VESTITS DE NÚVIA 2022

La proposta de les col·leccions de vestits de núvia 2022 Rosa Clará conjuga l’estil minimalista i l’atenció als detalls més minuciosos amb la nova realitat dels casaments de caràcter íntim. Així, la firma aposta per l’evolució del clean look i presenta siluetes modernes i molt femenines, amb una gran varietat d’estils afins als gustos de les núvies d’arreu del món.


Rosa Clará Couture, Rosa Clará, Rosa Clará Soft, Rosa Clará Boheme i Rosa Clará Gatsby són les línies d’inspiració bridal de la dissenyadora Rosa Clará pensant en l’any 2022: versàtils i fidels a l’essència de la marca de vestits de núvia, que és tota una referència del sector nupcial a escala internacional.

Vestits de núvia Rosa Clará Couture 2022

La col·lecció de vestits de núvia Rosa Clará Couture 2022 sorprèn amb la seva proposta de multi look, en la qual els vestits de núvia de crepè elàstic es poden combinar amb diferents peces –com ara boleros, capes o sobrefaldilles– per aconseguir diferents conjunts amb un mateix estilisme; una opció ideal per a les núvies contemporànies.

Couture 2022 presenta des de vestits de núvia amb tirants fins a vestits de núvia de màniga llarga. Alta costura, personalitat i originalitat per a casaments d’estiu i primavera, o bé per a enllaços a la tardor o l’hivern.

Els vestits de núvia amb escot quadrat o els vestits de núvia de llarg midi o high low són també tendències que excel·leixen a Rosa Clará Couture 2022. També ho són els vestits de núvia tall princesa amb grans faldilles de tul il·lusió molt lleugeres, que es combinen amb elegants cossos amb acabats molt especials, com ara els treballs amb micropedreries o les blondes més selectes. Sens dubte, els models de la  primera línia de la casa enalteixen la delicada i fina artesania de l’atelier Rosa Clará.

Vestits de núvia Rosa Clará 2022

Per la seva part, els vestits de núvia de la col·lecció Rosa Clará 2022 es caracteritzen per la sensualitat i l’elegància. Les siluetes dels vestits nupcials s’ajusten al cos en pulcres conjunts de crepè, i els vestits de núvia tall sirena posen l’accent en la diferenciació amb delicats adornaments, atractives obertures en faldilles i blondes. Igualment, hi destaquen les faldilles voluminoses de les siluetes princesa per a les núvies més romàntiques, i els vestits de núvia de línia A que, juntament amb els models que presenten precioses sobrefaldilles, són idonis per a les núvies més modernes. Tots els conjunts són espectaculars!

Vestits de núvia Rosa Clará Soft 2022

Rosa Clará Soft 2022 és una aposta de moda nupcial etèria i delicada. Els vestits d’aquesta línia plasmen un disseny pur i un treball de costura impecable. Brillen amb força les aplicacions envidrades, les disposicions fantasioses i els vestits de núvia amb blonda al cos, alhora que teixits innovadors com el muss.

Vestits de núvia Rosa Clará Boheme 2022

L’exaltació del romanticisme arriba de la mà dels vestits de núvia boho chic de Rosa Clará  Boheme 2022. La reconeguda dissenyadora de vestits de núvia interpreta l’estil bohemi des de la seva perspectiva luxosa amb looks fluids i vestits de núvia senzills amb reminiscències naturals dolces i naturals a cada costura.

Vestits de núvia Rosa Clará Gatsby 2022

La joia de la col·lecció 2022 és Rosa Clará Gatsby: una nova línia de vestits de núvia amb pedreria que trasllada al món bridal la moda distingida dels anys 20. Sofisticació amb pedres envidrades, plomes i lluentons amb subtils tocs de color. Una autèntica fantasia en vestits de núvia de tall recte, així com els posteriors dels vestits de núvia amb esquena descoberta o amb tirants.

Sigues una núvia Rosa Clará! Vesteix un vestit de núvia 2022 i desprèn l’elegància i el luxe de la moda nupcial en el teu casament. Demana cita per conèixer de prop totes les línies i els seus increïbles dissenys.