Vestit de núvia d'estil vintage de tall sirena de tul brodat; amb escot deep-plunge i esquena amb tirants encreuats i detall d'aplicació. Model ROSA_CLARÁ Gatsby únic. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil vintage de tall sirena de tul brodat; amb escot deep-plunge i esquena amb tirants encreuats i detall d'aplicació. Model ROSA_CLARÁ Gatsby únic. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil elegant de tall sirena, confeccionat amb crepè combinat amb blonda brodada amb pedreria; amb escot en V i esquena descoberta amb detall de botons. Look ROSA_CLARÁ Gatsby delicat. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil elegant de tall sirena, confeccionat amb crepè combinat amb blonda brodada amb pedreria; amb escot en V i esquena descoberta amb detall de botons. Look ROSA_CLARÁ Gatsby delicat. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia de tall evasé, confeccionat amb un delicat teixit de chantilly enriquit amb pedreria; amb escot i esquena en V amb detall de botons, conjuntat amb llaços de tul i plomes a les espatlles. Outfit ROSA_CLARÁ Gatsby de somni. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia de tall evasé, confeccionat amb un delicat teixit de chantilly enriquit amb pedreria; amb escot i esquena en V amb detall de botons, conjuntat amb llaços de tul i plomes a les espatlles. Outfit ROSA_CLARÁ Gatsby de somni. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil vintage de tall recte, confeccionat íntegrament amb tul brodat amb pedreria; d'escot deep-plunge i esquena oberta amb escot rodó conjuntat amb tirants de pedreria i botons de perla. Vestit ROSA_CLARÁ Gatsby exclusiu. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil vintage de tall recte, confeccionat íntegrament amb tul brodat amb pedreria; d'escot deep-plunge i esquena oberta amb escot rodó conjuntat amb tirants de pedreria i botons de perla. Vestit ROSA_CLARÁ Gatsby exclusiu. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia romàntic de línia A, de tul, i faldilla amb transparències; d'escot deep-plunge i esquena en V amb detall de botons de perla i llaços de tul que combina amb plomes a les espatlles. Look ROSA_CLARÁ Gatsby de somni confeccionat amb tul enriquit amb pedreria. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia romàntic de línia A, de tul, i faldilla amb transparències; d'escot deep-plunge i esquena en V amb detall de botons de perla i llaços de tul que combina amb plomes a les espatlles. Look ROSA_CLARÁ Gatsby de somni confeccionat amb tul enriquit amb pedreria. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil princesa de línia A, confeccionat amb tul enriquit amb pedreria i detall de glitter amb relleu a la faldilla; amb escot hàlter i esquena descoberta amb tirants i detall de botons de cristall. Model ROSA_CLARÁ Gatsby exclusiu. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil princesa de línia A, confeccionat amb tul enriquit amb pedreria i detall de glitter amb relleu a la faldilla; amb escot hàlter i esquena descoberta amb tirants i detall de botons de cristall. Model ROSA_CLARÁ Gatsby exclusiu. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil vintage de tall sirena, confeccionat íntegrament amb tul brodat combinat amb volants de tul llis a la faldilla; amb escot deep-plunge i esquena descoberta, amb llaços de tul i plomes a les espatlles. Look ROSA_CLARÁ exclusiu. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil vintage de tall sirena, confeccionat íntegrament amb tul brodat combinat amb volants de tul llis a la faldilla; amb escot deep-plunge i esquena descoberta, amb llaços de tul i plomes a les espatlles. Look ROSA_CLARÁ exclusiu. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil vintage de tall sirena, de tul brodat amb adorns de pedreria; amb escot deep-plunge, esquena encreuada amb aplicació i detall de plomes a les espatlles. Vestit Rosa Clara Gatsby de somni. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil vintage de tall sirena, de tul brodat amb adorns de pedreria; amb escot deep-plunge, esquena encreuada amb aplicació i detall de plomes a les espatlles. Vestit Rosa Clara Gatsby de somni. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil vintage de línia A, de georgette, amb faldilla oberta; d'escot quadrat i esquena descoberta amb botons de perla i detall de plomes a les espatlles. Outfit ROSA_CLARÁ Gatsby de somni. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil vintage de línia A, de georgette, amb faldilla oberta; d'escot quadrat i esquena descoberta amb botons de perla i detall de plomes a les espatlles. Outfit ROSA_CLARÁ Gatsby de somni. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia sexi de tall sirena, de blonda enriquida amb aplicacions de pedreria a l'escot, la cisa i la cintura; amb escot de cor i esquena descoberta, conjuntat amb mànigues desmuntables. Model ROSA_CLARÁ Gatsby exclusiu. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia sexi de tall sirena, de blonda enriquida amb aplicacions de pedreria a l'escot, la cisa i la cintura; amb escot de cor i esquena descoberta, conjuntat amb mànigues desmuntables. Model ROSA_CLARÁ Gatsby exclusiu. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, elaborat amb tul amb aplicacions de blonda enriquida amb pedreria i detall de glitter a la faldilla; d'escot barca i esquena descoberta. Model ROSA_CLARÁ Gatsby de somni. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, elaborat amb tul amb aplicacions de blonda enriquida amb pedreria i detall de glitter a la faldilla; d'escot barca i esquena descoberta. Model ROSA_CLARÁ Gatsby de somni. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil vintage de tall recte, de crepè; amb cos abrusat brodat amb pedreria d'escot barca i esquena en V amb detall de botons. Model ROSA_CLARÁ Gatsby únic. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil vintage de tall recte, de crepè; amb cos abrusat brodat amb pedreria d'escot barca i esquena en V amb detall de botons. Model ROSA_CLARÁ Gatsby únic. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil vintage i de tall recte, de tul brodat amb pedreria; d'escot deep-plunge i esquena en V. Conjunt ROSA_CLARÁ Gatsby de somni. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil vintage i de tall recte, de tul brodat amb pedreria; d'escot deep-plunge i esquena en V. Conjunt ROSA_CLARÁ Gatsby de somni. ROSA_CLARÁ.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita