalfi. Escot barca, esquena escotada quadrada, màniga francesa de tul flocat amb adornament de pedreria i guipur als punys. Amb cinturó de pedreria i butxaques. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de mussolina de seda i guipur a la cintura, de tres peces. Escot profund, esquena en V i màniga llarga poeta de tul flocat. Faldilla amb obertura davantera i interior de tul plumeti flocat de piquets grans. Amb folre desmuntable de crepè i culot de punt. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de mussolina de seda i guipur a la cintura, de tres peces. Escot profund, esquena en V i màniga llarga poeta de tul flocat. Faldilla amb obertura davantera i interior de tul plumeti flocat de piquets grans. Amb folre desmuntable de crepè i culot de punt. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de crepè, tul plumeti i brodat joia. Escot barca i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de crepè, tul plumeti i brodat joia. Escot barca i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de blonda rebrodé i tul plumeti. Espatlles al descobert i màniga llarga poeta amb volant al puny. Amb faixí a la cintura de blonda lineal amb pedreria i transparències. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de blonda rebrodé i tul plumeti. Espatlles al descobert i màniga llarga poeta amb volant al puny. Amb faixí a la cintura de blonda lineal amb pedreria i transparències. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de tul flocat i faldilla de tul plumeti. Escot en V i esquena escotada amb acabats d’ondes i màniga llarga poeta. Amb adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de tul flocat i faldilla de tul plumeti. Escot en V i esquena escotada amb acabats d’ondes i màniga llarga poeta. Amb adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de blonda pedreria i voile pell d’àngel. Escot rodó, esquena il·lusió i màniga llarga poeta de tul flocat. Amb adornament de guipur i tira de pedreria a la cintura i les mànigues. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de blonda pedreria i voile pell d’àngel. Escot rodó, esquena il·lusió i màniga llarga poeta de tul flocat. Amb adornament de guipur i tira de pedreria a la cintura i les mànigues. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de guipur i georgette. Escot quadrat, esquena il·lusió de tul plumeti i màniga llarga estil brusa. Amb obertura davantera a la faldilla, adornaments de blonda rebrodé lineal i calats. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de guipur i georgette. Escot quadrat, esquena il·lusió de tul plumeti i màniga llarga estil brusa. Amb obertura davantera a la faldilla, adornaments de blonda rebrodé lineal i calats. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de tul flocat i faldilla de tul plumeti. Escot paraula d’honor. Amb adornament de guipur a la cintura. Amb jaqueta de tul flocat de màniga llarga poeta. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de tul flocat i faldilla de tul plumeti. Escot paraula d’honor. Amb adornament de guipur a la cintura. Amb jaqueta de tul flocat de màniga llarga poeta. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.

Fotografiada a l'icònic pavelló alemany de Barcelona Mies van der Rohe, Rosa Clará Couture 2021 comparteix amb l'edifici la senzillesa de les línies i la importància dels materials com a element expressiu. El "menys és més" i el "new romantic" són les tendències predominants de l'aposta nupcial d'aquesta col·lecció, l'any que la firma compleix vint-i-cinc anys des de la seva creació.

Menys és més

Entre les referències haute couture destaquen teixits excepcionals com el setí de seda, el nou teixit pell d'àngel, el crepè, el georgette, el cloqué italià i el tul plumetis flocat, que donen forma des dels vestits de núvia de tall princesa fins als models amb la mateixa confecció impecable, amb un aire minimalista inconfusible: vestits de núvia senzills pel tall -rectes, de línia A, sirena...-, per l'absència de floritures i ornaments o pels últims retocs subtils. Puresa Rosa Clará!

La visió arquitectònica es manifesta de la manera més sofisticada en un dels dissenys més especials de la col·lecció: un outfit que apunta a convertir-se en una icona de la història de la firma; de cos de setí mat de cotó combinat amb una espectacular faldilla de volants de tul prisat.

New romantic

Aportant dolçor i romanticisme, les mànigues marquen la diferència una vegada més i guanyen encara més protagonisme. Es descobreixen vestits de núvia de màniga llarga amb punys de volants amb ondes de microbrodat, mànigues bollades amb punys de puntes o de tul amb micropedreries.

Rosa Clará Couture 2021 és, sens dubte, una proposta inoblidable per a núvies que aprecien la màxima qualitat i el disseny en moda per a núvies!

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita