Vestit de núvia d'estil fluid de tall princesa, fet amb tul suau, crepè i cintura de blonda i pedreria. Model ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil fluid de tall princesa, fet amb tul suau, crepè i cintura de blonda i pedreria. Model ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, fet amb tul suau i blonda. Look ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena quadrada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, fet amb tul suau i blonda. Look ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena quadrada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil sexi de tall recte, confeccionat amb crepè elàstic combinat amb blonda i pedreria amb estructura de cotilla amb push-up. Look ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena quadrada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil sexi de tall recte, confeccionat amb crepè elàstic combinat amb blonda i pedreria amb estructura de cotilla amb push-up. Look ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena quadrada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, confeccionat amb tul, blonda i pedreria amb màniga llarga. Look ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena en V. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, confeccionat amb tul, blonda i pedreria amb màniga llarga. Look ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena en V. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia elegant de tall evasé, fet amb crepè elàstic amb màniga llarga i detall de blonda. Look ROSA_CLARÁ amb escot en V i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia elegant de tall evasé, fet amb crepè elàstic amb màniga llarga i detall de blonda. Look ROSA_CLARÁ amb escot en V i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil senzill de tall evasé, confeccionat amb crepè elàstic, blonda i pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb escot quadrat i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil senzill de tall evasé, confeccionat amb crepè elàstic, blonda i pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb escot quadrat i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil sexi de tall sirena, confeccionat amb blonda, tul i pedreria als tirants i les cises. Model ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil sexi de tall sirena, confeccionat amb blonda, tul i pedreria als tirants i les cises. Model ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil clàssic de tall sirena, confeccionat amb mikado elàstic amb mànigues extraïbles. Look ROSA_CLARÁ amb escot paraula d'honor. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil clàssic de tall sirena, confeccionat amb mikado elàstic amb mànigues extraïbles. Look ROSA_CLARÁ amb escot paraula d'honor. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil elegant de línia A, fet amb tul, glitter, blonda i pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb escot i esquena quadrada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil elegant de línia A, fet amb tul, glitter, blonda i pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb escot i esquena quadrada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil sexi de tall sirena, confeccionat amb blonda amb estructura de cotilla i push-up amb màniga capa. Look ROSA_CLARÁ amb escot de cor paraula d'honor. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil sexi de tall sirena, confeccionat amb blonda amb estructura de cotilla i push-up amb màniga capa. Look ROSA_CLARÁ amb escot de cor paraula d'honor. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil sexi de tall sirena, confeccionat amb crepè elàstic combinat amb blonda i pedreria i cua de trèvol. Model ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil sexi de tall sirena, confeccionat amb crepè elàstic combinat amb blonda i pedreria i cua de trèvol. Model ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil sexi de tall sirena, confeccionat amb blonda, tul, pedreria i una capa de glitter. Look ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil sexi de tall sirena, confeccionat amb blonda, tul, pedreria i una capa de glitter. Look ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb sienna amb detalls de blonda i llaç al darrere. Look ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena en V. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb sienna amb detalls de blonda i llaç al darrere. Look ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena en V. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil elegant de tall recte, confeccionat amb crepè elàstic, blonda a la cintura i pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb escot acoltellat. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil elegant de tall recte, confeccionat amb crepè elàstic, blonda a la cintura i pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb escot acoltellat. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, fet amb tul, blonda i pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb escot en V i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, fet amb tul, blonda i pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb escot en V i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb sienna i blonda amb pedreria a la cintura. Model ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena en V. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb sienna i blonda amb pedreria a la cintura. Model ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena en V. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil sexi de tall sirena, confeccionat amb blonda, tul i pedreria amb mànigues extraïbles. Model ROSA_CLARÁ amb escot de cor paraula d'honor. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil sexi de tall sirena, confeccionat amb blonda, tul i pedreria amb mànigues extraïbles. Model ROSA_CLARÁ amb escot de cor paraula d'honor. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb brocat mat. Look ROSA_CLARÁ amb escot en V i esquena quadrada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb brocat mat. Look ROSA_CLARÁ amb escot en V i esquena quadrada. ROSA_CLARÁ.
Vestit i cua de núvia d'estil elegant de tall recte, fet amb georgette, blonda i pedreria amb màniga curta. Model ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit i cua de núvia d'estil elegant de tall recte, fet amb georgette, blonda i pedreria amb màniga curta. Model ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit pantaló de núvia amb jaqueta elegant, confeccionat amb crepè elàstic. Model ROSA_CLARÁ amb escot quadrat i esquena en V. ROSA_CLARÁ. Vestit pantaló de núvia amb jaqueta elegant, confeccionat amb crepè elàstic. Model ROSA_CLARÁ amb escot quadrat i esquena en V. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb sienna, blonda i pedreria. Model ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena en V. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb sienna, blonda i pedreria. Model ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena en V. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, confeccionat amb tul, blonda i pedreria. Model ROSA_CLARÁ amb escot quadrat i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, confeccionat amb tul, blonda i pedreria. Model ROSA_CLARÁ amb escot quadrat i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia senzill i fluid de tall evasé, confeccionat amb crepè elàstic amb màniga llarga. Look ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena en V. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia senzill i fluid de tall evasé, confeccionat amb crepè elàstic amb màniga llarga. Look ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena en V. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb sienna amb detalls de blonda a la cintura i flor. Look ROSA_CLARÁ amb escot quadrat i esquena quadrada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb sienna amb detalls de blonda a la cintura i flor. Look ROSA_CLARÁ amb escot quadrat i esquena quadrada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil senzill de tall fluid, fet amb organza iris, blonda i pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb escot i esquena en V. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil senzill de tall fluid, fet amb organza iris, blonda i pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb escot i esquena en V. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia sexi de tall recte, confeccionat amb crepè elàstic. Model ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena amb tirants encreuats. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia sexi de tall recte, confeccionat amb crepè elàstic. Model ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena amb tirants encreuats. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil elegant de tall sirena, confeccionat amb blonda. Look ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil elegant de tall sirena, confeccionat amb blonda. Look ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, confeccionat amb blonda i pedreria amb mànigues extraïbles. Fet amb tul, blonda i pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb escot de cor paraula d'honor. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, confeccionat amb blonda i pedreria amb mànigues extraïbles. Fet amb tul, blonda i pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb escot de cor paraula d'honor. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil romàntic de tall recte, confeccionat amb blonda, pedreria i màniga llarga. Model ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil romàntic de tall recte, confeccionat amb blonda, pedreria i màniga llarga. Model ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil romàntic de tall recte, confeccionat amb blonda i pedreria. Model ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena en V. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil romàntic de tall recte, confeccionat amb blonda i pedreria. Model ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena en V. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil sexi de tall sirena, confeccionat amb crepè elàstic combinat amb blonda i pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil sexi de tall sirena, confeccionat amb crepè elàstic combinat amb blonda i pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil clàssic de línia A, confeccionat amb mikado, blonda i pedreria. Model ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil clàssic de línia A, confeccionat amb mikado, blonda i pedreria. Model ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, confeccionat amb tul, blonda i pedreria amb mànigues extraïbles. Look ROSA_CLARÁ amb escot de cor paraula d'honor. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, confeccionat amb tul, blonda i pedreria amb mànigues extraïbles. Look ROSA_CLARÁ amb escot de cor paraula d'honor. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, confeccionat amb tul, blonda i pedreria amb mànigues extraïbles. Look ROSA_CLARÁ amb escot paraula d'honor. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, confeccionat amb tul, blonda i pedreria amb mànigues extraïbles. Look ROSA_CLARÁ amb escot paraula d'honor. ROSA_CLARÁ.
Vestit i cua amb llaç de núvia d'estil clàssic de tall recte, confeccionat amb sienna amb detall de blonda. Look ROSA_CLARÁ amb escot en V i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit i cua amb llaç de núvia d'estil clàssic de tall recte, confeccionat amb sienna amb detall de blonda. Look ROSA_CLARÁ amb escot en V i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit i cua de núvia d'estil clàssic de línia A, confeccionat amb sienna amb detall de blonda. Look ROSA_CLARÁ amb escot rodó i esquena encreuada. ROSA_CLARÁ. Vestit i cua de núvia d'estil clàssic de línia A, confeccionat amb sienna amb detall de blonda. Look ROSA_CLARÁ amb escot rodó i esquena encreuada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia elegant de tall evasé, fet amb crepè elàstic amb màniga llarga. Look ROSA_CLARÁ amb escot quadrat i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia elegant de tall evasé, fet amb crepè elàstic amb màniga llarga. Look ROSA_CLARÁ amb escot quadrat i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil elegant de tall princesa, confeccionat amb tul plumetis, blonda i pedreria amb màniga curta. Model ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena transparent de tul plumetis. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil elegant de tall princesa, confeccionat amb tul plumetis, blonda i pedreria amb màniga curta. Model ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena transparent de tul plumetis. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil sexi de tall recte, fet amb crepè elàstic i detall de blonda. Model ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena encreuada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil sexi de tall recte, fet amb crepè elàstic i detall de blonda. Model ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena encreuada. ROSA_CLARÁ.
Vestit i cua de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb ras, blonda i pedreria. Model ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena en V. ROSA_CLARÁ. Vestit i cua de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb ras, blonda i pedreria. Model ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena en V. ROSA_CLARÁ.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita