La col·lecció de vestits de núvia Rosa Clará Couture 2021 plasma l'esperit de detall i alta costura en conjunts de somni per a les futures promeses.


Vestit de núvia lleuger de georgette i blonda. Escot de pic, esquena tancada i màniga globus curta. Amb adornament de blonda lineal amb pedreria a la cintura i als punys, i sense pedreria a l’escot i la faldilla. Amb obertura davantera a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de georgette i blonda. Escot de pic, esquena tancada i màniga globus curta. Amb adornament de blonda lineal amb pedreria a la cintura i als punys, i sense pedreria a l’escot i la faldilla. Amb obertura davantera a la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de crepè i pedreria. Suau escot barca, esquena escotada i màniga curta. Amb brodat joia a l’esquena, les mànigues i la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de crepè i pedreria. Suau escot barca, esquena escotada i màniga curta. Amb brodat joia a l’esquena, les mànigues i la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de blonda pedreria i voile pell d’àngel. Escot deep-plunge, esquena il·lusió i màniga francesa de tul flocat. Amb adornament de pedreria i puntes a la cintura i mànigues. Amb cua extraïble de voile pell d’àngel. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de blonda pedreria i voile pell d’àngel. Escot deep-plunge, esquena il·lusió i màniga francesa de tul flocat. Amb adornament de pedreria i puntes a la cintura i mànigues. Amb cua extraïble de voile pell d’àngel. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil clàssic de costura d’amalfi. Escot barca i esquena en V amb acabat d’ondes. Amb butxaques i faixí amb ondes a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil clàssic de costura d’amalfi. Escot barca i esquena en V amb acabat d’ondes. Amb butxaques i faixí amb ondes a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de blonda amb pedreria i faldilla de tul llis i plumeti. Escot profund i esquena escotada. Amb faldilla de volants i adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de blonda amb pedreria i faldilla de tul llis i plumeti. Escot profund i esquena escotada. Amb faldilla de volants i adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de crepè. Escot de pic, esquena escotada i tirants. Amb acabats d’ondes al faixí i als escots, i cua extraïble amb adornaments d’ondes al contorn. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de crepè. Escot de pic, esquena escotada i tirants. Amb acabats d’ondes al faixí i als escots, i cua extraïble amb adornaments d’ondes al contorn. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de crepè i blonda de pedreria a la cintura, de tres peces. Escot de pic, esquena escotada i tirants. Brusa de voile pell d’àngel amb màniga capa, punys de blonda pedreria i amb esquena adornada de blonda. Amb adornaments de calat i cua extraïble de voile pell d’àngel amb adornament de blonda pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de crepè i blonda de pedreria a la cintura, de tres peces. Escot de pic, esquena escotada i tirants. Brusa de voile pell d’àngel amb màniga capa, punys de blonda pedreria i amb esquena adornada de blonda. Amb adornaments de calat i cua extraïble de voile pell d’àngel amb adornament de blonda pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de blonda rebrodé i crepè. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb cinturó de pedreria i cua extraïble de georgette Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de blonda rebrodé i crepè. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb cinturó de pedreria i cua extraïble de georgette Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia clàssic de costura de tall recte de brocat iris amb seda. Escot profund, esquena escotada i tirants. Amb sobrefaldilla i pèplum de brocat iris amb seda i llaç d’adornament a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia clàssic de costura de tall recte de brocat iris amb seda. Escot profund, esquena escotada i tirants. Amb sobrefaldilla i pèplum de brocat iris amb seda i llaç d’adornament a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia clàssic de costura de blonda amb pedreria i amalfi. Escot barca, esquena escotada quadrada, màniga francesa de tul flocat amb adornament de pedreria i guipur als punys. Amb cinturó de pedreria i butxaques. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia clàssic de costura de blonda amb pedreria i amalfi. Escot barca, esquena escotada quadrada, màniga francesa de tul flocat amb adornament de pedreria i guipur als punys. Amb cinturó de pedreria i butxaques. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de blonda pedreria i voile pell d’àngel. Escot rodó, esquena il·lusió i màniga llarga poeta de tul flocat. Amb adornament de guipur i tira de pedreria a la cintura i les mànigues. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de blonda pedreria i voile pell d’àngel. Escot rodó, esquena il·lusió i màniga llarga poeta de tul flocat. Amb adornament de guipur i tira de pedreria a la cintura i les mànigues. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil clàssic de costura línia A d’amalfi i pedreria. Escot rodó i esquena en V amb brodat joia. Amb butxaques i cua extraïble d’amalfi. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil clàssic de costura línia A d’amalfi i pedreria. Escot rodó i esquena en V amb brodat joia. Amb butxaques i cua extraïble d’amalfi. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria i tul plumeti. Escot deep-plunge, esquena escotada en V i tirants. Amb adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria i tul plumeti. Escot deep-plunge, esquena escotada en V i tirants. Amb adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia clàssic línia A de blonda pedreria i amalfi. Escot profund i esquena en V escotada. Amb adornament de blonda lineal amb pedreria a la cintura i cua extraïble d’amalfi. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia clàssic línia A de blonda pedreria i amalfi. Escot profund i esquena en V escotada. Amb adornament de blonda lineal amb pedreria a la cintura i cua extraïble d’amalfi. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de blonda amb pedreria i crepè. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb faldilla de plecs amb obertura davantera, i amb llaços d’adornament a l’espatlla. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de blonda amb pedreria i crepè. Escot deep-plunge i esquena escotada. Amb faldilla de plecs amb obertura davantera, i amb llaços d’adornament a l’espatlla. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia lleuger de crepè i blonda. Escot rodó, esquena escotada de V i màniga globus curta. Amb transparències de blonda als laterals, faixí de blonda lineal amb pedreria a la cintura i adornament de puntes a l’escot. Amb cua extraïble de georgette fi i blonda lineal amb pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia lleuger de crepè i blonda. Escot rodó, esquena escotada de V i màniga globus curta. Amb transparències de blonda als laterals, faixí de blonda lineal amb pedreria a la cintura i adornament de puntes a l’escot. Amb cua extraïble de georgette fi i blonda lineal amb pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia tall sirena de blonda amb cos de blonda amb pedreria. Amb escot profund i esquena escotada en V. Amb cua extraïble de tul plumeti amb adornament de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia tall sirena de blonda amb cos de blonda amb pedreria. Amb escot profund i esquena escotada en V. Amb cua extraïble de tul plumeti amb adornament de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.

Fotografiada a l'icònic pavelló alemany de Barcelona Mies van der Rohe, Rosa Clará Couture 2021 comparteix amb l'edifici la senzillesa de les línies i la importància dels materials com a element expressiu. El "menys és més" i el "new romantic" són les tendències predominants de l'aposta nupcial d'aquesta col·lecció, l'any que la firma compleix vint-i-cinc anys des de la seva creació.

Menys és més

Entre les referències haute couture destaquen teixits excepcionals com el setí de seda, el nou teixit pell d'àngel, el crepè, el georgette, el cloqué italià i el tul plumetis flocat, que donen forma des dels vestits de núvia de tall princesa fins als models amb la mateixa confecció impecable, amb un aire minimalista inconfusible: vestits de núvia senzills pel tall -rectes, de línia A, sirena...-, per l'absència de floritures i ornaments o pels últims retocs subtils. Puresa Rosa Clará!

La visió arquitectònica es manifesta de la manera més sofisticada en un dels dissenys més especials de la col·lecció: un outfit que apunta a convertir-se en una icona de la història de la firma; de cos de setí mat de cotó combinat amb una espectacular faldilla de volants de tul prisat.

New romantic

Aportant dolçor i romanticisme, les mànigues marquen la diferència una vegada més i guanyen encara més protagonisme. Es descobreixen vestits de núvia de màniga llarga amb punys de volants amb ondes de microbrodat, mànigues bollades amb punys de puntes o de tul amb micropedreries.

Rosa Clará Couture 2021 és, sens dubte, una proposta inoblidable per a núvies que aprecien la màxima qualitat i el disseny en moda per a núvies!

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita