Un vestit per deixar-los sense paraules

Triïs el vestit que triïs, la teva parella et veurà com la dona més bella del món. Si t’inclines per un vestit sirena, a més, potenciaràs les teves corbes i la teva sensualitat, creant un efecte d’alt impacte que deixarà el nuvi sense paraules. El seu excel·lent patró reflecteix l’experiència d’anys i anys en moda nupcial que tenim a Rosa Clarà, ja que són vestits que s’ajusten al cos com una segona pell, i que realcen la teva figura gràcies a una execució i a uns acabats perfectes.


Vestit de núvia i caigudes de tul tall sirena de crepè elàstic i blonda. Escot hàlter i esquena escotada sense mànigues. Pedreria en cintura i escot. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia i caigudes de tul tall sirena de crepè elàstic i blonda. Escot hàlter i esquena escotada sense mànigues. Pedreria en cintura i escot. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia tall sirena de crepè elàstic amb escot quadrat i esquena transparent amb aplicacions. Amb aplicacions a la cua del vestit. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia tall sirena de crepè elàstic amb escot quadrat i esquena transparent amb aplicacions. Amb aplicacions a la cua del vestit. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria als tirants. Amb culotte interior i faldilla interior folrada extraïble, escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria als tirants. Amb culotte interior i faldilla interior folrada extraïble, escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia estil sirena de blonda, amb culotte interior i faldilla interior folrada extraïble. Escot en V profund amb línia de pedreria, tirants fins i esquena oberta amb pedreria. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia estil sirena de blonda, amb culotte interior i faldilla interior folrada extraïble. Escot en V profund amb línia de pedreria, tirants fins i esquena oberta amb pedreria. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Vestit i caigudes de tul de núvia tall sirena de blonda i pedreria en cos, tirants i cintura. Escot deep-plunge i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit i caigudes de tul de núvia tall sirena de blonda i pedreria en cos, tirants i cintura. Escot deep-plunge i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria. Escot hàlter i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria. Escot hàlter i esquena en V. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Vestit de núvia estil sirena de blonda. Escot baix arrodonit amb una línia fina de pedreria, tirants i cises amb pedreria, esquena escotada amb una línia de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia estil sirena de blonda. Escot baix arrodonit amb una línia fina de pedreria, tirants i cises amb pedreria, esquena escotada amb una línia de pedreria. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot en V amb obertura triangular a l’esquena. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot en V amb obertura triangular a l’esquena. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia tall sirena de crepè elàstic amb escot camiser i esquena escotada amb pedreria. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia tall sirena de crepè elàstic amb escot camiser i esquena escotada amb pedreria. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021. Vestit de núvia tall sirena de blonda amb escot en V i esquena escotada. Col·lecció ROSA_CLARA_BOHEME 2021.
Vestit de núvia de tall sirena de blonda i pedreria, amb escot deep-plunge i esquena amb obertura rodona a l’esquena amb cua catedral. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia de tall sirena de blonda i pedreria, amb escot deep-plunge i esquena amb obertura rodona a l’esquena amb cua catedral. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia tall sirena de crepè elàstic amb escot ovalat i esquena transparent amb aplicacions i lluentons. Amb aplicacions a la cua del vestit. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia tall sirena de crepè elàstic amb escot ovalat i esquena transparent amb aplicacions i lluentons. Amb aplicacions a la cua del vestit. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit i sobrecua de núvia tall sirena de blonda amb escot deep-plunge i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit i sobrecua de núvia tall sirena de blonda amb escot deep-plunge i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia tall sirena de blonda. Escot barca i esquena barca amb transparències. Màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA 2021. Vestit de núvia tall sirena de blonda. Escot barca i esquena barca amb transparències. Màniga llarga. Col·lecció ROSA CLARA 2021.
Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria. Escot en V amb tirants de pedreria i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020. Vestit de núvia tall sirena de blonda i pedreria. Escot en V amb tirants de pedreria i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2020.
Vestit de núvia de tall recte de crep i pedreria. Escot deep-plunge, màniga llarga de georgette i esquena joia. Amb obertura davantera. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia de tall recte de crep i pedreria. Escot deep-plunge, màniga llarga de georgette i esquena joia. Amb obertura davantera. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia d'estil evasé, de blonda amb pedreria i georgette. Escot deep-plunge, esquena en V i màniga llarga. Amb transparències. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia d'estil evasé, de blonda amb pedreria i georgette. Escot deep-plunge, esquena en V i màniga llarga. Amb transparències. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia de tall recte de georgette i pedreria. Escot hàlter i esquena joia amb transparències. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia de tall recte de georgette i pedreria. Escot hàlter i esquena joia amb transparències. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia de tall recte de crep. Escot deep-plunge, esquena en V i màniga llarga de georgette. Amb obertura davantera, adorn de calat i passamaneria. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021. Vestit de núvia de tall recte de crep. Escot deep-plunge, esquena en V i màniga llarga de georgette. Amb obertura davantera, adorn de calat i passamaneria. Disponible en color natural. Col·lecció ROSA CLARA COUTURE 2021.
Vestit de núvia estil sirena de blonda. Escot hàlter amb tira de pedreria en coll i cises, cinturó de pedreria i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021. Vestit de núvia estil sirena de blonda. Escot hàlter amb tira de pedreria en coll i cises, cinturó de pedreria i esquena escotada. Col·lecció ROSA CLARA SOFT 2021.
Col·lecció ROSA CLARA 2020. Col·lecció ROSA CLARA 2020.
Col·lecció ROSA CLARA 2020. Col·lecció ROSA CLARA 2020.

Demana cita Demana la teva cita en una de les nostres botigues i t'assessorarem per crear el look perfecte. Demana cita