Aquí trobaràs el vestit de núvia dels teus somnis

Ets romàntica i busques un vestit de núvia espectacular que et faci lluir com mai abans. Busques un vestit afavoridor i elegant, que s’adapti a la teva silueta, amb detalls exquisits que expressin la teva individualitat i amb una faldilla amb volum que et faci brillar en el teu gran dia. Els vestits de tall princesa són un clàssic per a casaments de dia i de tarda, d’hivern i d’estiu, perquè la seva màgia atemporal sedueix les núvies arreu del món.


Vestit de núvia estil princesa de tul i blonda pedreria en cos i cinturilla. Escot en V i esquena amb tul plumeti i blonda. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia estil princesa de tul i blonda pedreria en cos i cinturilla. Escot en V i esquena amb tul plumeti i blonda. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia estil línia A de tul plumeti. Escot hàlter de blonda, pedreria en coll i cises, cinturó de blonda amb pedreria i esquena escotada amb pedreria en tirants. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia estil línia A de tul plumeti. Escot hàlter de blonda, pedreria en coll i cises, cinturó de blonda amb pedreria i esquena escotada amb pedreria en tirants. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Vestit de núvia estil princesa de tul plumeti amb blonda. Escot en V i esquena en tul plumeti transparent amb màniga curta. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia estil princesa de tul plumeti amb blonda. Escot en V i esquena en tul plumeti transparent amb màniga curta. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia estil princesa de tul plumeti amb blonda i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia estil princesa de tul plumeti amb blonda i pedreria. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia estil princesa de crepè i tul plumeti. Escot barca, esquena escotada en V i màniga llarga de tul flocat. Amb adornament de pedreria i guipur a la cintura i les mànigues. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de crepè i tul plumeti. Escot barca, esquena escotada en V i màniga llarga de tul flocat. Amb adornament de pedreria i guipur a la cintura i les mànigues. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de tul suau amb blonda. Escot i esquena en V amb flor a l’esquena. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia estil princesa de tul suau amb blonda. Escot i esquena en V amb flor a l’esquena. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia estil princesa de tul flocat. Escot hàlter i esquena escotada amb tirants creuats. Amb faldilla de volants i adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de tul flocat. Escot hàlter i esquena escotada amb tirants creuats. Amb faldilla de volants i adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil línia A de blonda. Escot en V de blonda i pedreria, tirants de pedreria, esquena escotada i faldilla de blonda i plomes. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia estil línia A de blonda. Escot en V de blonda i pedreria, tirants de pedreria, esquena escotada i faldilla de blonda i plomes. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Vestit de núvia estil princesa de tul blonda i pedreria lineal en cos i màniga 3/4. Escot barca i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia estil princesa de tul blonda i pedreria lineal en cos i màniga 3/4. Escot barca i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia estil princesa de blonda i tul. Escot Bardot de blonda i pedreria, esquena de blonda i pedreria. Amb folre interior extraïble. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia estil princesa de blonda i tul. Escot Bardot de blonda i pedreria, esquena de blonda i pedreria. Amb folre interior extraïble. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Vestit de núvia estil princesa de ras de cotó i tul prisat. Cos paraula d’honor. Amb faldilla maxivolum de tres volants. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de ras de cotó i tul prisat. Cos paraula d’honor. Amb faldilla maxivolum de tres volants. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de tul suau en faldilla i cos de blonda i pedreria amb màniga 3/4. Escot barca i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia estil princesa de tul suau en faldilla i cos de blonda i pedreria amb màniga 3/4. Escot barca i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia estil princesa de tul i blonda pedreria en cos i escot. Escot deep-plunge i esquena en V amb llaç d’organdí. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia estil princesa de tul i blonda pedreria en cos i escot. Escot deep-plunge i esquena en V amb llaç d’organdí. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia estil princesa de blonda amb pedreria i faldilla de tul llis i plumeti. Escot profund i esquena escotada. Amb faldilla de volants i adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de blonda amb pedreria i faldilla de tul llis i plumeti. Escot profund i esquena escotada. Amb faldilla de volants i adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil lleuger de tul plumeti. Escot barca sobre escot cor de blonda i pedreria i esquena escotada amb tirants de blonda i pedreria. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia estil lleuger de tul plumeti. Escot barca sobre escot cor de blonda i pedreria i esquena escotada amb tirants de blonda i pedreria. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Vestit de núvia estil clàssic en sienna i blonda pedreria. Escot deep-plunge i esquena escotada rodona amb llaç. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia estil clàssic en sienna i blonda pedreria. Escot deep-plunge i esquena escotada rodona amb llaç. Col·lecció ROSA CLARA 2021.

TOM

Vestit de núvia estil princesa de blonda rebrodé i tul plumeti. Escot barca i màniga francesa. Amb adornament de pedreria als punys i la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de blonda rebrodé i tul plumeti. Escot barca i màniga francesa. Amb adornament de pedreria als punys i la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de tul plumeti amb blonda i pedreria. Escot hàlter amb escot cor interior i esquena escotada amb tirants amb pedreria i flor. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia estil princesa de tul plumeti amb blonda i pedreria. Escot hàlter amb escot cor interior i esquena escotada amb tirants amb pedreria i flor. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia estil clàssic en brocat. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia estil clàssic en brocat. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia línia A de blonda amb escot en V i esquena escotada sense mànigues. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia línia A de blonda amb escot en V i esquena escotada sense mànigues. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia estil clàssic de costura de ras reial i guipur. Escot en V, esquena il·lusió de tul plumeti i màniga curta ranglan. Amb butxaques, faixí amb transparències a la cintura i llaç d’adornament a l’esquena. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil clàssic de costura de ras reial i guipur. Escot en V, esquena il·lusió de tul plumeti i màniga curta ranglan. Amb butxaques, faixí amb transparències a la cintura i llaç d’adornament a l’esquena. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de tul i blonda pedreria en cos, escot i cintura. Escot i esquena transparent amb aplicacions. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia estil princesa de tul i blonda pedreria en cos, escot i cintura. Escot i esquena transparent amb aplicacions. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia clàssic de costura de blonda amb pedreria i amalfi. Escot barca, esquena escotada quadrada, màniga francesa de tul flocat amb adornament de pedreria i guipur als punys. Amb cinturó de pedreria i butxaques. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia clàssic de costura de blonda amb pedreria i amalfi. Escot barca, esquena escotada quadrada, màniga francesa de tul flocat amb adornament de pedreria i guipur als punys. Amb cinturó de pedreria i butxaques. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil línia A de tul i blonda pedreria. Escot en V i esquena de tul amb blonda i màniga curta. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia estil línia A de tul i blonda pedreria. Escot en V i esquena de tul amb blonda i màniga curta. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia estil princesa de crepè, tul plumeti i brodat joia. Escot barca i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de crepè, tul plumeti i brodat joia. Escot barca i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia línia A de blonda amb escot en V i esquena escotada amb tirants i butxaques a la faldilla. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia línia A de blonda amb escot en V i esquena escotada amb tirants i butxaques a la faldilla. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia estil clàssic en ras imperial amb blonda i pedreria en escot i cinturilla amb escot hàlter i llaç a l’esquena. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia estil clàssic en ras imperial amb blonda i pedreria en escot i cinturilla amb escot hàlter i llaç a l’esquena. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia estil princesa de blonda rebrodé i tul plumeti. Espatlles al descobert i màniga llarga poeta amb volant al puny. Amb faixí a la cintura de blonda lineal amb pedreria i transparències. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de blonda rebrodé i tul plumeti. Espatlles al descobert i màniga llarga poeta amb volant al puny. Amb faixí a la cintura de blonda lineal amb pedreria i transparències. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de tul flocat i faldilla de tul plumeti. Escot en V i esquena escotada amb acabats d’ondes i màniga llarga poeta. Amb adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de tul flocat i faldilla de tul plumeti. Escot en V i esquena escotada amb acabats d’ondes i màniga llarga poeta. Amb adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de tul blonda i pedreria. Escot il·lusió i esquena transparent amb aplicacions. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia estil princesa de tul blonda i pedreria. Escot il·lusió i esquena transparent amb aplicacions. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia estil princesa de tul flocat i faldilla de tul plumeti. Escot paraula d’honor. Amb adornament de guipur a la cintura. Amb jaqueta de tul flocat de màniga llarga poeta. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de tul flocat i faldilla de tul plumeti. Escot paraula d’honor. Amb adornament de guipur a la cintura. Amb jaqueta de tul flocat de màniga llarga poeta. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de blonda rebrodé i tul. Escot deep-plunge, esquena il·lusió i màniga curta. Amb faldilla de volants amb volum, adornada amb calats, tul flocat i pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de blonda rebrodé i tul. Escot deep-plunge, esquena il·lusió i màniga curta. Amb faldilla de volants amb volum, adornada amb calats, tul flocat i pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa en tul plumeti i blonda pedreria en cintura, escot i cisa. Escot i esquena en V amb llaçades curtes tul plumeti en espatlles. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia estil princesa en tul plumeti i blonda pedreria en cintura, escot i cisa. Escot i esquena en V amb llaçades curtes tul plumeti en espatlles. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia estil princesa de tul i blonda pedreria en escot i cos. Escot deep-plunge i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia estil princesa de tul i blonda pedreria en escot i cos. Escot deep-plunge i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria i tul plumeti. Escot deep-plunge, esquena escotada en V i tirants. Amb adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil princesa de blonda pedreria i tul plumeti. Escot deep-plunge, esquena escotada en V i tirants. Amb adornament de pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de tul i blonda pedreria en cos. Escot paraula d’honor i esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia estil princesa de tul i blonda pedreria en cos. Escot paraula d’honor i esquena oberta. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia estil princesa de blonda, ona amb pedreria i tul extra suau. Escot profund esquena en pic amb tul plumeti  i màniga caiguda. Amb faldilla de volum i adorn de blonda amb pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020. Vestit de núvia estil princesa de blonda, ona amb pedreria i tul extra suau. Escot profund esquena en pic amb tul plumeti  i màniga caiguda. Amb faldilla de volum i adorn de blonda amb pedreria a la cintura. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2020.
Vestit de núvia estil clàssic de costura de cloqué. Escot barca, esquena escotada i màniga curta amb acabat d’ondes. Amb butxaques, faixí amb ondes a la cintura i llaç d’adornament i flor a l’esquena. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia estil clàssic de costura de cloqué. Escot barca, esquena escotada i màniga curta amb acabat d’ondes. Amb butxaques, faixí amb ondes a la cintura i llaç d’adornament i flor a l’esquena. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil princesa de tul blonda i pedreria en cos. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia estil princesa de tul blonda i pedreria en cos. Escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia estil princesa de tul, blonda i pedreria. Escot deep-plunge i esquena escotada amb tul i blonda amb tirants. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia estil princesa de tul, blonda i pedreria. Escot deep-plunge i esquena escotada amb tul i blonda amb tirants. Col·lecció ROSA CLARA 2021.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita