Cobrament de cites

Termes Generals

Una vegada hagis completat el procés de reserva online, rebràs una trucada telefònica del nostre equip de vendes per tal d’assignar-te la data i l’horari de la teva cita, i en la qual es concretarà el pagament de la Quota de Cita.

Durant aquesta trucada telefònica, hauràs de facilitar-nos les dades de la teva targeta de pagament per completar el pagament de la Quota de Cita.

Quan el pagament es faci efectiu, rebràs un ‘Email de Confirmació de Cita’ amb els detalls de la teva cita i un rebut del pagament efectuat.

Si hi hagués algun problema amb aquest mètode de pagament, també hi ha l’opció de realitzar una Transferència Bancaria. El nostre equip de vendes et donarà les indicacions oportunes per via telefònica per tal de completar el procés.

Quota de Cita

Llevat que s’especifiqui el contrari, els imports són els següents:

Cites per vestits de núvia:

– Dilluns a divendres: £30

– Dissabtes (o diumenges, quan escaigui): £40

Cites per vestits de festa:

– Dilluns a dissabtes (o diumenges, quan escaigui): £15

Qualsevol canvi en els imports de la Quota de Cita serà anunciat al nostre lloc web. Aquests canvis no afectaran a les reserves concertades amb anterioritat.

Polítiques de Reprogramació, Reemborsament i Cancel·lació

La reprogramació ha de concretar-se amb almenys 48 hores d’antelació a la cita concertada. Si desitges reprogramar la teva cita, et preguem que ens ho comuniquis a través dels següents canals:

– email: london@rosaclara.es

– telèfon: +4402074930539

L’import no serà reemborsat sota cap concepte.