Col·leccions Rosa Clará 2021

A journey through our inspiration

A través de les seves col·leccions de vestits de núvia 2021 , Rosa Clará ens descobreix indrets ubicats en racons i ciutats d’Europa, plens d’atractius històrics, de cultura i d’una indiscutible bellesa. Dani Clará comparteix les similituds que tenen les quatre línies de vestits de núvia que la firma proposa per a 2021 ‒Rosa Clará Couture, Rosa Clará Boheme, Rosa Clará i Rosa Clará Soft‒ i els espais triats com a escenaris dels shootings nupcials. Descobreix-ho tot i deixa’t endur per la màgia Rosa Clará!

Rosa Clará Couture 2021 | Ellie

Col·lecció Rosa Clará Couture 2021 & Mies Van der Rohe

El pavelló Mies van der Rohe, una de les grans obres icòniques de l’arquitectura del segle XX, va ser l’indret escollit per fotografiar els vestits de núvia Rosa Clará Couture 2021 . La col·lecció d’alta costura s’inspira en l’arquitectura moderna i presenta uns dissenys que segueixen la màxima de “menys és més”. Simetria, atemporalitat, senzillesa i minimalisme són algunes de les virtuts que defineixen el pavelló i que, a la vegada, coincideixen amb l’essència que caracteritza la línia Couture.

Rosa Clará Couture 2021 | Ellie
El pavelló Mies Van der Rohe (…) és un edifici molt icònic que va aconseguir marcar el canvi de l’arquitectura clàssica a l’arquitectura moderna i, d’alguna manera, es relaciona amb la nostra història: ara fa vint-i-cinc anys, la meva mare va introduir la moda al sector nupcial.
Dani Clará

Col·lecció Rosa Clará Boheme 2021 & Casa no Tempo (Portugal)

Per reflectir l’esperit orgànic, lliure i relaxat que tan bé representa la línia Rosa Clará Boheme 2021 , ens traslladem a Portugal, concretament a l’extraordinari espai que ofereix la Casa no Tempo. Aquest idíl·lic indret va emmarcar amb excel·lent harmonia la col·lecció de vestits de núvia boho chic amb la què tant somien les núvies romàntiques. Amb una ubicació privilegiada en plena naturalesa, és un paratge rural idoni per somiar a cada passa amb un “sí, vull” ple d’encant infinit!

Rosa Clará Boheme 2021 | Casa no tempo (Portugal)
Rosa Clará Boheme 2021 | Amanda
Rosa Clará Boheme 2021 | Casa no tempo (Portugal)
Rosa Clará 2021 | Timbal

Col·lecció Rosa Clará 2021 & París, Londres i Barcelona

Rosa Clará 2021 és una col·lecció que planteja un punt de seducció renovat amb diversitat de siluetes i estils: des dels sensuals vestits de núvia tall sirena fins a les majestuoses siluetes princesa, sense oblidar els sempre afavoridors dissenys de línia A. És per això que París, Londres i Barcelona són les ciutats protagonistes de la campanya; són ciutats que plasmen l’aire modern i cosmopolita dels looks de la col·lecció. Carrers recòndits de París amb vistes a la Torre Eiffel i al pont Alexandre III; un preciós hivernacle situat als afores de la capital anglesa; o les elegants i encantadores avingudes de la ciutat de Barcelona. Aquests espais van ser triats per enamorar les futures núvies d’arreu del món.

Rosa Clará 2021 | Tirol

Col·lecció Rosa Clará Soft 2021 & Aveiro (Portugal)

Coneguda també com “la Venècia portuguesa”, Rosa Clará ens trasllada a la pintoresca platja de Costa Nova, a Aveiro, per presentar la seva línia Rosa Clará Soft 2021 . Les singulars cases de colors i l’aroma de mar aconsegueixen ressaltar el caràcter desenfadat, lleuger i eteri que tan bé defineix els conjunts de la col·lecció: vestits de núvia amb blonda amb blondes florals, patrons de línia A, vestits de núvia senzills i molt insinuants que proposen obertures a les faldilles... Els models Soft excel·leixen en una cerimònia a la vora de l’Atlàntic!

Rosa Clará Boheme 2021 | Aveiro (Portugal)
Rosa Clará Soft 2021 | Handel
Rosa Clará Boheme 2021 | Aveiro (Portugal)

Descobreix tots els models de les col·leccions de vestits de núvia 2021 i enamora’t tant de la confecció com de la incomparable qualitat dels teixits en els punts de venda Rosa Clará. Troba la botiga més propera i demana cita !