2019 Fashion Show

Descobreix tots els detalls de la nostra desfilada

Una oda a l'elegància

Rosa Clará va descobrir els exclusius vestits de núvia d'alta costura que proposa per la propera temporada a la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week. L'emblemàtic edifici de la Llotja de Mar de Barcelona va ser l'escenari escollit on va brillar amb llum pròpia la col·lecció Rosa Clará Couture 2020, inspirada en l'Art Déco. Sens dubte, l'exhibició dels quaranta models que componen la línia més sumptuosa de la firma va superar les expectatives de tots els assistents a la cita. En conjunt, proposen recuperar la sofisticació de la moda nupcial equilibrant l'elegància amb la tendència a cada patró. Màgic!

Llotja Barcelona
Llotja Barcelona

Un escenari únic

En el marc de la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week 2019, Rosa Clará va vestir de blanc la Llotja de Mar -un dels grans tresors arquitectònics de la Ciutat Comtal, amb més de sis segles d'història, amb façana neoclàssica i majestuosos salons- i va convidar el seu privilegiat públic a somiar sense límits.

Llotja Barcelona

Per a la núvia d'avui dia: romàntica i sensual

Els escots profunds però moderats, en punta o en V -tant davanters com a l'esquena-, i els jocs de transparències, amb guipurs i macramés, aporten sensualitat als outfits més femenins amb etiqueta Rosa Clará. Una clara conquesta per aquelles núvies segures de si mateixes que sempre s'han albirat caminant vers l'altar mostrant-se seductores sense resultar evidents.

I la gran novetat són els monos o jumpsuits en clau luxosa. Creats per a les núvies més decidides, combinen cossos amb incrustacions de fina pedreria i cuixots vaporosos molt fluïts. Estil indiscutible! Una altra de les grans apostes és la incorporació de l'escot hàlter en versió cigne, un dels més afavoridors i sobris perquè relega el pit a un segon pla i potencia les espatlles.

Llotja Barcelona
Que comenci el show

Et convidem a assistir als esdeveniments exclusius que organitzem a les nostres botigues perquè trobis el teu vestit de la nova col·lecció 2020. Estigues a l'avantguarda i sigues la núvia amb més estil lluint els looks que conqueriran la propera temporada. Troba el teu esdeveniment més proper!

VEURE ESDEVENIMENTS

Llotja Barcelona
Llotja Barcelona

Front row de luxe

Davant un front row exclusiu, a les 13:00 hores del 25 d'abril, Rosa Clará va captivar els més de set-cents convidats -entre els qui figuraven clients, celebritats, influencers i també premsa nacional i internacional-. Hi van destacar models de la talla d'Eugenia Silva o la italiana Linda Moreselli; Antonela Rocuzzo, esposa del futbolista blaugrana Lionel Messi; Daniella Semaan, esposa del migcampista Cesc Fàbregas, i la seva filla Maria Taktouk; Elena Galera, parella del jugador del FC Barcelona Sergio Busquets; Núria Cunillera, esposa de l'exjugador del FC Barcelona Xavi Hernández; els influencers espanyols: Belén Hostalet, Emitaz i Pelayo Díaz, i també internacionals: la britànica Tamara Kalinic i la brasilera Carol Jannini, entre d'altres.

Previ a la desfilada: backstage

Abans de presentar en primícia la col·lecció de vestits de núvia Rosa Clará Couture 2020 sobre la passarel·la de la Llotja de Mar de Barcelona.

Les nostres models llestes per enlluernar amb els estilismes d'alta costura. A punt per vestir de màgia els somnis de les núvies d'avui dia!

moments previs
Backstage Rosa Clará Fashionshow
Backstage Rosa Clará Fashionshow
Backstage Rosa Clará Fashionshow
Backstage Rosa Clará Fashionshow
Backstage Rosa Clará Fashionshow
Backstage Rosa Clará Fashionshow
Backstage Rosa Clará Fashionshow
Backstage Rosa Clará Fashionshow
Backstage Rosa Clará Fashionshow
Backstage Rosa Clará Fashionshow
Backstage Rosa Clará Fashionshow
Backstage Rosa Clará Fashionshow
Scroll para leer más

Rosa Clará aposta per la modernitat i la feminitat

Com anirà vestida la núvia Rosa Clará l'any 2020?

És una col·lecció de línies arquitectòniques, netes i pures, però amb moltíssima artesania. Amb influència de l'Art Déco, amb blondes lineals i micropedreria; els escots són sensuals i incorporem el hàlter i el coll cigne, que són molt afavoridors; faldilles de gran volum però extraordinàriament lleugeres i còmodes gràcies a l'ús de teixits naturals, que no pesen; el ras i el brocat de seda natural i els vestits pantaló amb aire minimalista.

Hi ha modes i tendències en moda nupcial?

Per descomptat. De fet, la meva obsessió quan vaig crear la marca era i continua essent que la moda i les tendències actuals es trobin també a un vestit de núvia.

Què busca la núvia que decideix casar-se amb els dissenys de Rosa Clará?

És una dona acostumada a vestir moda, segura de si mateixa, que a l'hora de triar el seu vestit té molt de criteri i les idees molt clares, i que valora els nostres dissenys i la qualitat dels teixits. Vull que les dones que llueixen els meus dissenys, a més de radiants, se sentin còmodes i úniques amb un vestit a la seva mida.

Què inspira a Rosa Clará més enllà de la moda?

Ens inspira el carrer, les persones, la naturalesa, els moviments artístics, etc.

Un vestit de núvia es dissenya com un vestit normal?

No, en absolut. Un vestit de núvia és molt complex. Un vestit normal pot tenir 3-5 patrons; un de núvia pot tenir fins a 140 patrons diferents. Amb els vestits de núvia no només és important l'exterior, sinó també els interiors i les estructures. I dins de les estructures hi ha els tuls, diferents folres per donar el volum i la silueta que es pretén.

Per què va escollir dissenyar vestits de núvia?

Fa 24 anys, vaig obrir una botiga multimarca de vestits de núvia i vaig comprovar que les núvies buscaven vestits que s'adaptessin a les noves tendències de moda. És per això que vaig decidir embarcar-me en l'aventura de dissenyar els meus propis vestits de núvia i incorporar el concepte moda al sector nupcial.

Què representa per la marca l'obtenció d'un premi de la categoria dels Elle International Bridal Awards?

Ha estat un autèntic honor rebre un premi a la millor trajectòria per part d'aquesta prestigiosa revista, i felicito l'organització de la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week per haver aconseguit que aquests premis se celebrin a Barcelona.

Quines són les claus del creixement de la marca a Espanya i al món?

La feina dura i constant, l'esforç, el saber envoltar-se d'un equip molt professional i motivat, el presentar any rere any un producte diferenciat i d'alta qualitat... Aquestes han estat sens dubte les claus del nostre èxit.

Rosa Clará Fashionshow 2019

ARTESANIA, QUALITAT I INNOVACIÓ ES DONEN LA MÀ AL NOSTRE ATELIER PER CREAR EXCLUSIUS VESTITS DE NÚVIA PENSATS PER I PER A LA DONA

Sensibilitat
i
dedicació