L’estil més afavoridor i versàtil per a la núvia d’avui

A Rosa Clará ens inspires tu, la dona real. Dissenyem els nostres vestits de núvia amb l’objectiu de que t’escaiguin bé i et donin la màxima confiança per tal de mostrar la teva millor versió. Els vestits de línia A en són un bon exemple, ja que són afavoridors per a tot tipus de silueta i acompanyen les corbes femenines de forma subtil i elegant. Són uns dissenys de línia senzilla que s’enriqueixen gràcies als seus teixits nobles, detalls delicats com la incorporació de passamaneria i d’elements inesperats, com l’esquena descoberta o les mànigues tipus fanal.


Vestit de núvia romàntic, de tall princesa, de crepè elàstic, amb cos de blonda i pedreria; d'escot deep-plunge amb acabat d'ona, esquena llàgrima i màniga llarga de blonda i pedreria. Model Rosa Clará Boheme de somni elaborat amb crepè elàstic combinat amb blonda i pedreria. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia romàntic, de tall princesa, de crepè elàstic, amb cos de blonda i pedreria; d'escot deep-plunge amb acabat d'ona, esquena llàgrima i màniga llarga de blonda i pedreria. Model Rosa Clará Boheme de somni elaborat amb crepè elàstic combinat amb blonda i pedreria. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil clàssic de tall evasé, confeccionat íntegrament amb muss combinada amb aplicacions de guipur. Look ROSA_CLARÁ Soft amb escot i esquena en V amb detall de botons. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil clàssic de tall evasé, confeccionat íntegrament amb muss combinada amb aplicacions de guipur. Look ROSA_CLARÁ Soft amb escot i esquena en V amb detall de botons. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia senzill de tall recte, de crepè elàstic, que fa joc amb cua extraïble de georgette; d'escot en V, esquena botonada amb transparències de tul flocat i màniga llarga de georgette. Model Rosa Clará Boheme de somni elaborat amb crepè elàstic, georgette i tul flocat. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia senzill de tall recte, de crepè elàstic, que fa joc amb cua extraïble de georgette; d'escot en V, esquena botonada amb transparències de tul flocat i màniga llarga de georgette. Model Rosa Clará Boheme de somni elaborat amb crepè elàstic, georgette i tul flocat. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia bohemi i de tall princesa, de georgette combinat amb blonda, que fa joc amb cua extraïble de georgette; d'escot deep-plunge, esquena botonada amb transparències de tul flocat i màniga llarga de georgette. Model ROSA_CLARÁ Boheme de somni elaborat amb georgette, blonda i tul flocat. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia bohemi i de tall princesa, de georgette combinat amb blonda, que fa joc amb cua extraïble de georgette; d'escot deep-plunge, esquena botonada amb transparències de tul flocat i màniga llarga de georgette. Model ROSA_CLARÁ Boheme de somni elaborat amb georgette, blonda i tul flocat. ROSA_CLARÁ.

UMY

Vestit de núvia romàntic de línia A, de tul, i faldilla amb transparències; d'escot deep-plunge i esquena en V amb detall de botons de perla i llaços de tul que combina amb plomes a les espatlles. Look ROSA_CLARÁ Gatsby de somni confeccionat amb tul enriquit amb pedreria. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia romàntic de línia A, de tul, i faldilla amb transparències; d'escot deep-plunge i esquena en V amb detall de botons de perla i llaços de tul que combina amb plomes a les espatlles. Look ROSA_CLARÁ Gatsby de somni confeccionat amb tul enriquit amb pedreria. ROSA_CLARÁ.
ROSA_CLARÁ. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia modern i tall evasé, amb cos de blonda, onda de pedreria i flors aplicades i faldilla en crepè; amb escot deep-plunge, esquena il·lusió i màniga caiguda. Look de Rosa Clara Couture delicat. ROSA_CLARÁ_COUTURE. Vestit de núvia modern i tall evasé, amb cos de blonda, onda de pedreria i flors aplicades i faldilla en crepè; amb escot deep-plunge, esquena il·lusió i màniga caiguda. Look de Rosa Clara Couture delicat. ROSA_CLARÁ_COUTURE.
Vestit de núvia d'estil princesa de línia A, confeccionat amb tul enriquit amb pedreria i detall de glitter amb relleu a la faldilla; amb escot hàlter i esquena descoberta amb tirants i detall de botons de cristall. Model ROSA_CLARÁ Gatsby exclusiu. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil princesa de línia A, confeccionat amb tul enriquit amb pedreria i detall de glitter amb relleu a la faldilla; amb escot hàlter i esquena descoberta amb tirants i detall de botons de cristall. Model ROSA_CLARÁ Gatsby exclusiu. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil romàntic de línia A confeccionat amb tul amb aplicacions de pedreria i faldilla enriquida amb capa de glitter i obertura lateral. Model ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena descoberta. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil romàntic de línia A confeccionat amb tul amb aplicacions de pedreria i faldilla enriquida amb capa de glitter i obertura lateral. Model ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena descoberta. ROSA_CLARÁ.
Vestit pantaló de núvia fluid de tall recte, de crepè suau; d'escot en V, esquena amb obertura i detall de punta de blonda i màniga ratpenat. Look ROSA_CLARÁ Boheme únic íntegrament de crepè suau. ROSA_CLARÁ. Vestit pantaló de núvia fluid de tall recte, de crepè suau; d'escot en V, esquena amb obertura i detall de punta de blonda i màniga ratpenat. Look ROSA_CLARÁ Boheme únic íntegrament de crepè suau. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia juvenil de tall evasé fet de tul plumetis amb aplicacions de blonda i transparències. Vestit ROSA_CLARÁ amb escot hàlter i esquena amb obertura. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia juvenil de tall evasé fet de tul plumetis amb aplicacions de blonda i transparències. Vestit ROSA_CLARÁ amb escot hàlter i esquena amb obertura. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil vintage de línia A, de georgette, amb faldilla oberta; d'escot quadrat i esquena descoberta amb botons de perla i detall de plomes a les espatlles. Outfit ROSA_CLARÁ Gatsby de somni. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil vintage de línia A, de georgette, amb faldilla oberta; d'escot quadrat i esquena descoberta amb botons de perla i detall de plomes a les espatlles. Outfit ROSA_CLARÁ Gatsby de somni. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia sexi de línia A de tul amb transparències. Outfit ROSA_CLARÁ Soft amb escot i esquena en V amb aplicacions de blonda i efecte il·lusió. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia sexi de línia A de tul amb transparències. Outfit ROSA_CLARÁ Soft amb escot i esquena en V amb aplicacions de blonda i efecte il·lusió. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia fluid d'estil romàntic, de muss, amb faldilla amb obertura al davant; amb escot paraula d'honor i delicat detall de pedreria, esquena de blonda amb botons perla i màniga bollada de tul i pedreria. Outfit ROSA_CLARÁ Boeheme delicat confeccionat amb muss, combinat amb blonda. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia fluid d'estil romàntic, de muss, amb faldilla amb obertura al davant; amb escot paraula d'honor i delicat detall de pedreria, esquena de blonda amb botons perla i màniga bollada de tul i pedreria. Outfit ROSA_CLARÁ Boeheme delicat confeccionat amb muss, combinat amb blonda. ROSA_CLARÁ.
Col·lecció  2022. Col·lecció  2022.
Vestit de núvia senzill i fluid de tall evasé, fet amb muss combinada amb blonda brodada amb pedreria amb faixí. Look ROSA_CLARÁ Soft amb escot i esquena en V amb aplicacions de pedreria. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia senzill i fluid de tall evasé, fet amb muss combinada amb blonda brodada amb pedreria amb faixí. Look ROSA_CLARÁ Soft amb escot i esquena en V amb aplicacions de pedreria. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia elegant de línia A confeccionat amb tul i blonda amb aplicacions de pedreria. Model ROSA_CLARÁ Soft amb escot i esquena en V. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia elegant de línia A confeccionat amb tul i blonda amb aplicacions de pedreria. Model ROSA_CLARÁ Soft amb escot i esquena en V. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia fluid i de tall evasé, fet amb muss, especial per les aplicacions de blonda i transparències. Conjunt ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena en V amb detall de botons de perles. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia fluid i de tall evasé, fet amb muss, especial per les aplicacions de blonda i transparències. Conjunt ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena en V amb detall de botons de perles. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia bohemi, de georgette, especial per la seva faldilla de pales amb obertura al davant i cua extraïble de georgette; de coll rodó, esquena en V de blonda i màniga llarga de georgette i puntes de blonda. Conjunt ROSA_CLARÁ Boeheme únic elaborat amb georgette i blonda. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia bohemi, de georgette, especial per la seva faldilla de pales amb obertura al davant i cua extraïble de georgette; de coll rodó, esquena en V de blonda i màniga llarga de georgette i puntes de blonda. Conjunt ROSA_CLARÁ Boeheme únic elaborat amb georgette i blonda. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia fluid de línia A confeccionat amb muss i blonda amb aplicacions de pedreria i detall de llaços als laterals. Outfit ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena en V amb tirants fins de pedreria. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia fluid de línia A confeccionat amb muss i blonda amb aplicacions de pedreria i detall de llaços als laterals. Outfit ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena en V amb tirants fins de pedreria. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb sienna amb detalls de blonda i llaç al darrere. Look ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena en V. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb sienna amb detalls de blonda i llaç al darrere. Look ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena en V. ROSA_CLARÁ.
Vestit i cua de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb brocat mat amb mànigues. Look Rosa Clará amb escot paraula d'honor. ROSA_CLARÁ. Vestit i cua de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb brocat mat amb mànigues. Look Rosa Clará amb escot paraula d'honor. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia romàntic de tall princesa confeccionat amb tul combinat amb blonda i amb capa de glitter a la faldilla. Model ROSA_CLARÁ Soft amb escot de cor i esquena descoberta conjuntat amb mànigues de tul de posar i treure. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia romàntic de tall princesa confeccionat amb tul combinat amb blonda i amb capa de glitter a la faldilla. Model ROSA_CLARÁ Soft amb escot de cor i esquena descoberta conjuntat amb mànigues de tul de posar i treure. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, fet amb tul, blonda i pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb escot en V i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil romàntic de tall princesa, fet amb tul, blonda i pedreria. Look ROSA_CLARÁ amb escot en V i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia senzill de tall evasé, de crepè elàstic, amb detalls de puntes; d'escot barca amb obertura en V, esquena llàgrima i màniga francesa amb punys de blonda. Model ROSA_CLARÁ Boheme únic confeccionat amb crepè elàstic combinat amb puntes de blonda. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia senzill de tall evasé, de crepè elàstic, amb detalls de puntes; d'escot barca amb obertura en V, esquena llàgrima i màniga francesa amb punys de blonda. Model ROSA_CLARÁ Boheme únic confeccionat amb crepè elàstic combinat amb puntes de blonda. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb sienna i blonda amb pedreria a la cintura. Model ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena en V. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb sienna i blonda amb pedreria a la cintura. Model ROSA_CLARÁ amb escot barca i esquena en V. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia romàntic, de línia A, d'organza vichy, que fa joc amb cua embolcallant extraïble del mateix teixit; de coll rodó, esquena llàgrima amb acabat d'ona de blonda i màniga curta. Conjunt ROSA_CLARÁ Boheme de somni confeccionat amb organza vichy, combinat amb blonda pedreria. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia romàntic, de línia A, d'organza vichy, que fa joc amb cua embolcallant extraïble del mateix teixit; de coll rodó, esquena llàgrima amb acabat d'ona de blonda i màniga curta. Conjunt ROSA_CLARÁ Boheme de somni confeccionat amb organza vichy, combinat amb blonda pedreria. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil romàntic de línia A, elaborat amb voile, especial per les aplicacions de blonda i transparències.  Model ROSA_CLARÁ amb escot hàlter i efecte il·lusió i esquena amb obertura rodona de blonda. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil romàntic de línia A, elaborat amb voile, especial per les aplicacions de blonda i transparències.  Model ROSA_CLARÁ amb escot hàlter i efecte il·lusió i esquena amb obertura rodona de blonda. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia fluid de línia A, confeccionat amb muss combinada amb blonda enriquida amb pedreria. Outfit ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena en V de blonda. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia fluid de línia A, confeccionat amb muss combinada amb blonda enriquida amb pedreria. Outfit ROSA_CLARÁ Soft amb escot deep-plunge i esquena en V de blonda. ROSA_CLARÁ.
Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2022. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2022.
Vestit de núvia fluid de línia A, de crepè elàstic, que fa joc amb cua extraïble de georgette; amb detall de punta de blonda de coll alt i faixí i amb esquena llàgrima. Model Rosa Clará Boheme de somni confeccionat amb crepè elàstic enriquit amb puntes de blonda. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia fluid de línia A, de crepè elàstic, que fa joc amb cua extraïble de georgette; amb detall de punta de blonda de coll alt i faixí i amb esquena llàgrima. Model Rosa Clará Boheme de somni confeccionat amb crepè elàstic enriquit amb puntes de blonda. ROSA_CLARÁ.
Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2022. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2022.
Vestit de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb brocat mat. Look ROSA_CLARÁ amb escot en V i esquena quadrada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb brocat mat. Look ROSA_CLARÁ amb escot en V i esquena quadrada. ROSA_CLARÁ.
Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2022. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2022.
Vestit de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb sienna amb detalls de blonda a la cintura i flor. Look ROSA_CLARÁ amb escot quadrat i esquena quadrada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb sienna amb detalls de blonda a la cintura i flor. Look ROSA_CLARÁ amb escot quadrat i esquena quadrada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb sienna, blonda i pedreria. Model ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena en V. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil clàssic de tall princesa, confeccionat amb sienna, blonda i pedreria. Model ROSA_CLARÁ amb escot deep-plunge i esquena en V. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia romàntic de línia A, de crepè elàstic, conjuntat amb cos de blonda; d'escot barca, esquena en V i màniga curta. Model ROSA_CLARÁ Boheme de somni confeccionat amb crepè elàstic combinat amb blonda. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia romàntic de línia A, de crepè elàstic, conjuntat amb cos de blonda; d'escot barca, esquena en V i màniga curta. Model ROSA_CLARÁ Boheme de somni confeccionat amb crepè elàstic combinat amb blonda. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil modern de tall fluid i faldilla midi, confeccionada amb tul flocat i crepè amb llaç a la cintura. Look Rosa Clará amb escot en V i esquena escotada. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil modern de tall fluid i faldilla midi, confeccionada amb tul flocat i crepè amb llaç a la cintura. Look Rosa Clará amb escot en V i esquena escotada. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia romàntic de línia A, de crepè elàstic, conjuntat amb cos de blonda; d'escot deep-plunge, esquena llàgrima de blonda i detalls de pedreria i màniga curta. Model ROSA_CLARÁ Boheme únic confeccionat amb crepè elàstic combinat amb blonda amb pedreria. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia romàntic de línia A, de crepè elàstic, conjuntat amb cos de blonda; d'escot deep-plunge, esquena llàgrima de blonda i detalls de pedreria i màniga curta. Model ROSA_CLARÁ Boheme únic confeccionat amb crepè elàstic combinat amb blonda amb pedreria. ROSA_CLARÁ.
Vestit de núvia d'estil boho chic, de crepè elàstic, que fa joc amb cua extraïble; de coll rodó, esquena escotada de blonda i màniga llarga bollada de georgette. Look ROSA_CLARÁ Boheme únic elaborat amb crepè elàstic combinat amb blonda i georgette. ROSA_CLARÁ. Vestit de núvia d'estil boho chic, de crepè elàstic, que fa joc amb cua extraïble; de coll rodó, esquena escotada de blonda i màniga llarga bollada de georgette. Look ROSA_CLARÁ Boheme únic elaborat amb crepè elàstic combinat amb blonda i georgette. ROSA_CLARÁ.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita