AVANÇ NOVA COL·LECCIÓ 2023

Les col·leccions de vestits de núvia 2023 de Rosa Clará reflecteixen l’evolució en moda nupcial. Fidel al seu estil minimalista i elegant, la dissenyadora lidera el nou paradigma fugint de l’ornamentació excessiva.


Amb el lema “Blooming love”, Rosa Clará Couture, Rosa Clará, Rosa Clará Gatsby, Rosa Clará Soft i Rosa Clará Boheme són les línies bridal de la firma per a les núvies 2023: col·leccions a les quals destaquen els looks de línies pures, així com la preferència per la confecció amb teixits llisos i els dissenys actuals que rejoveneixen a la núvia.

Vestits de núvia Rosa Clará Couture 2023

La col·lecció d’alta costura de la firma s’adreça a la dona contemporània. Rosa Clará Couture 2023 presenta vestits midi amb àpexs de singularitat, amb escots paraula d’honor que poden combinar-se amb delicats i innovadors colls embolcallants extraïbles o maneguins bollats; així, de la mà de la tendència multilook, la núvia pot lluir dos estilismes diferents tant a la cerimònia com a la festa del seu casament.

Per la seva part, els vestits de crepè de Couture, icònics de la firma, es modernitzen i adquireixen un aire més juvenil gràcies als estratègics talls cut-out a la cintura, les siluetes rectes, els drapejats en crepè alisa, els escots asimètrics o quadrats i les sensuals obertures de les faldilles. També poden lluir-se combinats amb sobrefaldilles del mateix teixit o de georgette, cosa que engrescarà a les núvies més actuals.

La inspiració hel·lènica també contribueix com a referència per dissenyar i confeccionar els vestits haute couture. Es reinterpreta amb vestits de mussolina de seda prisada a mà, totalment delicats, que s’actualitzen amb detalls com, per exemple, adornaments trenats als tirants i a les esquenes escotades.

Vestits de núvia Rosa Clará 2023

Rosa Clará 2023 és una línia de vestits per a núvies aparentement senzilla, a la qual predominen els teixits llisos, com el crepè elàstic, i estructures diverses, entre les quals destaquen aquelles que defineixen vestits de núvia de tall sirena d’allò més sensuals, amb escots paraula d’honor i espectaculars remats de blonda; o més romàntics, de blonda, amb la possibilitat de lluir-los amb capes de tul amb aplicacions o amb maneguins, com a Rosa Clará Couture.

I, com és habitual, la col·lecció proposa novament vestits de núvia de tall princesa; en aquesta ocasió: més lleugers, amb faldilles de tul amb un volum més moderat.

Vestits de núvia Rosa Clará Soft 2023

La núvia Rosa Clará Soft 2023 llueix vestits de núvia de blonda al cos, amb relleu i micropedreria subtil, i suggeridores faldilles de crepè elàstic que modelen la silueta. A més, les núvies Soft s’atreveixen amb els tocs de color que introdueix la firma en dissenys confeccionats en tul i tul plumeti, al mateix temps que troben la màgia als looks més eteris, els looks confeccionats en muss –una tela amb moviment que dona forma a patrons que són alhora estructurats i lleugers–, amb obertures a les faldilles i amb cossos prisats amb escot deep-plunge, que es combinen amb aplicacions de blonda. Romanticisme i actualitat!

Vestits de núvia Rosa Clará Boheme 2023

Boheme 2023 destaca per la puresa de línies en vestits de núvia de línia A o rectes, de georgette i crepè, amb detalls únics. El romanticisme s’expressa en vestits de núvia boho chic en mussolina de seda prisada. Una novetat de la col·lecció més bohèmia de la marca són els espectaculars vestits sirena de blonda, que afegeixen motius geomètrics i florals en guipur amb relleu o blondes de grans medallons. I la versió més sofisticada es troba als outfits de línia A en organdí vichy amb cossos de blonda provençal o micropedreria, que captiven de la mà de la màxima delicadesa i elegància.

Vestits de núvia Rosa Clará Gatsby 2023

“Luxe” és la paraula que millor defineix la col·lecció Gatsby 2023. Vestits de núvia amb pedreria amb una brillantor incomparable de la mà de vidres cosits a mà i d’aplicacions com els lluentons, els remats amb fils metalitzats... Una col·lecció d’inspiració Art Decó que s’actualitza amb looks d’escot quadrat, vestits de núvia amb esquena descoberta –amb escots posteriors arrodonits o de pic–, conjunts ajustats al cos molt sensuals i amb acabats que desprenen distinció. Un viatge a l’ostentació dels feliços anys vint!

Sigues una núvia Rosa Clará i llueix un disseny únic i de la millor qualitat! Demana cita i descobreix de prop les propostes 2023.