Enllaç Dani Clará

DC&AC DC&AC DC&AC

El nou any comença amb un anunci molt especial i emotiu per part de tot l'equip de Rosa Clará.

Daniel Clará, el fill únic de la dissenyadora i fundadora, Rosa Clará, s'ha promès amb la seva parella des de fa anys, Anne-Marie.

Tot i que encara no s'ha fixat la data del casament, segurament serà l'any vinent a Europa.

En Daniel treballa a temps complet a l'empresa familiar des del 2019, després d'haver acabat els seus estudis d'MBA a l'estranger, als Estats Units. Treballar al costat de la seva mare, Rosa Clará, va arribar de manera natural a aquest duo mare-fill tan unit. Aquestes noces marquen un moment emotiu per a la dissenyadora i fundadora:

"Estic encantada que el meu únic fill es casi. Serà tot un repte dissenyar el vestit per a l'Anne-Marie, ja que Dani ha crescut tota la vida envoltat de vestits de núvia. L'haurem de sorprendre i mantenir-ho tot en secret, cosa que serà difícil!"
Rosa Clará

Aquesta nova etapa personal de la seva vida és emocionant, i en paraules del mateix Dani:

“És una de les decisions i moments més importants de la vida d'una persona. Estic realment il·lusionat amb tot el que vindrà amb l'Anne-Marie i francament ja no podia esperar-me més a proposar-li matrimoni."
Dani Clará

L'Anne-Marie i en Dani fa gairebé quatre anys que surten junts; van començar la seva relació a Milà, on l'Anne-Marie estava cursant el seu màster a la prestigiosa Escola de Postgrau de la Universitat Bocconi. La seva relació ha anat creixent de Milà fins a Hong Kong, els Estats Units, i ara de retorn a casa, a Barcelona.

De ben segur que el casament serà una celebració meravellosa que barrejarà tradicions espanyoles i americanes, alhora que acollirà convidats d'arreu del món atesa la vida internacional de la parella promesa.

Felicitats de nou, Dani i Anne-Marie!