Vestit de núvia d'estil clàssic de tall evasé, confeccionat íntegrament amb muss combinada amb aplicacions de guipur. Look ROSA_CLARÁ Soft amb escot i esquena en V amb detall de botons. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil clàssic de tall evasé, confeccionat íntegrament amb muss combinada amb aplicacions de guipur. Look ROSA_CLARÁ Soft amb escot i esquena en V amb detall de botons. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil barroc de tall princesa, confeccionat amb tul amb aplicacions de pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb estructura de cotilla amb push-up, escot paraula d'honor i esquena descoberta amb efecte il·lusió conjuntat amb mànigues desmuntables. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil barroc de tall princesa, confeccionat amb tul amb aplicacions de pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb estructura de cotilla amb push-up, escot paraula d'honor i esquena descoberta amb efecte il·lusió conjuntat amb mànigues desmuntables. ROSA_CLARÁ.
ROSA_CLARÁ. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil romàntic de línia A confeccionat amb tul amb aplicacions de pedreria i faldilla enriquida amb capa de glitter i obertura lateral. Model ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena descoberta. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil romàntic de línia A confeccionat amb tul amb aplicacions de pedreria i faldilla enriquida amb capa de glitter i obertura lateral. Model ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena descoberta. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia senzill i fluid de tall recte, confeccionat amb muss i brodat de pedreria. Look ROSA_CLARÁ Soft amb escot barca i esquena en V de blonda i pedreria. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia senzill i fluid de tall recte, confeccionat amb muss i brodat de pedreria. Look ROSA_CLARÁ Soft amb escot barca i esquena en V de blonda i pedreria. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia juvenil de tall evasé fet de tul plumetis amb aplicacions de blonda i transparències. Vestit ROSA_CLARÁ amb escot hàlter i esquena amb obertura. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia juvenil de tall evasé fet de tul plumetis amb aplicacions de blonda i transparències. Vestit ROSA_CLARÁ amb escot hàlter i esquena amb obertura. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia sexi de línia A de tul amb transparències. Outfit ROSA_CLARÁ Soft amb escot i esquena en V amb aplicacions de blonda i efecte il·lusió. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia sexi de línia A de tul amb transparències. Outfit ROSA_CLARÁ Soft amb escot i esquena en V amb aplicacions de blonda i efecte il·lusió. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia senzill i fluid de tall evasé, fet amb muss combinada amb blonda brodada amb pedreria amb faixí. Look ROSA_CLARÁ Soft amb escot i esquena en V amb aplicacions de pedreria. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia senzill i fluid de tall evasé, fet amb muss combinada amb blonda brodada amb pedreria amb faixí. Look ROSA_CLARÁ Soft amb escot i esquena en V amb aplicacions de pedreria. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia fluid i de tall evasé, fet amb muss, especial per les aplicacions de blonda i transparències. Conjunt ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena en V amb detall de botons de perles. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia fluid i de tall evasé, fet amb muss, especial per les aplicacions de blonda i transparències. Conjunt ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena en V amb detall de botons de perles. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia elegant de línia A confeccionat amb tul i blonda amb aplicacions de pedreria. Model ROSA_CLARÁ Soft amb escot i esquena en V. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia elegant de línia A confeccionat amb tul i blonda amb aplicacions de pedreria. Model ROSA_CLARÁ Soft amb escot i esquena en V. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia fluid de línia A confeccionat amb muss i blonda amb aplicacions de pedreria i detall de llaços als laterals. Outfit ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena en V amb tirants fins de pedreria. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia fluid de línia A confeccionat amb muss i blonda amb aplicacions de pedreria i detall de llaços als laterals. Outfit ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena en V amb tirants fins de pedreria. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia sexi de tall sirena, confeccionat íntegrament amb blonda amb aplicacions de pedreria. Outfit ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena amb obertura i detall de botons que combinen amb tirants. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia sexi de tall sirena, confeccionat íntegrament amb blonda amb aplicacions de pedreria. Outfit ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena amb obertura i detall de botons que combinen amb tirants. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil romàntic de línia A, elaborat amb voile, especial per les aplicacions de blonda i transparències.  Model ROSA_CLARÁ amb escot hàlter i efecte il·lusió i esquena amb obertura rodona de blonda. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil romàntic de línia A, elaborat amb voile, especial per les aplicacions de blonda i transparències.  Model ROSA_CLARÁ amb escot hàlter i efecte il·lusió i esquena amb obertura rodona de blonda. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia romàntic de tall princesa confeccionat amb tul combinat amb blonda i amb capa de glitter a la faldilla. Model ROSA_CLARÁ Soft amb escot de cor i esquena descoberta conjuntat amb mànigues de tul de posar i treure. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia romàntic de tall princesa confeccionat amb tul combinat amb blonda i amb capa de glitter a la faldilla. Model ROSA_CLARÁ Soft amb escot de cor i esquena descoberta conjuntat amb mànigues de tul de posar i treure. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia elegant de tall sirena fet amb crepè amb aplicacions de blonda. Vestit ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena en V de blonda i pedreria. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia elegant de tall sirena fet amb crepè amb aplicacions de blonda. Vestit ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena en V de blonda i pedreria. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia fluid de línia A, confeccionat amb muss combinada amb blonda enriquida amb pedreria. Outfit ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena en V de blonda. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia fluid de línia A, confeccionat amb muss combinada amb blonda enriquida amb pedreria. Outfit ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena en V de blonda. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil romàntic de tall sirena fet íntegrament amb blonda. Model ROSA_CLARÁ amb escot paraula d'honor i esquena descoberta que conjunta amb mànigues de tul de posar i treure. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil romàntic de tall sirena fet íntegrament amb blonda. Model ROSA_CLARÁ amb escot paraula d'honor i esquena descoberta que conjunta amb mànigues de tul de posar i treure. ROSA_CLARÁ.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita