Rosa Clará Soft 2021 es decanta per l'estil eteri sense deixar al marge la sensualitat.


Vestit de núvia tall recte de blonda, cos de blonda i pedreria, tirants amb pedreria i llaçades de tul. Esquena descoberta de blonda i pedreria. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia tall recte de blonda, cos de blonda i pedreria, tirants amb pedreria i llaçades de tul. Esquena descoberta de blonda i pedreria. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Vestit de núvia tall evasé de tul plumeti. Escot en V de blonda i pedreria i esquena escotada de blonda i pedreria. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia tall evasé de tul plumeti. Escot en V de blonda i pedreria i esquena escotada de blonda i pedreria. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Vestit de núvia estil lleuger de tul plumeti i blonda. Escot barca de blonda i pedreria i esquena escotada amb tirants creuats de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia estil lleuger de tul plumeti i blonda. Escot barca de blonda i pedreria i esquena escotada amb tirants creuats de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Vestit de núvia estil lleuger de mussolina. Escot en V, caigudes de llaç en tirants, blonda en cinturó i escot i esquena amb tirants de blonda. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia estil lleuger de mussolina. Escot en V, caigudes de llaç en tirants, blonda en cinturó i escot i esquena amb tirants de blonda. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Vestit de núvia estil línia A de blonda. Escot en V de blonda i pedreria, tirants de pedreria, esquena escotada i faldilla de blonda i plomes. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia estil línia A de blonda. Escot en V de blonda i pedreria, tirants de pedreria, esquena escotada i faldilla de blonda i plomes. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Vestit de núvia tall evasé de gasa. Escot en V sobre escot cor de blonda i pedreria. Esquena escotada de blonda i pedreria. Faldilla amb obertura lateral a la capa exterior de la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia tall evasé de gasa. Escot en V sobre escot cor de blonda i pedreria. Esquena escotada de blonda i pedreria. Faldilla amb obertura lateral a la capa exterior de la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Vestit de núvia estil lleuger de tul plumeti. Escot hàlter de blonda i pedreria, tirants de pedreria, esquena oberta de blonda i pedreria. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia estil lleuger de tul plumeti. Escot hàlter de blonda i pedreria, tirants de pedreria, esquena oberta de blonda i pedreria. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Vestit de núvia tall recte de blonda. Escot cor de paraula d’honor de blonda i pedreria, tirants extraïbles i esquena de tul amb botons. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia tall recte de blonda. Escot cor de paraula d’honor de blonda i pedreria, tirants extraïbles i esquena de tul amb botons. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Vestit de núvia tall recte de blonda. Escot en V, cinturó i tirants amb pedreria i esquena escotada. Llaçades en tirants de tul plumeti. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia tall recte de blonda. Escot en V, cinturó i tirants amb pedreria i esquena escotada. Llaçades en tirants de tul plumeti. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Vestit de núvia estil lleuger de tul plumeti. Escot barca sobre escot cor de blonda i pedreria i esquena escotada amb tirants de blonda i pedreria. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia estil lleuger de tul plumeti. Escot barca sobre escot cor de blonda i pedreria i esquena escotada amb tirants de blonda i pedreria. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Vestit de núvia estil lleuger de mussolina. Escot barca de blonda i pedreria, mànigues 3/4 sota l’espatlla i esquena de blonda i pedreria. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia estil lleuger de mussolina. Escot barca de blonda i pedreria, mànigues 3/4 sota l’espatlla i esquena de blonda i pedreria. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Vestit de núvia de tall evasé de mussolina. Escot en V de blonda i pedreria amb llaçades en tirants de mussolina. Esquena escotada de blonda i pedreria. Faldilla de mussolina amb obertura lateral a la capa exterior de la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia de tall evasé de mussolina. Escot en V de blonda i pedreria amb llaçades en tirants de mussolina. Esquena escotada de blonda i pedreria. Faldilla de mussolina amb obertura lateral a la capa exterior de la faldilla. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Vestit de núvia estil lleuger de tul plumeti. Escot Bardot de blonda i pedreria, tirants extraïbles de tul plumeti i esquena escotada de blonda i pedreria. Faldilla amb obertura lateral a la capa interna. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia estil lleuger de tul plumeti. Escot Bardot de blonda i pedreria, tirants extraïbles de tul plumeti i esquena escotada de blonda i pedreria. Faldilla amb obertura lateral a la capa interna. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Vestit de núvia tall evasé de gasa. Escot en V de blonda i pedreria amb volant a la cintura i esquena oberta de blonda i pedreria. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia tall evasé de gasa. Escot en V de blonda i pedreria amb volant a la cintura i esquena oberta de blonda i pedreria. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Vestit de núvia estil lleuger de tul plumeti. Escot en V de blonda i pedreria amb llaçades curtes de tul plumeti en tirants i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia estil lleuger de tul plumeti. Escot en V de blonda i pedreria amb llaçades curtes de tul plumeti en tirants i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria. Escot en V amb tirants de pedreria i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria. Escot en V amb tirants de pedreria i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Vestit de núvia estil línia A de tul plumeti i blonda pedreria. Escot hàlter i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Vestit de núvia estil línia A de tul plumeti i blonda pedreria. Escot hàlter i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Vestit de núvia de tall sirena de blonda i pedreria. Escot barca i esquena en V. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia de tall sirena de blonda i pedreria. Escot barca i esquena en V. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Vestit de núvia de tall sirena de blonda i pedreria. Escot deep-plunge i esquena en V. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Vestit de núvia de tall sirena de blonda i pedreria. Escot deep-plunge i esquena en V. Disponible en color natural/nude i natural. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Vestit de núvia estil sirena de blonda. Escot hàlter amb tira de pedreria en coll i cises, cinturó de pedreria i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia estil sirena de blonda. Escot hàlter amb tira de pedreria en coll i cises, cinturó de pedreria i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.

Fotografiats amb Aveiro (Portugal) com a teló de fons, els vestits de núvia Rosa Clará Soft 2021 llueixen tant sublims com sensuals. Els vestits de núvia senzills de mussolina de seda inclouen inesperades obertures que deixen entreveure la transparència del xantillí. Els vestits de núvia de blonda contraresten els treballs d'artesania de blondes amb faldilles vaporoses de gasa i tul. I el toc bohemi l'aporten els cossos de guipur i les faldilles amb puntes de blonda amb reminiscències naturals.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita