Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot embolcallant i esquena en cotilla. La faldilla presenta una capa interior de tul brillant. Col·lecció MARTHA BLANC 2022. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot embolcallant i esquena en cotilla. La faldilla presenta una capa interior de tul brillant. Col·lecció MARTHA BLANC 2022.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot embolcallant i esquena en cotilla. Amb tirants fins de pedreria. Col·lecció MARTHA BLANC 2022. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot embolcallant i esquena en cotilla. Amb tirants fins de pedreria. Col·lecció MARTHA BLANC 2022.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot embolcallant i esquena en cotilla. Col·lecció MARTHA BLANC 2022. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot embolcallant i esquena en cotilla. Col·lecció MARTHA BLANC 2022.
Vestit de núvia d'estil princesa de tul blonda i pedreria. Escot barca i esquena en cotilla. Màniga 3/4 de tul plumeti blonda i pedreria. Col·lecció MARTHA BLANC 2022. Vestit de núvia d'estil princesa de tul blonda i pedreria. Escot barca i esquena en cotilla. Màniga 3/4 de tul plumeti blonda i pedreria. Col·lecció MARTHA BLANC 2022.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot embolcallant i esquena en cotilla. Col·lecció MARTHA BLANC 2022. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot embolcallant i esquena en cotilla. Col·lecció MARTHA BLANC 2022.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot en V i esquena cotilla. Col·lecció MARTHA BLANC 2022. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot en V i esquena cotilla. Col·lecció MARTHA BLANC 2022.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot cor i esquena en cotilla. Mànigues extraïbles de blonda i pedreria amb llaços d'organza. Col·lecció MARTHA BLANC 2022. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot cor i esquena en cotilla. Mànigues extraïbles de blonda i pedreria amb llaços d'organza. Col·lecció MARTHA BLANC 2022.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot cor i esquena en cotilla. Col·lecció MARTHA BLANC 2022. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot cor i esquena en cotilla. Col·lecció MARTHA BLANC 2022.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot embolcallant i esquena en cotilla. La faldilla presenta una capa interior de tul brillant. Col·lecció MARTHA BLANC 2022. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot embolcallant i esquena en cotilla. La faldilla presenta una capa interior de tul brillant. Col·lecció MARTHA BLANC 2022.
Vestit de núvia d’estil princesa de blonda i pedreria. Escot de cor i esquena amb cremallera. Col·lecció MARTHA BLANC 2022. Vestit de núvia d’estil princesa de blonda i pedreria. Escot de cor i esquena amb cremallera. Col·lecció MARTHA BLANC 2022.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot en V i esquena escotada amb tirants molt fins. Col·lecció MARTHA BLANC 2022. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot en V i esquena escotada amb tirants molt fins. Col·lecció MARTHA BLANC 2022.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot cor i esquena en cotilla. Amb mànigues extraïbles. Col·lecció MARTHA BLANC 2022. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot cor i esquena en cotilla. Amb mànigues extraïbles. Col·lecció MARTHA BLANC 2022.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot en V i esquena tancada amb botons i tul plumeti. Amb sobrefaldilla de blonda, pedreria i capa interior de tul plumeti. Col·lecció MARTHA BLANC 2022. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot en V i esquena tancada amb botons i tul plumeti. Amb sobrefaldilla de blonda, pedreria i capa interior de tul plumeti. Col·lecció MARTHA BLANC 2022.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot arrodonit i esquena en cotilla. La faldilla presenta una capa interior de tul plumeti. Col·lecció MARTHA BLANC 2022. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot arrodonit i esquena en cotilla. La faldilla presenta una capa interior de tul plumeti. Col·lecció MARTHA BLANC 2022.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria al cos. Escot embolcallant i esquena escotada. Amb sobrefaldilla de blonda i pedreria. Col·lecció MARTHA BLANC 2022. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria al cos. Escot embolcallant i esquena escotada. Amb sobrefaldilla de blonda i pedreria. Col·lecció MARTHA BLANC 2022.
Vestit de núvia d'estil princesa en pedreria i blonda. Escot en V i esquena tancada amb botons i tul plumeti. Amb sobrefaldilla de mikado i llaç al centre. Col·lecció MARTHA BLANC 2022. Vestit de núvia d'estil princesa en pedreria i blonda. Escot en V i esquena tancada amb botons i tul plumeti. Amb sobrefaldilla de mikado i llaç al centre. Col·lecció MARTHA BLANC 2022.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot cor i esquena en cotilla. Amb màniga llarga de tul plumeti i puny acabat en campana. Col·lecció MARTHA BLANC 2022. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot cor i esquena en cotilla. Amb màniga llarga de tul plumeti i puny acabat en campana. Col·lecció MARTHA BLANC 2022.
Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot barca i esquena en cotilla. Màniga llarga de blonda i pedreria. La faldilla presenta una capa interior de tul brillant. Col·lecció MARTHA BLANC 2022. Vestit de núvia d'estil princesa de blonda i pedreria. Escot barca i esquena en cotilla. Màniga llarga de blonda i pedreria. La faldilla presenta una capa interior de tul brillant. Col·lecció MARTHA BLANC 2022.
Col·lecció MARTHA BLANC 2021. Col·lecció MARTHA BLANC 2021.
Vestit de núvia princesa amb blonda i pedreria. Escot off-the-shoulder i esquena amb cotilla. Faldilla de gran volum. Col·lecció MARTHA BLANC 2022. Vestit de núvia princesa amb blonda i pedreria. Escot off-the-shoulder i esquena amb cotilla. Faldilla de gran volum. Col·lecció MARTHA BLANC 2022.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita