Feu-vos distribuïdor Feu-vos distribuïdor
Sol·liciteu informació

Rosa Clará va iniciar la seva trajectòria en el món de la moda nupcial fa 25 anys, quan va inaugurar la seva primera botiga de vestits de núvia a Barcelona (Espanya). Des dels seus inicis, la reputada dissenyadora va voler oferir vestits únics, conjugant l'elegància amb l'avantguardisme, confeccionats a mà i amb teixits de màxima qualitat, a totes les promeses que no se sentien identificades amb les propostes que trobaven al mercat. Així va ser com la moda per a núvies Rosa Clará va convertir-se en una clara revolució. En poc temps, la marca va créixer i es va consolidar com a líder i referent en el sector, amb botigues arreu del món: més de 4.000 punts de venda i presència a més de 80 països.

En l'actualitat, Rosa Clará s'associa a l'excel·lència, tant pels seus vestits de núvia coneguts internacionalment com també per les seves creacions de festa i de comunió. I tot això sense oblidar que la casa de moda nupcial Rosa Clará ha esdevingut un exemple a seguir, amb un model de negoci rendible, gràcies a l'experiència única —fruit del compromís i l'afany per millorar constantment— que brinda a totes les seves clientes finals i també al valor que aporta a tots els seus distribuïdors multimarca.

Ser distribuïdor multimarca Rosa Clará

Si té un punt de venda especialitzat en moda per a núvies i convidades, el convidem a fer-se distribuïdor Rosa Clará.

1

Podrà posar a l'abast dels seus clients col·leccions d'essència haute couture, amb la qual cosa garantirà l'èxit de les seves vendes amb productes d'una qualitat impecable.

2

Es beneficiarà de les nostres iniciatives especialment definides per al desenvolupament i el creixement de la nostra companyia i, per tant, dels nostres partners. I podrà valorar acollir-se als avantatges que ofereixen els nostres plans Platinum.

3

Comptarà amb el suport dels millors professionals del sector per maximitzar el seu benefici.

Sol·liciteu informació

Les vostres dadesMètode de contacteDades botiga